Kiisy20 0 Report post Posted May 31, 2006 Tere.Millist rasvapõletajat soovitaksite mehele (24a),kaal 102, pikkus 185.Kaua sööma peab,kui kiiresti tulemus näha oleks.Tahax hakata jõusaalis käima ja muud teha-jooks,jalgratas jne. Share this post Link to post Share on other sites
eestisilk 0 Report post Posted June 2, 2006 Tere Kiisy20, vabandan et postitan sinu teema alla, kunaarvan et uut teemat ei ole mõtekas teha. Endal kah sellineprobleem käsil. Soovin edu sulle igatahes.Kuid Targadmehed, olen 17 aastane 88 kilo. Käin 3 korda jõusaalismõtlesin et teen ühe nädala sellise, kus hommikuti enne sööki lähen jooksen nii 6 km. Mis arvate sellest, kui iga järgmine päev +1 km ? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted June 3, 2006 Tere Kiisy20, vabandan et postitan sinu teema alla, kunaarvan et uut teemat ei ole mõtekas teha. Endal kah sellineprobleem käsil. Soovin edu sulle igatahes.Kuid Targadmehed, olen 17 aastane 88 kilo. Käin 3 korda jõusaalismõtlesin et teen ühe nädala sellise, kus hommikuti enne sööki lähen jooksen nii 6 km. Mis arvate sellest, kui iga järgmine päev +1 km ?iga järgmine päev +1km on selge ülepingutaminekui käid kolm korda nädalas jõusaalis siis soovitaks niikuinii ka aeroobset kõrvale teha, näiteks 2-3 korda nädalas pool h sörki Share this post Link to post Share on other sites
Titaan 0 Report post Posted June 3, 2006 Ise olen siiamaani ühe rasvapõletajaga kõige rohkem rahul "Eat & Lose" Seda ma ütlen see töötab!!! Share this post Link to post Share on other sites