veinikaarija 0 Teavita postitusest Postitas Mai 22, 2006 Ise teen suvel just agaramalt trenni, sest kooli kõrvalt kipub õppeaasta sees trenniaega väheks jääma. Kuid puhata jõuab ka! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kriskoixx 0 Teavita postitusest Postitas Mai 22, 2006 Kui osatakse puhata, siis pole aastaläbi treenimine probleem, aga tihtipeale ei osata puhata. Ise tegin esimese kolme treningaasta jooksul koguaeg nii, et suvel jõusaal nurka ja pallimängud ette. Sügisel on sel juhul raske alustada, aga kui psühholoogiliselt see probleemiks ei ole, siis varsti on saavutatu tagasi ja möödaminek toimub hooga!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2006 (muudetud) Suvel tuleb ikka trenni teha. Kui kolm-neli korda nädalas treenida, siis pole küll kingit puhkust vaja, eriti kolmekuulist. Aga ega ma kurda, ongi rohkem ruumi treenida, kui kõik kadund on Saab kõvasti magada ja kasvõi mitu korda päevas trenni minna. Minu suvine puhkus piirdub mõne šašlõki ja jäätisega. Kuigi jah- raha oleks vaja, isa hakkab niikuinii mingi "kui-mina-nii-vana-olin-käisin-karjas " jutuga pihta. Niiet kui kellelgi on mulle väga mittefüüsilist tööd pakkuda, kuulan huviga Muudetud Mai 26, 2006 kasutaja kirp2 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Titaan 0 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2006 Sõjaväkke mineks ma ei tea kas seda saab trenniks nimetada.Aga miks suvel puhata????Vastased ei maga!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matti 8 Teavita postitusest Postitas Märts 10, 2010 Suvi ikka suurem rahateenimine, jõusaal sel ajal kahjuks teisejärguline, ei jõua sinna nii tihti kui muul ajal Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kertt 0 Teavita postitusest Postitas Märts 10, 2010 Mul üks sõber läks suvel puid vedama. Suvelõpus oli päris lihastes kutt. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Paul.K. 3 Teavita postitusest Postitas Märts 10, 2010 Suvel katsun ikka samamoodi treenida nagu koguaeg.Lihtsalt Muhus on piiratud võimalused jõusaali kasutamiseks ja ka jõusaali seadmed ei ole korralikud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Innovative 0 Teavita postitusest Postitas Märts 10, 2010 kuna endal kaitseväkke minek siis tuleb pingutada ja mitte laisaks minna. Kuigi esimesed suveilmad ja Kalahooaeg tekitab isu:D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kristjan128 0 Teavita postitusest Postitas Märts 10, 2010 ikka 4x nädalas, nagu talveperioodilgi, vahet pole. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2010 Suvel on hea, saab ka rannas trenni teha Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Fdvk 82 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2010 Suvel jõusaal kinni. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides