Jump to content
Bulk

Ronnie vs Jay

Recommended Posts

Sellelt videolt on ikka selgelt näha et Jay ei väärinud tiitlit. Jah tal on lai selg, so what, isegi Dexter Jackson on parem temast, Ronniest rääkimata. Selle video kommentaaridest on näha et enamus ei pea Jayd võidu vääriliseks. Võibolla tõesti oli kohtunikel kopp ees Ronniest ja kahju Jayst :(

Sellelt videolt on ikka selgelt näha et Jay ei väärinud tiitlit. Jah tal on lai selg, so what, isegi Dexter Jackson on parem temast, Ronniest rääkimata. Selle video kommentaaridest on näha et enamus ei pea Jayd võidu vääriliseks. Võibolla tõesti oli kohtunikel kopp ees Ronniest ja kahju Jayst :(

Just ma olen sinuga täiesti nõus.Kui mina saaks selle otsuse ise teha paneks ma Jay 6või 7-le. kohale.

heh... enne kui Jay võitis olid kõik nii õnnelikud ja rõõmuhõiskeid ei jõudnud ära kuulata.

nüüd kus esmane vasikavaimustus on üle läinud hakkab kohale jõudma et ta ikka ei olnud väärt võitu.

No selle video järgi annaks yldse mina tiitli kummagile neist kahest seal.. (mitte ron või jay)

suurus suuruseks aga neid on oluliselt parem vaadata kui neid kahte ..

M ei tea miks on mitu aastat järjest kirutud, kui Coleman võiti, et tegelikult pidi võitma Jay. Ja lõpuks siis võitis ka Jay. Aga minu arvamus piltide ja video põhjal on küll see, et coleman on ikka palju parem. Jay tundub selja pealt liiga pehme ja üldse tundub ta natuke pehme, aga muidugi kui oma silmaga näeks mõlemat siis võibolla oleks teine arvamus.

Minuarust on Jayl õige kulturisti kõht.Mitte, et ma Colmani maha teeks Coleman on ikka super aga imelik see õllekas seal ees :( Kaks pilti võrdluseks Coleman ja Cutler

Minuarust on Jayl õige kulturisti kõht.Mitte, et ma Colmani maha teeks Coleman on ikka super aga imelik see õllekas seal ees :( Kaks pilti võrdluseks Coleman ja Cutler

krt colemani biitsepsid on nagu lõhki minemas, punni treenitud junnid. trapets ka nagu mingi kasvaja seljas.

usun et asi pole üldse kõhus;)

Edited by rapur

Ronnie oli kõvem minu arvates, ta oli rohkem võitu väärt.

ongi, oleks vähemalt 9-as O võit ära tulnud ja ajalugu käes. aga noh mis sa enam teed. loodan, et ronny püssi metsa pole visanud ja toob selle üheksanda ka ära.

Minuarust on Jayl õige kulturisti kõht.Mitte, et ma Colmani maha teeks Coleman on ikka super aga imelik see õllekas seal ees blink.gif Kaks pilti võrdluseks Coleman ja Cutler

Mis teha kui colemanil suured kõhulihased on ( mitte õllekõht). NEED ON KÕHULIHASED

Mis teha kui colemanil suured kõhulihased on ( mitte õllekõht). NEED ON KÕHULIHASED

See on kõva steroidilaks ainult, suureks paisunud siseorganid. Normaalselt ei kasva kellegi kõhulihased nii rõvedalt suureks, et see sind nagu paksuks teeks.

Minumeelest pole neil kummalgi mingit õllekat aga Coleman on nagu selline massiivsem ja arvatavasti kauem selle alaga tegelenud.Tundub et see vist ongi nii et neegrid lihtsalt saavad suuremaks kui valged.Seletuse jätaks mainimata seekord. :blink:

Coleman oli ikka oluliselt kõvem kui Cutler.Suurus ruulib :)

See on kõva steroidilaks ainult, suureks paisunud siseorganid. Normaalselt ei kasva kellegi kõhulihased nii rõvedalt suureks, et see sind nagu paksuks teeks.

Mul isa endine kulturist ja tal ka ikka väga suur kõht, kuid see ei ole pekk, vaid lihased. Ja steroide ei ole ka kasutanud.

Coleman on oma aja ära elanud , vaadake tema pilte aastast 98 jne , ikka hoopis parem vorm. Samas oli Victoril ka väga hea vorm aga mitte Olympia esikoha vääriline.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.