WinchesterMan 0 Report post Posted October 17, 2006 Nimelt, juba pikemat aega on kehale ilmunud mingid sügelevad punnid. Esialgu ilmusid ainult reitele kuid nüüd on hakanud igale poole ilmuma. Alguses arvasin, et tegu on lihtsate sääse hammustustega kuid nüüd on sääsed kadunud ja punnid tulevad ikka. Punnid ei kao ära ka. Ega keegi ei oska öelda millega tegu on? Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted October 17, 2006 (edited) Kõigepealt mine nahaarsti juurde, kes ütleb sulle, et sügeliste moodi see küll välja ei näe ja et tõenäoliselt sul on kindlasti lutikad. Siis sa mürgitad kodus terve nädala, leidmata kedagi, kes sind hammustada võiks. Punnid aga ei kao ja lisaks on sul mürgi-haisust süda paha. Seejärel lähed sa nahaarsti juurde tagasi, kes arvab, et see on kindlasti mõnest toataimest ja käseb osta allergiaravimit. Sööd allergiaravimit ja viskad välja oma toataimed. Punnid ei kao. Järgmiseks arvab arst, et sul tehakse kõrvalkorteris remonti ja oled värvillõhnale tundlik ning kirjutab sulle kolme erinevat kreemi, mida võiks endale peale määrida. Saadad arsti kuradile, kuna sul ei tehta kõrvalkorteris remonti. Seejärel määrid sa mõned nädalad nii palju erinevaid kreeme endale peale kui leiad, mürgitad raevukalt väidetavaid putukaid ja käsed naabritel igaveseks toataimedest ning remondist loobuda. Järgneva kuu jooksul:a. sa sured oma punnide kätteb. punnid kaovad äkki nagu tulidki ja keegi siga ei tea, mis need olid------------------------------------------Asja juures on kurb see, et eelnevalt kirjapandu pole mitte humoorikas fiktsioon, vaid väga tõenäoline asjade käik. Tõenäoliselt oled sa treeningsaalist midagi "huvitavat" külge saanud. Edited October 17, 2006 by Vägivaldur Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted October 17, 2006 Allergia toidu või mingi muu vastu.. Share this post Link to post Share on other sites
lili 0 Report post Posted October 17, 2006 Allergia spordikreemi (endal oli kord Finalgonist) mingi koostisosa...solaarium+mingi kreem...Variante palju. Mõtle kust asi alguse sai. Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted October 17, 2006 Äkki ei sobi mõni toidulisand!? Share this post Link to post Share on other sites
johann 0 Report post Posted October 17, 2006 Ma olen näinud vähemalt kahte inimest, kellel viskas punnid yles ka kreatiini kasutamine.... Share this post Link to post Share on other sites
greenu 0 Report post Posted October 18, 2006 ma pakuks ka mingi toidulisandiga mitte sobimist ... aga samas olen itimees ja arstindusest ei tea eriti midagi Share this post Link to post Share on other sites