shreku 3 Report post Posted June 14, 2006 Alustasin nüüd väga intensiivse trenniga. Puhkepausid ei ületa 30s. Mind huvitab selle juures see, et kas sedasi treenides lihased sama kiirelt edasi kasvavad? Kordused on ju nagu massi kohta ikka.Samas täheldasin, et kuigi tegin 6 harjutust kokku õlale ja triitsepsile möödus aeg liiga kiirelt. No ühesõnaga ma olin valmis u.40min. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted June 14, 2006 no ei peagi 3 tundi saalis passima. Kui saad valmis 40 minutiga, siis teed 40 minutit, ei ole häda midagi. Share this post Link to post Share on other sites
lowr 0 Report post Posted June 14, 2006 Harjutuste vahel pea pikem paus. korduste vahel on 30 ok kui jõuad lõpuni nii teha. Ma teen minutise pausiga seeriate vahel, olenevalt harjutusest ja siis 5 minutit harjutuste vahel. Üle pooleteise tunni ei olegi soovitavat trenni teha, niiet 40 minutit on ok, kui veel üksi ka teed. Olen ka isele tähele pand, et kui üksi saali lähen saan jube ruttu valmis, et nagu imelk kohe:D Tavaliselt kellekagi koos tehes läheb ikka üle tunni kindlalt. Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted June 15, 2006 pole tähtis kaua teha vaid kuidas teha! ise olen ka 40 min. enast täiesti ära teinud! parimat... Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted June 15, 2006 Alustasin nüüd väga intensiivse trenniga.Ning teema luuakse foorumisse - Toitumine, Dieet ja Toidulisad.Millal ära õpitakse õigesse teemasse asju postitama krt. Share this post Link to post Share on other sites
sexyer 0 Report post Posted June 15, 2006 Tere! Küsiks omalt poolt,et kas soojendus ja mahajahutus peavad ka selle pooleteise tunni sisse mahtuma?Aitäh! Share this post Link to post Share on other sites
Creek 0 Report post Posted July 2, 2006 Alustasin nüüd väga intensiivse trenniga. Puhkepausid ei ületa 30s. Mind huvitab selle juures see, et kas sedasi treenides lihased sama kiirelt edasi kasvavad? Kordused on ju nagu massi kohta ikka.Samas täheldasin, et kuigi tegin 6 harjutust kokku õlale ja triitsepsile möödus aeg liiga kiirelt. No ühesõnaga ma olin valmis u.40min.Selle kohaselt mis mina olen eri artiklitest lugenud siis oli soovitatav teha seeriate/harjutuste vahele sellised pausid et sa tunned et oles valmis uueks seeriaks/harjutuseks. Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted July 2, 2006 Põhimõtteliselt mida intensiivsem on trenn, seda suurema aja jooksul on lihas kontrakteerunud. See aga tähendab, et tuleb lihasele suurem koormus, mis omakorda soodustab lihaskasvu Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted July 2, 2006 Tere! Küsiks omalt poolt,et kas soojendus ja mahajahutus peavad ka selle pooleteise tunni sisse mahtuma?Aitäh!Miks see poolteist tundi nii oluline on??? Nagu Kame ütles tuleb trenni teha tunde järgi! Pole mõtet vaadata kella ja kui ei ole 1,5 tundi täis, siis teha lisa harjutusi! Oluline on et lihased saaksid vajaliku koormuse, see on ka individuaalne kui kaua keegi trennis aega kulutab.Saage üle oma ajatreeningust! Share this post Link to post Share on other sites
fighter 0 Report post Posted July 2, 2006 mul on samuti lühikesed, kuid väga intensiivsed trennid. eks see oleneb - mis mõnele väga hästi sobib, oleks teisele täielik ajaraisk ja vastupidi. tuleb leida sellised treeningmeetodid, mis endale parimalt sobib. Share this post Link to post Share on other sites
Metalstorm 0 Report post Posted July 3, 2006 Miks see poolteist tundi nii oluline on??? Nagu Kame ütles tuleb trenni teha tunde järgi! Pole mõtet vaadata kella ja kui ei ole 1,5 tundi täis, siis teha lisa harjutusi! Oluline on et lihased saaksid vajaliku koormuse, see on ka individuaalne kui kaua keegi trennis aega kulutab.Saage üle oma ajatreeningust!Vot see on õige jutt Share this post Link to post Share on other sites
smack 2 Report post Posted July 3, 2006 Pärast 1,5 tundi on hormoonide tase niivõrd madal, et treening ei tasu enam ära. Muideks kõige kõrgem hormoonide tase on just 30- 45 min ulatuses. Share this post Link to post Share on other sites