HpsSiim 0 Report post Posted April 5, 2006 Tere! On selline probleem , et ei ole õrna aimugi kuidas trapetsit treenida! Kuskilt lugesin , et küll pealthaardega lõuatõmbed treenivad trapetsit , aga samas ka biitsepsit ja selja lailihast. Kui keegi oskab soovitada m6nda head harjutust trapetsile siis laske aga käia , ette tänades! Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted April 5, 2006 Vaata harjutustepangast. Põhiliseks on siiski õlgade tõsted kangi või hantlitega. Share this post Link to post Share on other sites
kaos 0 Report post Posted April 5, 2006 Tere! On selline probleem , et ei ole õrna aimugi kuidas trapetsit treenida! Kuskilt lugesin , et küll pealthaardega lõuatõmbed treenivad trapetsit , aga samas ka biitsepsit ja selja lailihast. Kui keegi oskab soovitada m6nda head harjutust trapetsile siis laske aga käia , ette tänades!Vaata ehk leiad siit midagi kasulikku mida rakendada oma treeningus, kui siit saidilt ei taha vaadata. Share this post Link to post Share on other sites
HpsSiim 0 Report post Posted April 5, 2006 Aga ma tegelt ei teagi mis lihas trapets on, siiamaani olen arvanud et tagaõlg. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted April 5, 2006 Kuidas sa saad tahta siis seda treenida kui isegi ei tea mis see on Share this post Link to post Share on other sites
HpsSiim 0 Report post Posted April 5, 2006 tean enamvähem k6iki lihasgruppe aga vot noh kunagi peab ju teada saama mis lihas see on, küsija suu pihta ei lööda. Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted April 5, 2006 (edited) Aga ma tegelt ei teagi mis lihas trapets on, siiamaani olen arvanud et tagaõlg.Sealt näed lihasgrupid ära : http://www.zone.ee/kulturismiweb/harjutused.htm Edited April 5, 2006 by kaiv Share this post Link to post Share on other sites
HpsSiim 0 Report post Posted April 5, 2006 tänud kaiv Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted April 5, 2006 Vaata harjutustepangast. Põhiliseks on siiski õlgade tõsted kangi või hantlitega. ... samuti ka T-kangiga, Share this post Link to post Share on other sites
lõvi16 0 Report post Posted April 6, 2006 Trapetsit treenib ka hästi blokkil või kangiga tõmbed lõua alla Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 9, 2006 (edited) hantlitega lendamine küljele kõverdatud kätega, trapets pinges, did the trick for me edit: ettekallutatult, ofkoos:) Edited April 9, 2006 by gmaster Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted April 10, 2006 mulle mõjuvad kõige paremini kangiga õlakehitused aga seal hoian käed õlgadest kitsamalt (seda selleks et maksimaalne pinge tuleks justnimelt trapetsile) , kasutada soovitavalt aeglast sooritust ja seerjad ka suuremate korduste arvuga - umb. 15 , lisals all lasen õla nii madalale et tekiks venitus moment , üleval hetkeks kindlasti fikseerida maksimaalse pinge jaoks! sooritan mitte 90 aga umb. 80 kraadise nurga-all!parimat... Share this post Link to post Share on other sites
Vahue 0 Report post Posted April 10, 2006 (edited) Õlakehitusi kangiga tehes jääb mul kahe käe vahele umbes rusikasuurune vahemik. Mida laiem haarem seda enam töötavad deltalihased ja vähem trapetslihased. Edited April 10, 2006 by Vahue Share this post Link to post Share on other sites
Raul1 0 Report post Posted April 10, 2006 tee õlakehitusi kangi või hantlitega. Ei ole mõtet teha ringikujulisi liigutusi, tee üles alla. Share this post Link to post Share on other sites
Helmps 0 Report post Posted April 10, 2006 Trossidega saab kah seda harjutust teha. Et siis see tross mis asetseb sinu vasakul käel, selle võtad paremasse kätte ja vastupidi. Ja siis tõmbad käsi laial. Asend on selline pool kummardudes. Väga hästi tõmbab see harjutust trapetsit. Minu arvates vähemalt Share this post Link to post Share on other sites