Jump to content
tarvy

argpüks

Recommended Posts

häbeneda pole vaja ,sest sa lähedki jõusaali et ennast vormi ajada:)MUl endal oli ka ebamugav olla kui ma jõukas üksi käisin aga siis mingi suurem vend palus mult abi mingeid asju hoidma ja siis sain aru et polegi midagi hullu täitsa normaalsed tüübid:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Endal oli ka sama asi algul , kuna käisin saalis , kus käis klassivend kellega läbi eriti ei saanud . Ta oli tropp ja siis nagu eriti ei tahtnud kokku puutuda , aga läksin sõpradega ja midagi polnud , jõllas vähe , käis vastu ajusid , kannatasin ära ja korras . Praegu käin saalis , siis ise vaatan küll , kuidas uued näod trenni teevad , kui teevad midagi valest ,i siis näitan , kuidas oleks kasulikum teha jne .

On ka selliseid tüüpe saalis , kes jõllavad ja lasevad peenikest naeru suust välja , kuna peavad ennast vaimukaks ja ilgelt kõvadeks meesteks ja paremateks jne , kuid ise vb teevad ainult 50% suuremate raskustega trenni .

Kui nad sind jõllavad ja irvitavad siis ära pane tähele , ära lase ennast rütmist välja viia jne . Kannata see ära ja varsti see jama lõppeb , kuna nad ei saanud soovitud tulemust ( sind endast välja viia ja saalist peletada ) . Edu enese treenimisel

Muudetud kasutaja Renka poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
njaaaa,hea et kõk nii positiivsed on ja se on päris innustav ja suured tänud kõigile,egas siis muud kui kuukaarti ostma ;)

kle ma käisin ka arenas vahepeal, nüüd on plaanis uuesti hakata käima... Mul on sama lugu, olen ka päris kleenu... tore oleks kellegiga koos trenni teha, aga sõbrad on mul laisad :\

Mis päeviti sa seal trenni teed?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
kas see ei ole hea kui ma tellin omale Ott Kiivikalt 600.- eest kava ja treenin oma enda jõusaalis? ;)

Ma kahjuks ei tea milline on sinu oma jõusaal? Aga alguses on kindalsti lihtsam mina jõusaali kus on vastavad trenasöörid, mis aitavad treenida vähese vigastus ohuga, et koguda jõudu minna keerulisemate aga paremini arendavamate harjutuste juurde.

Mul endal 4 kuud pidevat jõusaali kogemust nüüd haigusega 3 nädalat vahele jäänud. Enne haigust muskleid ikka oli aga nüüd vaatan, et nood nagu väiksemaks jäänud. Kui sa oled juba hea vormi saavutanud siis peaks 1 kord nädalas jõusaalis käima, et hoida vormi, soovitavalt siiski 2 korda, siis on lihtsam koormust jagada. Edu kõigile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×