kobras 0 Report post Posted October 21, 2006 Mina eelistan tavalist mullita vett Share this post Link to post Share on other sites
Andreaz 0 Report post Posted October 21, 2006 vesi ikka kõige parem. mis kuradi arctikud kõik joovad siin? mõtetu raharaiskamine-sama hästi võib ju suhkruvett juua Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted October 21, 2006 Endal jõutrenn kestab kusagil 2h tunni ringis ja siis eelistasin juua ananassi mahla, kuna annab energiat ja pidavat aitama kaasa valgusünteesi protsessile. Igatahes lisajanu see minus ei tekitanud. Loomulikult tuleb osata ka ühekorraga "kaanimisel" piiri pidada. 1. esiteks tõstab ananassi mahl veresuhkru asjata üles ja siis jälle insuliniga alla. mis omakorda kutsub esile nõrkuse ja uimasuse.2. Trenni ajal on tegu lihaste lõhkumisega ja kui see vastakski tõele et ananassi mahl aitab kaasa valgusünteesile siis trenni ajal toimub hoopis lihaste katabolism, nii et kahjuks ka siin poleks sellest abi. Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted October 21, 2006 Treeningu ajal süsivesikute tarbimine ei tee oluliselt uimaseks. Tarbida mõistlikutes kogustes muidugi. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted November 17, 2006 Mina olen viimasel ajal treeningute ajal tarbinud kas vett või Fat Burnerit. Share this post Link to post Share on other sites
BrigitteXoXo 0 Report post Posted November 17, 2006 kui magusat ei kannata siis jääbki üle ainult vett juua Share this post Link to post Share on other sites