Jump to content
Rebane

Fitness.ee Galerii uuenenud

Recommended Posts

Nonii

Momendil on siis uuenenud Fitness.ee galerii. Kellel on midagi bookmarkitud, see peaks kindlasti asja üle tutkima, sest vanad lingid enam ei tööta. Aga see selleks. Uus on ägedam, kiirem, seksikam, turvalisem ning eelkõige - nii kasutajatele kui ka ADMINNILE hulgaliselt kergem kasutada (hoolikad silmad näevad, et kommentaariridadelt on kadunud ohter läbu teemal 'online poker' jms - 45 000 läbukommentari).

Ah mis ma ikka jauran.

Kui keegi avastab mingeid lahtisi otsasid, juppe, veateateid, mida mu hoolikad silmad pole tähele pannud, andke aga teada ja proovin ajsad ära parandada.

Momendil on rippmenüüdes GALERII tulp kasutu ning selle võtan kohekohe käsile, samuti ei saa ka veel kommenteerida. Varuge kannatust ning proovin asjad peagi tööle saada.

Fitness.ee galerii

P.S. Kulturismi teema all on uued pildid - vist koguni 900 tükki. Head vahtimist :unsure:

UPDATE:

Kõik galeriid peaks olema kommenteeritavad nüüd. Kui mingisse kohta siiski veel ei peaks olema suuteline kommentaari lisada, pange galerii nimi ja link mulle kas siia või erasõnumisse.

thx.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kuidas kasutaja galerii loomine käib :unsure: (dumbuser)

Kasutaja Galerii. Mnjah. Eks meil need asjad tiba kirjuks ole läind aga proovin seletada.

gallery.fitness.ee lehel asuvatele galeriidele pilte lisada ei saa (välja arvatud Fitness.ee toimetus). See on selline.. staatiline leht, kus kasutajad saavad ainult kommenteerida.

Kasutajate galerii aga seevastu (http://forums.fitness.ee/index.php?act=mod...;module=gallery) on foorumi lisamoodul, kus on kõigil kasutajateks registreerinud inimestel võimalus oma pilte välja panna.

Enda kasutaja galerii loomine peaks käima järgmiselt:

Siinsamas foorumis klikata üleval menüüs lingile/nupule MINU SEADED.

Seal pöörata oma tähelepanu vasakus ääres asuvale menüüreale, kus peaks asuma pealkiri GALERII ning MINU ALBUMID. Klikates sellele peaks olema kasutajal võimalus luua oma album ning siis sinna ka pilte juurde toppida jne jne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×