M.M. 52 Report post Posted November 25, 2006 Ott 9 koht ja Kalmus 14 koht. Share this post Link to post Share on other sites
scorpion666 1 Report post Posted November 25, 2006 (edited) Ja et nagu selle järgi kaotas Kalmus duelli eks Damn. Mul ka kunagi ei vea.Õnnitlused Kiivikale ! Edited November 25, 2006 by scorpion666 Share this post Link to post Share on other sites
Aksel 0 Report post Posted November 25, 2006 Õnnitlused Kiivikale!Tänud särgi eest ka... Share this post Link to post Share on other sites
ranger 0 Report post Posted November 25, 2006 (edited) Tänud jh,See teine ennustamine läks nii napilt mõõda pakkusin et Ott saab 10 koha aga sai 9.Kalmusel pakkusin 12 sai 14.Krt see läks nats mõõda aga eks ikka juhtub. Edited November 25, 2006 by ranger Share this post Link to post Share on other sites
paprica 1 Report post Posted November 25, 2006 tulemuste järgi jäi oti ja kalmuse vahele nii mõnigi mees, mis viitab sellele, et ott oli seekord vaieldamatult parem. võttes arvesse, et ott ei olnud sugugi "eluvormis" ja kalmus pidi seda juskui olema, siis peaks olema selgemast selgem, kes on nr 1 siin jumalate poolt hüljatud maal. oodatavasti see tiinarite ülevoolav kalmuse vaimustus nüüd mõnevõrra vaibub. kuigi selline seis oli seekord ja on ennegi olnud ei pruugi see edaspidi niimoodi olla! edu mõlemale! Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted November 25, 2006 Palju Õnne Ott aga mina jäin särgist ilma Share this post Link to post Share on other sites
Corrosion 0 Report post Posted November 25, 2006 Vähemalt särkide arv jäi suhteliselt minimaalseks:) Huvitav kas vabakava oli Otil sama mis meistrikatel? Share this post Link to post Share on other sites
ranger 0 Report post Posted November 25, 2006 Palju Õnne Ott aga mina jäin särgist ilma See on see Et kõik Kalmuse poolt hääletasid,hea et ma vähemalt Otti poolt hääletasin.Tubli Ott Share this post Link to post Share on other sites
zwen 3 Report post Posted November 25, 2006 Vähemalt särkide arv jäi suhteliselt minimaalseks:) Huvitav kas vabakava oli Otil sama mis meistrikatel?Jah Share this post Link to post Share on other sites
Renxu 0 Report post Posted November 25, 2006 millal ja kuhu särgile järele tulla? Share this post Link to post Share on other sites
kalevp 0 Report post Posted November 25, 2006 Õnnitlused Otile Share this post Link to post Share on other sites
Andu81 0 Report post Posted November 25, 2006 Jesss, tuli ära see võit!!!Õnnitlused Otile Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted November 25, 2006 tulemuste järgi jäi oti ja kalmuse vahele nii mõnigi mees, mis viitab sellele, et ott oli seekord vaieldamatult parem. võttes arvesse, et ott ei olnud sugugi "eluvormis" ja kalmus pidi seda juskui olema, siis peaks olema selgemast selgem, kes on nr 1 siin jumalate poolt hüljatud maal. oodatavasti see tiinarite ülevoolav kalmuse vaimustus nüüd mõnevõrra vaibub. kuigi selline seis oli seekord ja on ennegi olnud ei pruugi see edaspidi niimoodi olla! edu mõlemale!Kulturismist ma suurt kottigi ei tea, aga olen Kalmuse erinevaid pilte näinud ja praegu ei tundunud ta enda kohta küll erilises vormis olevat. Mulle tundub, et mõlemad mehed olid paar aastat tagasi kuidagi suuremad... Share this post Link to post Share on other sites
Aiky 0 Report post Posted November 25, 2006 tubli Ott! ma teadsin, et sa suudad seda Share this post Link to post Share on other sites
g-e-r-l-i 0 Report post Posted November 25, 2006 Küll see siin on alles populaarne teema Mina jäin ka särgist ilma, kuna pakkusin umbes. Mööda läks Palju-Palju õnne Otile! Share this post Link to post Share on other sites
Kaku 0 Report post Posted November 25, 2006 Oti üle on hea meel, aga särgist on kahju.Palju õnne, Ott ! Share this post Link to post Share on other sites
ranger 0 Report post Posted November 25, 2006 Saadate seekord ka siis postiga särgi? Share this post Link to post Share on other sites
SanderK 0 Report post Posted November 25, 2006 Kui postiga maksan ise postikulu kinni Aga palju õnne Ott! Share this post Link to post Share on other sites
Krizto 0 Report post Posted November 25, 2006 ennast huvitab ka, millal ja kust võib särgi kätte saada Share this post Link to post Share on other sites
karateka 0 Report post Posted November 25, 2006 OTT on ülikõva... ELAGU!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted November 25, 2006 Ma ei osanud arvatagi, et reklaam t-särgid tänapäeval nii ihaldusväärsed on... Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted November 25, 2006 Ma ei osanud arvatagi, et reklaam t-särgid tänapäeval nii ihaldusväärsed on... Aga parem kui mitte midagi kuigi ma ise jäin ilma. Share this post Link to post Share on other sites
ralwarez 0 Report post Posted November 26, 2006 Marek Kalmus Share this post Link to post Share on other sites
SiimN 0 Report post Posted November 26, 2006 tulemuste järgi jäi oti ja kalmuse vahele nii mõnigi mees, mis viitab sellele, et ott oli seekord vaieldamatult parem. võttes arvesse, et ott ei olnud sugugi "eluvormis" ja kalmus pidi seda juskui olema, siis peaks olema selgemast selgem, kes on nr 1 siin jumalate poolt hüljatud maal. oodatavasti see tiinarite ülevoolav kalmuse vaimustus nüüd mõnevõrra vaibub. kuigi selline seis oli seekord ja on ennegi olnud ei pruugi see edaspidi niimoodi olla! edu mõlemale!See,et Ott võitis pole minu jaoks mitte mingi näitaja!Minu arvates on Kalmuse lihas mitmed korrad etem,kui Oti oma!See on minu arvamus ja mul on täitsa savi,mida kohtunikud ja teised sellest arvavad! Share this post Link to post Share on other sites
p6kk666 0 Report post Posted November 26, 2006 öelge mida tahate aga kalmus oli parem... okei kalmus koht 14, siis kiivikas koht 13.. aga sinna vahele mahtus veel 5 matsi.. jääb mõistmatuks... MIDAGI ON MÄDA MEHED! Share this post Link to post Share on other sites