-Egert 22 Report post Posted April 12, 2012 Kellel ikka kakao vastu midagi olema peaks? Selles suhtes, et seda võib ju iga maitsetu kontsentraadiga segada Segan ise ka maitsetule pulbrile Nesquicki kakaod. Väga hea on. Share this post Link to post Share on other sites
viki667 13 Report post Posted April 13, 2012 Firma "Mass" proteiinipulbrid maitsevad väääga hästi... Piimaga tuleb ehtne piimakokteil ja veega segades ei ole liiga magusad (on ruumi veel dextro v.malto6'le). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Akrapovic 71 Report post Posted April 13, 2012 Ultralife ProteinMulle väga väga meeldib see paksem koostis - jätab täiskõhu tunde. Banaan on lemmik (nagu paljudel). Ma üldiselt maasikamaitselisi valke ei armasta, aga Ultralife maasikas on hea. Hinda väärt. Kas peal hinna on selle toote omadus siis 2-3 korda parem kui Hera 80 näiteks (valgu kvaliteedi poolest ).Et annab siis suuremat lihas kasvu kui mõni odavam proteiin !!! Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted April 13, 2012 Maitse poolest pole vastast Mannineni HydroIsoleEndale meeldib HI selle pärast, et see pole nii magus. Teistele olen maitsta andnud, siis pole veel kellelegi maitsenud see. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted April 13, 2012 (edited) Kas peal hinna on selle toote omadus siis 2-3 korda parem kui Hera 80 näiteks (valgu kvaliteedi poolest ).Et annab siis suuremat lihas kasvu kui mõni odavam proteiin !!!Raha raiskamine on selle toote peamine omadus peale hea maitse.Hämmastavalt madala valguprotsendiga kah veel. Parem osta Myofusion või MP Combat Powder, palju odavam ja valku ka rohkem sees.(samamoodi segu erinevatest valkudest) Edited April 13, 2012 by Arx07 Share this post Link to post Share on other sites
Akrapovic 71 Report post Posted April 13, 2012 Küsiks siia vahele. Kas mõni on proovinud ka sellist toodet http://www.powerman.ee/index.php?go=products&cat_id=2&act_pr=473 hind tundub päris mõistlik Share this post Link to post Share on other sites
Erik Orgu 13 Report post Posted April 13, 2012 Kellel ikka kakao vastu midagi olema peaks? Selles suhtes, et seda võib ju iga maitsetu kontsentraadiga segada Mulle sobib see kombo, sest ainuke variant pulbri näol valku tarbida, ilma et vinnid/punnid seljale tekiks. Nb! Su kommentaarid mu postidele on väga imelikud, ära unusta et oleme netis ja kui sa normaalselt oma mõtet lahti ei kirjuta, siis võib valesti aru saada! Viimane kommentaar oleks võinud olematta olla...pointi ju pole!? Share this post Link to post Share on other sites
htilga 95 Report post Posted April 13, 2012 (edited) Mulle sobib see kombo, sest ainuke variant pulbri näol valku tarbida, ilma et vinnid/punnid seljale tekiks.Nb! Su kommentaarid mu postidele on väga imelikud, ära unusta et oleme netis ja kui sa normaalselt oma mõtet lahti ei kirjuta, siis võib valesti aru saada! Viimane kommentaar oleks võinud olematta olla...pointi ju pole!?Selles suhtes, et iga maitsetu asja saab ju kakaoga maitsvaks teha , ja ma ei usu, et keegi väga selle peale ei tuleks Ja küsimus oli pigem selles, et millised juba valmis-pulbrid heade maitseomadustega on. Edited April 13, 2012 by htilga Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted April 13, 2012 100% Whey Gold Standard Protein.Väga heade maitsetega.Kreemi küpsise näiteks.Ja seal veel palju häid maitseid. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Pets Report post Posted May 12, 2012 Soov soetada endale üks tavaline vadakuproteiin........ Aga maitse valikud on suured ja tegelikult on see ju ikkagist odavam kaup, niiet, ei julge osta lihtsalt lambist. Üks sõber ostis kuskilt lehelt odava proteiini ja see maitse mis seal oli ajas lihtsalt öökima . On keegi seda toodet proovinud ? Mis maitsega rahule jäite ? http://www.bodyvision.ee/default/products/eritoidud-sporditoidud-toidulisandid/proteiin/scitec-100-whey-protein-920g.htmlP. Share this post Link to post Share on other sites
priit002 9 Report post Posted May 12, 2012 EI tea kui teretulnud teiste pakkujate proteiinide reklaamimine siin on aga šokolaa-münt oli küll päris hea maitsega sellesama firma oma. Rohkem pole proovinud. Aga teada on et sokolaad on tavaliselt kõigil ok, maasikas,kipub olema magusalembelistematele ja üeljäänute kohta info puudub. Muidu seda poodi vägi kiidan hea koht, hea teenindus! Share this post Link to post Share on other sites
FouEva 8 Report post Posted May 13, 2012 Ise söön banaani maitselist, ja kiidan taevani seda maitset. Share this post Link to post Share on other sites
-Sven- 1 Report post Posted December 16, 2012 Olen proovinud erinevaid valke alljärgnevatelt brändidelt: Universal Nutrition, Ultimate Nutrition, Biotech USA, Muscletech, Fast, Olimp, Scitec, Optimum Nutrition, Ronnie Coleman Signature Series. Viimane neist on parim (all in one (aminoprofiil, kreatiin, betaine)), peale trenni lisa ainult süsivesikuid ja igasugune imekokteilide tegemine jääb ära. Veega kõik väga joodavad, piimaga - veel paremad, keefiriga - ülimad. Share this post Link to post Share on other sites