Jump to content
Acid

Vot siuke tore uudis

Recommended Posts

UUS PROTEIIN!!!

Juba aastasadu on inimesed otsinud ürginimeste tohutu jõu saladust, juba aastasadu on uuritud kes olid need jõumehed, kes ehitasid püramiidi kiviplokkidest millest enamus kaaluvad 2,5 tonni, mõned 15 tonni ja üksikud suisa 70 tonni, milline on see liikumapaneb jõud mis sunnib inimest sellist raskust taluma?

Täna avaldatud www.firstaprilscience.com uuringu mahuka teadusuuringu tulemusena on leitud jõu allikas, ookeani salapärasest sügavusest on nüüd välja toodud piiramatu eluenergia sinu kehale, sealsest täielikust liikumatusest ja pimedusest avastatud mikroorganismidest pärit pärlikarpidest saadud proteiin on uskumatult kiirelt organismi imenduv.

Pärlikarpidest saadavad kaitsevalgud varustavad organismi aminohapetega ja on lihaskiude uuendava ning tugevdava efektiga, vähendab lihaste aminohapete ja valkude defitsiiti, paraneb lihase reljeefsus ja lisaks sellele annab pärliproteiin tohutu jõu!

Pärliproteiin suurendab fibroblastide aktiivsust ja suurendab kollageeni ja elastiini sünteesi, pinguldab lihaseid ja parandab elastsust. Uurigust selgub,et pikaaegne tarbimine annab isegi mõõduka treeningu kaasabil USKUMATUID tulemusi!

Asjakohasemad uuringud on läbi viidud 12 noore kulturisti peal, võttes aluseks rinnalt surumise harjutuse. Katsealustele anti kas 10 grammi dekstroosi (platseebot) või 10 grammi pärliproteiini iga päev neli nädalat järjest. Peab aga pöörama tähelepanu nende treeningule: 10 järjestikust seeriat, iga seeria kuni suutlikkuseni, üheminutiliste vahedega seeriate vahel, kasutades kangil raskust, mis on võrdne atleedi kehakaaluga. Tulemused olid hämmastavad: rühm, kes tarvitas pärliproteiini, koges 57,8% jõunäitajate kasvu platseebo 7,42% vastu.

Hetkel uuritakse veel pikaajalist mõju orgamismile aga igatahes on kindel, et uus tohutu murrang jõukasvatuses on sündinud ja PÄRLIPOTEIINID leiavad olulise kohe ka kulturistide toidulauale.

Pärliproteiin on 100% looduslik ja seega organismile tõiesti ohtu.

B)

Muudetud kasutaja Rebane poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Miks nendele katsealustele anti võrdlemiseks dekstroosi, see ju süsivesik mitte valk. Oleks võinud phtedele vadakuvalku anda, teistele pärlivalku. Siis vaadata kumb on parem ja kui palju. See võrdlemine suhkruga ei ütle küll midagi.

Millegi pärast ma arvan, et sheikides see populaarseks ei saa, kuna juba päris pärlid on jubeda hinnaga... kuidas neid siis 4-5x nädalas joomiseks osta suudetaks B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei süvenenud üldse antud huumori sisusse. Lihtsalt olen täheldnud, et "looduslikkus" on suur müügiargument kõikvõimaliku soga juures. Tegelikkuses ei võrdu ju looduslikkus inimese jaoks tervisliku asjaga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Need kes neid kivimürakaid tassisid sõid sul küüslaugu suppi ja neid orju kärbas seal oma jagu:S

Seal pole mingist asjadest rääkida ega vaevalt orjadele sellist kraami anti ja miks muidu need juudid seal nahhui tõmbasid:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×