lutsukomm 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 27, 2006 kummaga on parem proteiini segada...glükoosi, mingi fruktoosiga või pole vahet? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Keio 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 27, 2006 piimaga Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lutsukomm 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 27, 2006 kas mitte mahlaga?....peab vist võtma mingi sellise joogiga kus palju süsivesikuid?!?! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 28, 2006 Sega veega ja pane glükoosi hulka. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lutsukomm 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 28, 2006 kas see zauben zucker mida poes müüakse ongi glükoos??? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 28, 2006 kas see zauben zucker mida poes müüakse ongi glükoos???Jah! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sir 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 28, 2006 missugune zucker siis fruktoos on, mingi sarnan nimi vist oli või ajan sassi? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Heix89 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 28, 2006 Jah! peal on küll kirjas, et dekstroos on Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
TheGreenManFromMars 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 28, 2006 Aga ma olen kuulnud, et kasutatakse ka tavalist suhkrut? Kuid mis koguss seda suhkrut panna, kas samamoodi nagu seda glükoosi(2:1)? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 28, 2006 peal on küll kirjas, et dekstroos on ok sry las ta siis olla dextroos Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ikkreh 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 28, 2006 Ise segan protekat veega ja panen ka glükoosi juurde, annab parema maitse Ja muidu on see trauben zuker vms Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jorsik 12 Teavita postitusest Postitas Oktoober 28, 2006 Trauben zucker on viinamarjasuhkur ehk glükoos ehk dekstroos. Soovitaks seda sisse panna, annab kõige kiiremini energiat ja ei ole väga magus. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lutsukomm 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 31, 2006 ma leidsin Selverist viinamarjasuhkru frucht zucker...500g 33.- Kas neid mingeid soodsamaid ja suuremaid ka on ja üldse mis vahet seal on kui tavalise suhkruga segada? Kas see 2:1 tähendab et 0.5 liitri kohta 1 kulp proteiini ja 2 kulpi glükoosi? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 31, 2006 SIIN on pakk küll sma suur 500g aga hind soodsam. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
R.Tamm 3 Teavita postitusest Postitas November 1, 2006 missugune zucker siis fruktoos on, mingi sarnan nimi vist oli või ajan sassi?Fruktoos on puuviljasuhkur. Kah kiire süsivesik, aga mitte nii kiire, kui glükoos. Ja glükoos on soodsam osta ka. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
theONE1 0 Teavita postitusest Postitas November 1, 2006 Lihtsüsivesikuid e. monosahhariidid nimetatakse ka suhkruks ning neil on magus maitse. Tuntumaks süsivesikuks on aga glükoos(viiinamarjasuhkur), mis sisaldub puuviljades ja marjades. Glükoos omistub organismis ilma seedimiseta, seetõttu on teda võimalik ka näiteks süstida. Teine tuntud lihtsüsivesik on fruktoos(puuvilja suhkur), mida samuti organism väga kergesti omistab. Erinevalt glükoosist läheb fruktoos rakkudesse insuliini kaasabita, järelikult ei põhjusta fruktoosi tarbimine olulist insuliini vabanemist organismis. Liigne fruktoos häirib ka maksarakkude normaalset ainevahetust, põhjustades teatud juhtudel laktaadi liigset kuhjumist verre. Fruktoos on kõige magusam suhkur. Leidub ohtralt mees. Seedekulglast imendub fruktoos aeglasemalt kui glükoos. Harige ennast Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides