Jump to content
trigger

rinnalihased

Recommended Posts

Tere, kõik amatsoonlased :)

Olen 23 a mees, teinud jõutrenni lühemate ja natuke vähem lühemate pausidega ca 4 aastat. Elementaarsed teadmised treeningmetoodikast ja toitumisest on olemas, kasutan Lemon superit, olen teinud mõned kreatiinikuurid jne. Ühesõnaga: olen aktiivne harrastaja.

Viimased kuus kuud aga ei ole jõu ega massinäitajad sugugi paranenud, eriti tüütuks on muutunud kangi surumine rinnalt, kus on märgata isegi teatavat tagasiminekut. Ma lihtsalt ei taha enam kangi kätte võtta. Vastik ja tüütu tundub. Siit ka küsimus, kas kellelgi on olnud sama probleem ja kuidas ta seda on lahendanud? Millega oleks võimalik rinnalt surumist asendada?

Ja veel üks küsimus. Treenin põhimõttel vältida rutiini, s.t. ükski trenn ei sisalda täpselt samu harjutusi ja sama arvu kordusi (vähemalt mitte teadlikult). On mingid baasharjutused, mida enam-vähem kindlalt teen, kuid ülejäänud osas varieerin väga palju. Lähtun lihtsalt sisetundest, trennipäevikut pidada ei ole viitsinud.

Kas selline lahendus on ehk liiga boheemlaslik, s.t. kas oleks ikkagi vaja kindlamat süsteemi, kui peamiselt enda sisetundest lähtumine? Igatahes tundub mulle, et senine lähenemine ennast enam ei õigusta.

Ähh.. pikk jutt sai, sry oli plaanis lühemalt :)

Tänud ette kõigile ja POWERIT

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Probleem võib olla selles, et teed liiga palju surumist ja liiga vähe venitamist. Enne rinnalt surumist tee ületõmmet. Minu aitas see väga kiiresti pikast seisakust üle. Väga hea harjutus !

(lama selili, hoia hantlit käes ja lase kukla taha, siis tõmba ette üles. Proovi käsi küünarnukist mitte eriti kõverdada, muidu läheb suur osa tööst triitsa kaela)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänx Madis.

Ma olen ületõmmet kunagi üsna aktiivselt teinud, aga ma ei saanud siis päris hästi aru kuhu ja kuidas see harjutus töötab. Proovin uuesti, sest kindlasti olen vahepeal edasi arnenenud.

Kas ma saan sinust õieti aru, et soovitad teha ületõmmet ENNE surumist, s.t. teha ikka surumist ka? Ma tegelikult pidasin silmas, et loobuks üldse mõneks ajaks surumisest, kuna see on mulle psühholoogiliselt vastumeelne.

Kõigi teiste kommentid on ka teretulnud!

Jätkuvalt powerit kõigile :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

endal ka sama probleem, et ei tule midagi juurde ja see väsitab vaimselt ära küll. mingil määral aitab, see kui teha mingi puhkepaus trennile (näitkeks nädal), siis kui pärast trenni minna, siis tuleb selline hull vaimustus küll peale

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jah, tee ikka rinda ka. Kui vastik on, siis muuda raskust - tee nt 10% kergemaga rohkem kordusi või mine raskema peale. Alusta nt. -20% juurest ja lisa iga trenn natuke, siis võid platoost "hooga" läbi minna. Minul see töötas. Põhiline on, et lisad raskust pidevalt, kuid aeglaselt, ja vahepeal ei proovi maksimumi, sest see võib frustreerida :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teine kord aitab sellisest surnud punktist üle saada spetsiaalprintsiibid. Kuna neid on palju peab ise katsetama milline kõige paremini sobib ja vaatama ,et liiga ei teeks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×