Jump to content
Strong

Abi vaja harjutuste sooritamisel

Recommended Posts

Tere

Ei oska teha selliseid harjutusi

1)Istudes jalgade kõverdamine trenazööri(enda kodukandis jõusaalis pole sellist trenazööri,äkki keegi oskab öelda kuidas seda harjutust saab teisti teha,et see mõjutaks jalatagaosa.

2)Lendamine ette lamades plokk

3)Ploki allasurumine ´´köitega´´

4)Ühe käega hantli tõmme küljele(kas see kujutabette ühe käega lendamist)

Oskab äkki mõni targem öelda(pole vaja öelda ,et vaata tööriistade alt treeningkavad,sealt ma selliste nimedega harjutusi ei leidnud)

Ette tänades

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

1) Nt. lamad kõhuli, hantel jalgevahel ja matkid sama harjutust. Või siis teed mõnda muud harjutust nt. sirgete jalgadega jõutõmme, GM, Ben Johnson. Nende jaoks pole mingit erilist varustust vaja.

2) Ei saanud hästi aru, lamades ei saa nagu ette lennata... lendamist ette võid teha püsti nii plokil kui hantliga, treenib õla esiosa. Sooritada ei oska? Võtad hantli või ploki käepideme pihku, tõstad käe otse ette u näo kõrgusele ja lased alla tagasi.

3) Plokil allasurumist võid teha ka tavalise käepidemega, mitte köitega. Selle pilt on Harjutustepangas ka olemas (Seisad, käed kõrval, küünarnukist 90 kraadi kõverdatud. Surud alla ja lased tagasi, nii et küünarnukid on paigal. Vt. Triitsepsi alt) Kujuta et sul on käepideme asemel köied, saadki sellise harjutuse mida mõtled.

4) Hantlit ei tõmmata kõljele vaid tõstetakse :unsure: Teed jah nagu hantlitega lendamist aga 1 käega, teisega hoiad millegist kinni vms. Teed kordused ära, siis teise käega. Nii tehes peaksid saama kasutada natuke raskemaid hantleid kui kahe käega korraga ''küljele lendamist'' teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
4)Ühe käega hantli tõmme küljele(kas see kujutabette ühe käega lendamist)

Arvan et tegu on lailihase harjutusega nimega: tõmme küljele, ettekallutault hantliga! Või ma eksin? :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×