Svamm 0 Report post Posted September 7, 2006 Tervist!Mul on mure,nimelt sai eelmine hooaeg kõvasti saali tehtud (kava oli paigas) ja jooxmas käidud paar kuud.Siis tuli suvi koos õlle ja grilliga...suutsin juurde võtta 12 kg.Praegu olen 194cm pikk ja kaalun 95kg.Mõtlesin hakata uuesti jooxmas käima,aga mulle ei istu eriti jooxmine,järgmisest nädalast hakkan jälle saali külastama 5 korda nädalas.Kuna peale saali olen harjunud sööma nagu loom ja mul hetkel tahtmine alla saada VÄHEMALT 5 kg. siis milline on teie soovitus?Toitun üldiselt korralikult:hommikuti kas puder või omlett,klaas piima või mahla.lõunax praad/supp.vahepeal kerge snäkk.PÕhi probleem ongi just see,et kas lihasmassi treenides saab kuidagi rasvast vabaneda? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted September 7, 2006 !!!ära seda kokoahvi küll kuulajooksmas pead sa niikuinii käima, vähemalt 3x nädalas!!retseptinurgas on häid dieettoite, vaata sealt mdiagi Share this post Link to post Share on other sites
greenu 0 Report post Posted September 8, 2006 jooksmine pole kohustuslik võid midagi muud aeroobset ka teha .... mitte et jooksmine paha oleks ... rasv lihaseks ei lähe seda ei ole mõtet loota ... ja kui teed jõutrenni siis kulutad energiat.... energia saamiseks (osa energia saamiseks) lagundab keha rasva seega jahh trenniga saad rasva ka põletada ... samas jõutrenniga areneb ka lihas ... seega siin tekib küsimus et kas tahad saada lahti üleliigsest rasvast ja asendada vähemalt osa sellest lihasega või siis tahad konkreetselt kaalu alla ... sest kaalu alla saamiseks tee palju aeroobset ... just see jooksu või mõne muu sellise värk ..... Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted September 8, 2006 Söö tihemini väiksemates kogustes, joo paju vett, et ainevahetus toimiks kiiremini. Oletades, et kaal seisab praegu, lisa jõusaalile natuke aeroobset, nt ratas 15 min esialgu. Share this post Link to post Share on other sites
lili 0 Report post Posted September 8, 2006 Tervist!Mul on mure,nimelt sai eelmine hooaeg kõvasti saali tehtud (kava oli paigas) ja jooxmas käidud paar kuud.Siis tuli suvi koos õlle ja grilliga...suutsin juurde võtta 12 kg.Praegu olen 194cm pikk ja kaalun 95kg.Mõtlesin hakata uuesti jooxmas käima,aga mulle ei istu eriti jooxmine,järgmisest nädalast hakkan jälle saali külastama 5 korda nädalas.Kuna peale saali olen harjunud sööma nagu loom ja mul hetkel tahtmine alla saada VÄHEMALT 5 kg. siis milline on teie soovitus?Toitun üldiselt korralikult:hommikuti kas puder või omlett,klaas piima või mahla.lõunax praad/supp.vahepeal kerge snäkk.PÕhi probleem ongi just see,et kas lihasmassi treenides saab kuidagi rasvast vabaneda?Peale jõutrenni on ainevahetus mitme tunni vältel aktiivsem. Seega saab vabalt (ka aeroobses rezhiimis)jõuharjutusi tehes kehakaalu alandada. Ratas, sõudeergom, suusatamine, ujumine lisaks head näiteks. Sinu edukuse (arvestades, et 5x näd treenid) määrabki just mida ja kui palju peale trenni sööd. Siin palju räägitud...õhtul sobib valgurikas pala, rasva ja süsivesikurikkad toidud jäta päeva esimesse poolde. Share this post Link to post Share on other sites