Jump to content
antonhansen

VendV kus jõusaalis käid?

Recommended Posts

Tere!

Seoses sellega, et nii mõnedki huvilised, kes minuga tahtsid koos trenni teha ja ei ilmunud kokkulepitud ajaks õigesse kohta välja, tühistasin ma oma üleskutse minuga koos trenni teha. Tavaliselt treenin ikka Tartu Kõrgemas Sõjakoolis ja sinna tsiviliste ei lasta. Huvilistega käisin treenimas MV-s ja teistes eraklubides.

EDU!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei saa sellisest kellegagi koos treenimisest aru, iga inimene on ikkagi erinev ja VV treeningkava ja intensiivsus ei pruugi enamustele sobida. Ma olen paar korda tema trenni näinud MV-s pealt ja isiklikult sellisele kiirusele küll vastu ei peaks, paari harjutuse järel oleks vererõhk laes ^_^ VV võiks hoopis oma üksikasjaliku treeningkava koos näpunäidetega üles panna oma blogisse, siis saaks igaüks temaga koos virtuaalselt treenida B) Mind huvitaks näiteks, palju sa nädalas aeroobset teed, millise intensiivsusega, kui palju korraga jne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

to jorsik: See treeningintensiivsus on erinevate koolkondade vahe. Näiteks Tallinnas, Reval Spordis,on suure intensiivsusega treenimine täiesti tavaline nähtus. MV kohta võin öelda, et selles klubis on väga perspektiivikaid noori mehi, kes võiksid ehk lähiajal ka kulturismivõistlustest osa võtta, aga väga palju energiat kulutatakse jutustamisele ja loomulikult korralikku vormi siit ei tule! Aknalauad on mobiiltelefone täis ja iga natukese aja pärast kellegi telefon jälle heliseb ning halleluuja...

Peale võistluseid käisin MV-s vist ainult üks kord ning erinevate võistluste vahel käisin tihedamalt. Ütleks, et see minu treeningintensiivsus enne võistluseid oleks võinud kohati veel intensiivsem olla ja olen selles suhtes omale ka etteheiteid teinud. Aeroobse kohta niipalju, et ilmselt saalisolijad ei teadnud, et enne trenni käis vend Vähk väljas Veeriku kaupluseni ja tagasi jooksmas ning saali sisenedes oli selg juba märg. Vererõhk on olnud viimased 10 aastat normaalne!

EDU!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×