Jump to content
B2k

mõni küsimus Vend Vähile

Recommended Posts

ma ei tea aga vb on see teema juba siin olnud aga minu eesmärk oleks saada lihastesse jõudu ning samas ka lihaste väljapaistvust( reljeefsust vms)

nii aga mida ma tegema peaks, kas ainult jõutrenni, ainult lihase väljapaistvus trenni(nats naljakas termin aga nuh juhtub:D) või neid mõlemaid ainult kordamööda vms.?

ja siis selline küsimus ka et kui suur peaks olema nende mõlema korral seerjate ja korduste vaheline paus?

ette tänud <_<

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere B2k!

Jah, terminid on tõesti naljakad, aga ma püüan nüüd vastuseks midagi improviseerida. Jõu- ja reljeefitreeningud on täiesti erinevad sest praegu, kahe võistluse vahepealsel ajal on jõunäitajad väga nõrgad, sest kaal on oluliselt langenud ning treeningus kasutan rohkem aeroobset tööd. Seeriate ja korduste vahelised pausid on väga individuaalsed- osadel on see mitu minutit, aga mina kasutan oma treeningus seeriate vahel ainult kuni 1-e minutiliseid puhkepause. Võistluseelsel ajal on see vahe veel lühem.

EDU!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

loodame et vend vähk ei pahanda ei siia natuke lisan! <_<

nimelt reljeefset lihast saab kasvatada küll kui toitumine on paigas - kui on piisav jõu treening ja aeroobne treening tasakaalus!

muidugi ma ei tea kas reljeefi all mõistad näiteks vend vähi hetke normi ( mis on vääga hea) , või hoopiski lihtsalt välja paistvat lihast - küsimus ongi rasvaprotsendis ja kui hoida rasva protsent kusagil 10 ümber on lihas veel suhteliselt terav !

parimat...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×