Jump to content
Sign in to follow this  
sol

Kuidas kaalu juurde saada?

Recommended Posts

Alustasin just jõusaalis käimist uuesti (peale pikka pausi) kuid kuna lihasmassi eriti palju pole siis on suuri lihaseid natukene raske omandada :ph34r:

Küsimus nüüd oleks, et kuidas kaalu juurde saada? Hetkel tarvitan whey2'te ning see on ka kõik. Söön kõike mis ette satub, kuid paksemaks ei lähe B)

Äkki oleks hea mõte, mõnda massilisajat proovida?

Alustasin just jõusaalis käimist uuesti (peale pikka pausi) kuid kuna lihasmassi eriti palju pole siis on suuri lihaseid natukene raske omandada :ph34r:

Küsimus nüüd oleks, et kuidas kaalu juurde saada? Hetkel tarvitan whey2'te ning see on ka kõik. Söön kõike mis ette satub, kuid paksemaks ei lähe B)

Algul on kindlasti hea mõte oma toitumine üle vaadata. Söö ikka seda, mida vaja, mitte mingit ettesattuvat kraami. Loe, mõtle, vaata...ja mõtle veel.

pane iga 2-he kolme tunni ´tagant mingi 2x korda päevas sõõ tugevalt võio isegi kolm je vahepeal kerged kohupiimad või midagi ;):D peaasi et tyhjakõhu tunnet ei tekiks :P

Alustasin just jõusaalis käimist uuesti (peale pikka pausi) kuid kuna lihasmassi eriti palju pole siis on suuri lihaseid natukene raske omandada :D

Küsimus nüüd oleks, et kuidas kaalu juurde saada? Hetkel tarvitan whey2'te ning see on ka kõik. Söön kõike mis ette satub, kuid paksemaks ei lähe ;)

Kasuta otsingut!!!

Neid küsimusi on juba rohkem kui 100 korda esitatud(ma olen päris kindel, et ma ei liialda) ja kiire otsimine foorumis annab vastused!

Ütleks ära veel nii palju, et ega need pulbrid ka imesi ei tee, kui toitumine on paigast siis mina nii väga see kaal ka ei tule isegi shakedega.

Puhtalt isiklik arvamus oleks mul, kui toitumine on paigast pole õiget mõtet shakedel, kui sa hakkad korralikult toituma siis saad ka ilma shakedeta (see muidugi kehtib harrastaja, mitte kulturisti, tasemel).