rambo vennapoeg 0 Report post Posted June 1, 2006 Treenitud meestele pakutakse väikest tööotsa! Siin foorumis peaks selliseid küllaga leiduma.Vaata siit : kuulutus Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted June 1, 2006 homme lähen vaatan mis värk on! Share this post Link to post Share on other sites
Titaan 0 Report post Posted June 1, 2006 Kunst. Siis teada ,et seal peab paljalt poseerima ju Share this post Link to post Share on other sites
Kuup 0 Report post Posted June 1, 2006 Krt neil kiire. Mul läheks üks 5 aastat veel, siis läheks Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted June 2, 2006 Minge muidugi. Mäletan, et Jokerile pakuti paar aastat tagasi umbes samasugust tööd. Järgmine päev ei saanud vaene mees istuda ega astuda. Tasuks sai ta aastase prii sissepääse karikakra baari ja vikerkaare värvidega vihmavarju, millega ta eputas linna peal pool aastat. Nii, et võtke mis võtta annab või hoopis andke. Share this post Link to post Share on other sites
Razard 0 Report post Posted June 2, 2006 Minge muidugi. Mäletan, et Jokerile pakuti paar aastat tagasi umbes samasugust tööd. Järgmine päev ei saanud vaene mees istuda ega astuda. Tasuks sai ta aastase prii sissepääse karikakra baari ja vikerkaare värvidega vihmavarju, millega ta eputas linna peal pool aastat. Nii, et võtke mis võtta annab või hoopis andke.päeva nali Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted June 2, 2006 sellise vigase kuulutuse peale ei läheks mina isiklikult küll kohale ... "vajalik treenitud lihased"? aga see minu arvamus Share this post Link to post Share on other sites