david 0 Report post Posted October 12, 2002 Lugesin selle läbi ja mm.. minu arust oli väga objektiivne jutt. See vist esimene laiema avalikkuse ette jõudnud artikkel sellest, kus räägitakse ka dopingukontrolli puudujääkidest.Anyway, mitte see ei ole peateema, vaid mul tekkis küsimus, et kas tõesti on profikulturisti kuise toiduannuse maksumus 10 000??? Eh.. ma ei tea.. kuidagi müstiliselt suur tundub. Kas igasugused valgupulbrid moodustavad sellest põhiosa? ...Igatahes, edu homsel võistlusel! Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted October 22, 2002 Kuids kommenteerite seda, et mees ei tulnud absoluutse meistri valimisel lavale ? Share this post Link to post Share on other sites
Sten 0 Report post Posted October 22, 2002 Marek ise ütles, et kohvipaus venis liiga pikale aga noh mõelge ise, mis päris põhjus võis olla. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted October 22, 2002 Teadis, et Ott on võimsam ja ei tahtnud marki maha teha... Share this post Link to post Share on other sites
david 0 Report post Posted October 23, 2002 kuidas ma kommenteerin? Ütleme nii, et see oli tema otsus... kui tal oli põhimõte mitte lavale minna selle eelmise aasta pärast, siis mis teha. Näeme järgmine kord ehk... Muidugi paljud ootasid heitlust, aga noh, see siis lükkus edasi Ma arvan... Share this post Link to post Share on other sites
CONAN HÄVITAJA 0 Report post Posted October 24, 2002 Räägi Arnold, mis kuradi ussiraisk sind närib, et sa ei vöi ka löpuks maha rahuneda?!! Share this post Link to post Share on other sites
CONAN HÄVITAJA 0 Report post Posted October 24, 2002 Sina Sten väike suslik ära topi oma nina suurte onude asjadesse. OK? Ma tean väga hästi kes sa oled, vöi mis sa arvad kes on sulle viimased kuud nöuandeid treeninguteks jaganud!? Share this post Link to post Share on other sites
marx 0 Report post Posted October 24, 2002 Noh ei tahaks siin kedagi kritiseerida. Võib-olla oligi asi selles, et üritus oli halvasti ette valmistatud ja võistlejaid vähe informeeritud ja Marekile võis tulla ootamatult kiiresti ta lavale minek... ei tea.Aga suhteliselt tuimadele pealtvaatajate tõi Mareki käitumine vähemalt elevust Share this post Link to post Share on other sites
david 0 Report post Posted October 24, 2002 Marek ei läinud nimelt lavale.. kui ta tahab, siis kommenteerib siin seda ise täpsemalt. Üldiselt loeks teema lõpetatuks, sest iga enda asi, mida ta teeb Share this post Link to post Share on other sites
CONAN HÄVITAJA 0 Report post Posted October 25, 2002 Kes asjaga kursis teavad, et lavale mitteilmumine oli Mareki protest eelmisel aastal toimunu pärast ja kus ta vöis kindel olla, et temaga sellel aastal midagi samasugust ette ei vöeta.Kes viitsib natuke ajalooga tutvust teha see leiab kas vöi siit AMAZONIST-ki piisavalt infot selle kohta mis eelmine aasta juhtus, vöi ka seesama ARTER . ka seal on enam-vähem köik olemas mis peaks andma teie k^^usimustele vastused. Veel pool aastat tagasi väitsid nii Kiivikas kui Tokko, et Tartus toimunud dopongukontroll oli reeglitepärane. Aga ARTERIS on mölemad juba nöus sellega, et reegleid siiski rikuti. LÖBUS EKS? Ma tean, et Marekil nii löbus ei ole. Ja kellel olekski kui temaga samuti käitutaks. Vöimalik, et te Marekit Eestis absoluudis enam vöistlemas ei näegi------aga kes teab kuidas elu tegelikult läheb??? Igatahes kui oleks ammumöödunud ajad, siis raiuks päid nii,et k^^ull saaks. Aga OK. TEGELIKULT KEHTIVAD ALATI KA HOOPIS MÖJUVAMAD REEGLID-SEADUSED, peab ainult natuke ootama. Share this post Link to post Share on other sites