Bulk 0 Report post Posted October 29, 2006 vaadake väikest videot video Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted October 29, 2006 Väga hea kahju, et ma veel täispikka videot pole soetand endale Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted October 30, 2006 Sellelt videolt on ikka selgelt näha et Jay ei väärinud tiitlit. Jah tal on lai selg, so what, isegi Dexter Jackson on parem temast, Ronniest rääkimata. Selle video kommentaaridest on näha et enamus ei pea Jayd võidu vääriliseks. Võibolla tõesti oli kohtunikel kopp ees Ronniest ja kahju Jayst Share this post Link to post Share on other sites
ShawnRay 0 Report post Posted October 30, 2006 Sellelt videolt on ikka selgelt näha et Jay ei väärinud tiitlit. Jah tal on lai selg, so what, isegi Dexter Jackson on parem temast, Ronniest rääkimata. Selle video kommentaaridest on näha et enamus ei pea Jayd võidu vääriliseks. Võibolla tõesti oli kohtunikel kopp ees Ronniest ja kahju Jayst Just ma olen sinuga täiesti nõus.Kui mina saaks selle otsuse ise teha paneks ma Jay 6või 7-le. kohale. Share this post Link to post Share on other sites
Hummer 0 Report post Posted October 30, 2006 heh... enne kui Jay võitis olid kõik nii õnnelikud ja rõõmuhõiskeid ei jõudnud ära kuulata.nüüd kus esmane vasikavaimustus on üle läinud hakkab kohale jõudma et ta ikka ei olnud väärt võitu. Share this post Link to post Share on other sites
p6kk666 0 Report post Posted October 30, 2006 No selle video järgi annaks yldse mina tiitli kummagile neist kahest seal.. (mitte ron või jay)suurus suuruseks aga neid on oluliselt parem vaadata kui neid kahte .. Share this post Link to post Share on other sites
ÜRASK 0 Report post Posted October 30, 2006 jayl on selg nagu laudauks Share this post Link to post Share on other sites
ArnoTT 0 Report post Posted October 30, 2006 M ei tea miks on mitu aastat järjest kirutud, kui Coleman võiti, et tegelikult pidi võitma Jay. Ja lõpuks siis võitis ka Jay. Aga minu arvamus piltide ja video põhjal on küll see, et coleman on ikka palju parem. Jay tundub selja pealt liiga pehme ja üldse tundub ta natuke pehme, aga muidugi kui oma silmaga näeks mõlemat siis võibolla oleks teine arvamus. Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted October 30, 2006 Minuarust on Jayl õige kulturisti kõht.Mitte, et ma Colmani maha teeks Coleman on ikka super aga imelik see õllekas seal ees Kaks pilti võrdluseks Coleman ja Cutler Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted October 30, 2006 coleman tundus video järgi mulle veidi võimsam kui jay. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted October 30, 2006 Oh seda subjektiivsust. Raske on ikka sellisel spordil Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted October 30, 2006 Minuarust on Jayl õige kulturisti kõht.Mitte, et ma Colmani maha teeks Coleman on ikka super aga imelik see õllekas seal ees Kaks pilti võrdluseks Coleman ja Cutlerkrt colemani biitsepsid on nagu lõhki minemas, punni treenitud junnid. trapets ka nagu mingi kasvaja seljas. Share this post Link to post Share on other sites
rapur 0 Report post Posted October 30, 2006 (edited) Minuarust on Jayl õige kulturisti kõht.Mitte, et ma Colmani maha teeks Coleman on ikka super aga imelik see õllekas seal ees Kaks pilti võrdluseks Coleman ja Cutlerusun et asi pole üldse kõhus;) Edited October 30, 2006 by rapur Share this post Link to post Share on other sites
henri112 0 Report post Posted October 31, 2006 Ronnie oli kõvem minu arvates, ta oli rohkem võitu väärt. Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted October 31, 2006 Ronnie oli kõvem minu arvates, ta oli rohkem võitu väärt.ongi, oleks vähemalt 9-as O võit ära tulnud ja ajalugu käes. aga noh mis sa enam teed. loodan, et ronny püssi metsa pole visanud ja toob selle üheksanda ka ära. Share this post Link to post Share on other sites
ArnoTT 0 Report post Posted October 31, 2006 Minuarust on Jayl õige kulturisti kõht.Mitte, et ma Colmani maha teeks Coleman on ikka super aga imelik see õllekas seal ees blink.gif Kaks pilti võrdluseks Coleman ja Cutler Mis teha kui colemanil suured kõhulihased on ( mitte õllekõht). NEED ON KÕHULIHASED Share this post Link to post Share on other sites
salver 0 Report post Posted November 1, 2006 te ju teate suurepäraselt, et võitja üle kohut ei mõisteta Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted November 1, 2006 Mis teha kui colemanil suured kõhulihased on ( mitte õllekõht). NEED ON KÕHULIHASEDSee on kõva steroidilaks ainult, suureks paisunud siseorganid. Normaalselt ei kasva kellegi kõhulihased nii rõvedalt suureks, et see sind nagu paksuks teeks. Share this post Link to post Share on other sites
Raul23 0 Report post Posted November 21, 2006 Minumeelest pole neil kummalgi mingit õllekat aga Coleman on nagu selline massiivsem ja arvatavasti kauem selle alaga tegelenud.Tundub et see vist ongi nii et neegrid lihtsalt saavad suuremaks kui valged.Seletuse jätaks mainimata seekord. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted December 16, 2006 Coleman oli ikka oluliselt kõvem kui Cutler.Suurus ruulib Share this post Link to post Share on other sites
Raul1 0 Report post Posted December 16, 2006 antud videos oli Coleman parem kui Cutler. Share this post Link to post Share on other sites
veinikaarija 0 Report post Posted December 16, 2006 See on kõva steroidilaks ainult, suureks paisunud siseorganid. Normaalselt ei kasva kellegi kõhulihased nii rõvedalt suureks, et see sind nagu paksuks teeks.Mul isa endine kulturist ja tal ka ikka väga suur kõht, kuid see ei ole pekk, vaid lihased. Ja steroide ei ole ka kasutanud. Share this post Link to post Share on other sites
sportvitamin 0 Report post Posted December 16, 2006 Väga hea video Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted December 16, 2006 Coleman on oma aja ära elanud , vaadake tema pilte aastast 98 jne , ikka hoopis parem vorm. Samas oli Victoril ka väga hea vorm aga mitte Olympia esikoha vääriline. Share this post Link to post Share on other sites