Jump to content
joker

Tegijate Treening: Vend Vähk - õlg ja triitseps

Recommended Posts

to joker: Tänan, et viitsisid selle treeningupäeva kokku võtta! Nagu ma juba sulle saalis ütlesin, on oodata kõige suuremat vastasseisu ja paanikat just kohalike tegijate ridades. Vend Rückenberg juba andis oma tähelepanekutest märku ja muidugi oleks mul olnud lihtsam siia üles riputada oma tavaprogramm(neljaks jaotatud programm)kõik oleksid rahul, aga nii see hetkel kahjuks ei ole. Ka sügisel jõudsid kuuldused minu võistluseelsetest treeningprogrammide eripärast erinevate spetsialistideni ja kisendajaid jätkus päris palju, aga kui võistluspäev kätte jõudis, oli hoopis teine jutt. Sama praegugi ja arvatavasti ka tulevikus! Täna on pühapäev ja kõigi eelduste kohaselt peaksin täna siis jooksma ja ujuma nagu kavas kirjas oli, aga tegelikult lähen jälle jõusaali... Seda, et ma suudan osasid lihasgruppe ilma igasuguste probleemideta isegi 3 korda nädalas treenida, ei usuks ilmselt paljud ja las siis jääb selline 6-e päevane treeninguprogramm siia rahvale lugemiseks. Olgu lisatud, et 16-17 aastaselt treenisin iga päev tricepsit + erinevaid teisi lihasgruppe ja mingisugusest ületreeningust ja -väsimusest ei olnud kuulnudki. Ilmselt tekivad antud teemas küsimused just mitte jõu, vaid vastupidavuse kohta. Igal juhul loodetavasti tuleb sellest teemast mitte üks suur mudaga loopimine vaid tõsine arutelu erinevate inimeste erinevate füüsiliste võimete ja kogemuste kohta ning jään lootma ka teiste võistlusteks valmistujate programme! Olgu veel huvilistele lisatud, et selle artikli juurde lisatud pilt on tehtud neljapäeval, 02.03.2006 Tallinnas, Arctic Sport klubis.

Edu kõigile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Muljetavaldav.

Minu arvates on üks võtmeid ületreeningu vältimisel pidev mängimine raskuste, korduste, seeriate ja harjutustega. Ja tundub, et seda on siin piisavalt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga hea teema tehtud! Meeldis et kõik üksikasjalikult ära seletatud, kuid loomulikult ei sobi selline kava igale inimesele. Sellest saab õppida ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×