Mr.Y 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2006 Kas see on tõsi et ubasid ei tohi toorelt süüa, sisaldavad mingeid mürgiseid aineid, mis hävinevad ainult keetmisel? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2006 pole küll kuskilt kuulnud.Küll sisaldavad oad suhkruid mis inimese seedetraktis ei lõhustu vaid lihtsalt lähevad käärima... seepärast siis ka khm... ebameeldivad kõrvalnähud... Aga sellest saab üle kui kerges soodalahuses ube hoida mõnda aega... puhh täpset lahuse kangust ja aega ei oska öelda, äkki leiate ise kuskilt... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vahue 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2006 Ega sa seentega sassi ei aja? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
stainless 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2006 Kaunviljad võivad enamikus allergiaohtlikud olla. Kindlalt põhjustavad ülitundlikul allergiat aed- ja põlduba. ****************Hoiduge söömast mittetäielikult pehmeks keenud või ainult leotamisega pehmendatud ube, vältimaks ränka kõhuvalu. Eriti ohtlikud on toored põld- ja sojaoad, mille söömine võib esile kutsuda mürgituselaadseid seisundeid. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides