Jump to content
Külaline

Maailmameistri tõde ja õigus!

Recommended Posts

Kalmus oma õiguse eest ju valjas - tao rauda kuni veel kuum, Marek

Taongi, aga mitte siin foorumis enam, sest mõnele jääb tiba arusaamatuks mu sõnaseadmine. Saab omamoodi aru asjadest, hakka siis veel seletama uuesti.

Igaljuhul taon, seni taon kuni saan soovitud tulemuse. Ja saan ka kui mõni veel kahtleb.

Muudetud kasutaja Marek Kalmus poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minagi nõustun eelpool mainituga, asi läheb käest. Kuna algul räägiti Tokko meediku karjäärist, siis juba tagsiastumisest, mis oli veel rahulik, kuid siis hakkas iga mees ütlema mida arvab ja igasugust, asjasse mitte puutuvaid mõttetusi loopima- noh oli vaja välja öelda... saite seda .... aitab. Teema ju kõigile selge, ainuke asi siin on see,et kalmus lavastati süüdi???........... see kallid mehed ongi tähtis muu on jama, kuna siin saab kedagi süüdistada ja, kui see on, kas või mingil moel tõsi :unsure: tuleb hakata mõne mehe karikaid ja medaleid korjama. Kui reaalselt mõelda ja natuke seadust uurite, pole mingeid (hetkel) tõendeid, siis Kalmusel välja käia, et tokko müüs.... teiseks kuriteoaeg on juba aegunud, see, et kalmus ütles, et tokko pakkus--- kohtus vett ei pea, kahjuks.Tokko ja tema punt võib asja lihtsalt lukku panna ja igasuguseid asju välja mõelda, et seda ümber lükata...peamine asi on see,et rahvas teab, mis edasi saab seda näeb. Igatahes palun mitte raevu välja elada siin, Marekule igatahes edu ja jõudu tõeotsingul. Loodame, kui tõde on olemas, et see kiirelt välja tuleks, ning, et saaks tegeleda edasi peamisega, mida me siin teeme, Eesti kulturismi arendamisega. Nb- see Vähi teema, tegelt oli hea. Vähk, kui sõjaväline juht üritas asjasse lihtsalt huumorit tuua ja mehi maha rahuldada, kes söjaväes, käis see teab. Edu .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks ma siis kirjutan ka natuke pikemalt, mida asjast arvan! Silmaring on suur, palju näinud, palju teinud... Mehed, aga omad asjad klaaritakse ikkagi laua taga ära, olgem demokraatsed! Saan aru sinust Marek, aga usu mind Eesti on nii väike riik ning see kõik teeb palju kahju kulturimile! Mis siis, et Tokko ise tunnistas. Osapooled peaksid ise kuidagi selle nüüd ära lahendama, mitte siin üks teist s*taga loopima! Vend Vähi viimases suuremas kommentaaris oli omamoodi tõde sees, ka minult küsite, et kuule sellepärast sa oledki nii suureks läinud jah, et sööd keelatuid aineid - kurb! Ise ma ei võta mitte kunagi mitte midagi keelatud! Aga eks erinevatel inimestel erinevad eesmärgid! Ja kui paljudele noortele see halavsti mõjub, kes on valinud spordialaks jõutreeningud ja kulturismi? Oleks väga hea kui te siiski saaksite oma lahkhelid kuskil laua taga ning omakeskis läbi arutada ning kül te ka kompromissini jõuate!

Mehed nii me kulturisimi ja fitness elustiili edasi ei vii... Loodan, et kõik laheneb hästi ning keegi kuskil tagasi astuma ei pea! Marek, edaspidi katsu ikka silmast silma sotid selgeks rääkida! Liiga väiksed oleme me kõik. . .

Muudetud kasutaja crawe poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
.... teiseks kuriteoaeg on juba aegunud, see, et kalmus ütles, et tokko pakkus--- kohtus vett ei pea, kahjuks...

ei taha si*asti öelda, aga loe enne teema läbi, kui midagi kirja paned. Tokko tunnistas ise üles, et pakkus aineid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

to erxs: nu muutsin postitust, olen sellega kursis, et mees ise tunnistas :unsure: aga see kõigest minu arvamus! Aga su kommentaar käis vist Kummari kohta, kui õigesti aru saan!

Muudetud kasutaja crawe poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

erxs 11------- sile siis, mees keda see huvitab, et siin foorumis tema ütles.....?????See ei ole mingi puhtsüdamlik ülesse--- :unsure: tunnistus Tokko võib öelda, et see polnud tema, kuna käsi oli kipsis ja rebane kirjutas tema asemel ja kuulis valesti ,ning kirjutas. Mida iganes, mida sa kohtus ütled, et siis seal Amazoni lehel tokko nimeline külastaja ütles ja nii, nüüd ja paneme tokko kinni võtame ametist maha ja jumal teab mida veel. Kahjuks need asjad nii ei käi. Oleks konkreetsed tunnistajad ja Marekul lindistus sellest konkreetsest asjast või mida iganes. Eks Marekul oma trumbid ma loodan , ilma.... jäätekiiii, siin vastu seina jooksma :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

crawe, arvan-- nagu juba esimesel lehel mainisin, et see võib hoopis midagi muuta, kuna, kui tehtigi nii nagu Maarek väidab ,---siis see tõmmatakse rautselt vaiksemas. Kuna ,seis siis lihtsalt selline, et asi on kella- küljes- ja rahvas karjub, kriitika ei tee kellegile halba ja kui tõde välja tuleb, see muudab seda sporti hoopis puhtamaks ja kontrollid ei saa enam nii toimuda Nagu Maarek kirjeldas, et lambi vend lasi kellegile topsi ja mõni mees ei käinudki.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma oleks samamoodi endast väljas nagu Marek on, kuid siin foorumis Sa kahjuks enam midagi selgeks ei tee, kes on tulised Sinu austajad ei kaalutle fakte nikuinii ning samuti on nii Oti austajatega. Kui nüüd miskit tulemust sellest "sitakäkerdisest" siin saada tahetakse siis tuleks ühiselt lauda istuda ja natuke rääkida. Või siis kulutage oma persetega kohtupinke. SIIN, KAHJUKS, enam midagi selgeks teha ei saa kuna kõik on nagu süsti saand loomad, kes ühte ja sama joru korrutavad, ise sealjuures konkreetse asja kohta vähe infot omades.............Siin foorumis asja avalikustamine kandis vaid sellist eesmärki, et nüüd võibolla ei ole Sa ainus, kes teab, et on sitta kokku keeratud...... Rohkem siia nagu mingeid tõestusi pole vaja kirjutada ..... niii näen asja mina...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

:unsure: Mehed, minge valedetektori alla ja kõik.

Siis tõde tõuseb ja vale vajub. :unsure:

Edu Kõigile.

//EDIT vaevalt, et OTT jne vennad läheksid kohale.

Muudetud kasutaja Mob poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seda ma küll nüüd ei usu et selle jamaga ajame inimesi jõusaalidest eemale. Vähesed käivad jõusaalis mingi iidoli tõttu. Enamus käivad selle tõttu, et ise füüsiliselt areneda. Suured tegijad on vaid 10% motivatsiooni vast. Kui sedagi Huvitav jälgida mis profid teevad aga nende edu minu arengut ei kõiguta.

Mis mulle aga meeldib on see et selle lärmiga on vast tulevased võistlused täis maja rahvast täis. Igatahes mulle meeldiks küll kahte hiidu laval kogu seda jura võistlusega mano - i mano paika panemas. Kui palju muidugi kohtunikud erapoolsust välja näitavad aga see selleks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaadates üle antud teemaga seonduvad artiklid Eesti lehtedes! Leidus selline huvitav komm (PM webi väljanne) ja kuna käisin ise ka seal Salmes vaatamas ja nägin Morozovit ja Vähit kõrvuti, siis puges imelik mure hinge, et see lugu mädaneb igast otsast. Kogu see tuumik-seltskond, kes meie nn kulturismi eliidi moodustavad, peaksid erinevaid teid leides selle asja kindlasti ära klaarima ennem kui see möla Eestist välja jõuab, siis on meie meestel ikka ylisitt välja võistlema minna paha silt seljas.

Samas on jah kellelgi võimalus laimamise eest kohtusse pöörduda ja Kalmusel pöörduda ka organite poole , kelle kompetentsi selliste juhtumite menetlemine käib!

Kohtusse kaebamise kohalt niipalju soovituseks,et väga vähesed tegelased on võitnud lahingu AJAKIRJANDUSE vastu ja kunagi pole nad saanud 1.000.000.- on saanud jah et sul oli õigus jne.

Kuna kogu Tallinna eliit on kogunenud nn robocoplaste ümber siis pole mõtet vast Tartu-Tallinn ususõda välja kuulutada. Kindlasti peaks Rebane üritama rohkem ohjeldada murdeea valusat lõppu, siin välja elavaid mürsikuid! Las vanemad mehed räägivad oma jutud ära...

Minu sügav isiklik arvamus on, et lumepall on juba liiga suureks veerenud ja tagasiteed pole kummalgi poolel. Aga tooge rohkem ajusid mängu ja juriidiline nõu ei teeks ka liiga.

komm ise oli selline:

Ülekohtu vastu

28.02.2006 09:05

Viimased võistlused Salme keskuses? Esikolmikul olid Hiinasse sõiduks 2 nädalat varem viisad taskus? Suht hale lugu ja tase mis? Imre Vähi , kes selgelt oleks pidanud absoluudis võidutsema jäi välja? Tal polnud viisat passis?! :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere Taavi!

Kulturism juba on kord selline ala, mida ei saa mõõta selle järgi, kes kui kõrgele ja kaugele hüppas. Eks vennad Rückenbergidki ajasid siin pärast võistluseid pikalt tõde ja õiglust taga, aga kui midagi vaidlustada, siis mitme päeva pärast on seda tavaliselt hilja teha. Inimene õpib enda ja teiste vigadest. Mina igal juhul valmistun kevadel toimuvateks uuteks võistlusteks ning kuna oleme nüüd ilmselt Marek Morozoviga mõlemad klassikalises kulturismis, siis rahvusvaheliste võistluste tulemused annavad kõige parema pildi olukorrast kodumaal :unsure: Loodetavasti tuleb meil Morozoviga sama tihe rebimine nagu omal ajal Oti ja Kalmuse vahel ning publikule peaks selline show meeldima.

EDU!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mind kui kõrvaltvaatajat huvitab selle loo juures kõige enam see, miks Tokko selle ülestunnistuse tegi? Postituste järgi tundub tegemist olevat intelligentse inimesega- ta pidi ju mõistma, mis järgneb. Võhikulegi oli selge, et Kalmus nende mõne lausega ei lepi ja ajab asja edasi, selge pidi olema ka see, milline on avalikkuse reaktsioon, kui üks tema positsioonil inimene tunnistab, et on sportlastele pakkunud dopingut jne...Minulegi tundub, et EKFLi president ei saa olla mees, kes seostub dopinguga sest see oleks tõesti ala mainele ränk hoop. Kujutage ette kui suusaliidu president tunnistaks, et on pakkunud Veerpalule ja ?migunile dopingut!!!

Samas, ma ei tea mis oli hr. Tokko motivatsioon seda üles tunnistades, kuid väga mehine samm oli see küll. Kindlasti suudaks ta Eesti kulturismi arendamiseks palju anda ka väljaspool praegust ametit.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah Vähil võib õigus olla, kui ma suudan tõesti ennast sõna otses mõttes näljutada 79 kilo peale : ) siis oleme jällegi ühes reas aga pead ei anna muidugi. Mis puudutab Hiina võistlusi siis pidigi ennem viisad valmis olema, kuna pärast Eestikaid oleks olnud liiga vähe aega nende saamisega, teiseks ei olnud viisad mitte esikolmikul vaid võistlejatest vaid Ottil ja minul ning oma sõidu maksin ma põhimõtteliselt ise kinni. Nii, et kui ei tea fakte pole vaja sõna võtta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

to crasher : vaat sul ei pruugi nii olla ,et vanemad annavad saali jaoks raha ja sponsoreerivad sinu sporti, aga mõnel noorukil on vanemad sponsoriks ja kui neile "spordiala" ei meeldi, teatud kahtlaste dopingujuttude tõttu, siis nad ei finantseeri ka seda ! Võsukesed saavad selle peale vastuseks järjekordse :" Ah mis sa sinna ronid, mine jookse parem või tee midagi muud, muidu oled pärast mingi steroidide peal ajudeta lihamägi !"

Ja nii täiesti möödaminnes teemasse veel ka siuke "komm", et kas Kalmus sellise õiguse nõudmisega siin ja ajakirjanduses mitte ei põleta endal võimalikke "sildasid" tulevikus, sest kui sul ikka skandaalimekk on küljes, siis ei taha eriti keegi sinuga tegemist teha. Meie sõnad ja teod räägivad enda eest veel kaua kaua ...

Jällegi 2 minu tagasihoidlikku arvamust :unsure:

Muudetud kasutaja Goth_ poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Minu poolne respect KALMUSELE!!!

Respecteerid seda, et mees tunnistab, et on olnud valemängur ja võistelnud ausate kulturistide vastu vahendeid valimata?

Väga imelik respect siis.

Minu arust on käitunud mõlemad valesti ja ei vääri selles mõttes kindlasti respecti. Rohkem erapooletust võiks ju olla. Pada sõimab katelt , ühed mustad mõlemad.

Iseasi mis järeldused on mehed sellest teinud ja kuidas edasi elavad - mõlemad siis.

Ma olen ka poest joonlaudu varastanud , et neist tossupomme teha. See ei tähenda, et ma praegu seda teeks. Olen nagu täiskasvanumaks saanud ja aru saanud, mis õige mis vale ja see ka loeb midagi. Või peaks nüüd selle eest vangi minema? Hüvitaks poele muidugi kahju, aga seda ei eksisteeri juba üle kümne aasta :unsure:

Ja veel selline mõte. Las siis vastutavad mõlemad. Tokko astugu tagasi ja Kalmus andku kõik medalid tagasi, mis võitnud on. Siis oleks ju aus või mis?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

uskumatu :unsure:

loe ja imesta,kuidas meie eesti mehed ihuvad hammast yxteise kallal :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Laias laastus Taavi postitusega nõus (v.a. rebase osa). Võibolla olen selles suhtes väheke radikaalsem, et ei pea õigeks süüdistusi Kalmuse suunas teemal, et "mis sa tõmbasid kurat sita üles, nüüd kahjustad Eesti kulturismi". Sitt, mis on korra valla pääsenud, ujub üles varem või hiljem.

Kulturismi kahjustab peamiselt:

1 - dopinguainete tarvitamine, salamüük- ja levitamine sportlaste, eriti aga alaliiduga seotud inimese poolt. Olgem ausad, kahjustaja pole mitte see, kes asjast räägib vaid see, kes asja teeb.

2 - See kui alaliidu juhtimine pole läbipaistev. See tekitab kahtlusi, küsimusi, kujundab negatiivse avaliku arvamuse ja peletab eemale ka võimalikud sponsorid. Näiteks alaliidu seotus mingi konkreetse ettevõttega (antud juhul Robocop). Negatiivseid näiteid on Eesti spordis küllaga, alustades kasvõi Eesti FCFlora lii.. vabandust, Eesti Jalgpalliliidust jne. On teada, millises ulatuses korruptsiooni, samas ka tegematajätmisteni liidu juhtimise töös viib see, kui alaliidu juhi esmane prioriteet võib olla just oma ettevõtte huvi ja seejärel alaliidu huvi. Kõik tuleb ju millegi arvelt. Tokko ühes sõnavõtus, kus käsitletakse dopinguvastast tegevust, on näiteks lause (tsiteerin lause mõtet): "Sel aastal on meil kavas hakata võtma ka võistlusväliseid dopinguproove."

No kamaan, me elame aastal 2006, see tegevus peaks olema juba 6 aastat rutiin, kusjuures, arvestades ala iseloomu, tuleb rääkida pistelistest vereproovidest, mitte uriinist jne. Muidugi tekitab kahtlusi dopinguproovide objektiivsuse suhtes see, kui alaliidu president on tunnistanud dopinguainetega hangeldamist ja pakkumist sportlastele minevikus, ja samas on seotud eraettevõtte omanikena ühega kahest sportlasest, keda dopingu pakkumisega seostati. Arvestades, kui kahjulik oleks ettevõttele see, kui ettevõtte maskott ja samas ka üks omanik osutuks dopingukontrollis positiivseks, on selge, et selline situatsioon, kus sama ettevõtte teine omanik on alaliidu juht, kes valdab konfidentsiaalset informatsiooni dopingukontrolli teostamise kohta, on täiesti absurdne. Ühesõnaga - alaliit on see, kes momendil ühe käega toob ehk kulturismile kasu, kuid teise käega, millest just viimasena rääkisin, muudab selle kasu täiesti olematuks või pöörab kahjuks. Oleme ausad, iga inimene peaks aru saama, et see asi on vale.

Nüüd, vaadates Hr. Tokko reaktsiooni süüdistustele, peale tema ülestunnistust, mida ta ise pole vaidlustanud (ja mida muide saab vajadusel kohtu jaoks nii tuvastada kui kasutada ka otsese asitõendina), on selge, et tema enese tagasiastumist ise vajalikuks ei pea e. teisisõnu, tema seisukoht on, et asjad alaliidus on korras. Sellisel juhul kerkib küsimus kogu juhatuse kohta: Kuidas saab ühe eesti spordialaliidu juhatus aktsepteerida olukorda, kus antud olukorras olev alaliidu juht arvab, et asjad on hästi? Kui alaliidu juhatus peab seda normaalseks, siis on minu meelest aeg küsida, miks on nii?

Kui Toomas Savi suusaliidu presidendina tunnistaks kusagil, et jah, andsin 2000 aastal Shmigunile ja Veerpalule dopinguaineid, kasutasin neid ise ja tegelesin ka nende müügiga, kuid nüüd kahetsen ning ei näe küll põhjust tagasiastumiseks - mis siis juhtuks? Suusaliidu juhatus vabastaks Savi päevapealt, suure tõenäosusega saaks ta lisaks ka tegutsemiskeelu nii spordis kui meditsiinis ja lisaks esitaks alaliidu juhatus ilmselt politseisse ka avalduse kriminaaluurimise alustamiseks. Õnneks seda ei juhtu, kuna nii Savi kui ka teiste alaliitude juhid ei ole kasutanud ega müünud keelatud aineid, ja kui nad seda tunnistaksid, siis vabastataks nad ametist päevapealt.

Lõpuks tahan öelda, et minu jaoks pole niivõrd oluline see, keda kuidas karistatakse ja kas Marek Kalmusele jääb õigus. Mulle meeldiks teada, et võib rahulik olla noorte suhtes, kes tahavad tegelema hakata jõualadega, kuna nende noorte sportlaste eest seisab alaliit. Mis selle asemel, et olla juhtide kaudu seotud keelatud ainetega ja iseendaga seotud ettevõtte tagataskust annetada raha alaliidule, oleks võimeline tegelema metoodiliselt riikliku toetuse ja sponsorite otsimise ning alaliidu arendamisega, mis on nimelt ühe alaliidu põhiülesanne. Ja loomulikult sõltub see otseselt ja valdaval määral sellest, kui puhas on see alaiit dopingust ja kui läbipaistev on selle alaliidu tegevus.

Ja ma ei saa aru, miks pean mina, lihtsalt spordiga seotud olnud ning alaliiduga mitte seotud olev e. tavaline spordisõber seda siin foorumis alaliiduga seotud inimestele selgitama. Puhas sport ja puhas juhtimine - minu arvates on see ELEMENTAARNE!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

to Morozov :

Vaba rahvas vabal maal ei hakka kindlasti kunagi sinu käest luba küsima millal sõna võtta! Fakte polegi,aga neid saab alati koguda! Mind huvitas see kommentaar ja kas sellel ka sisu on - see oli kõik. Tänud selgitava vastuse eest. Miks Vähile viisat ei tehtud on tema mure siis - raha oleks talle leitud kui oleks õigel ajal küsinud.

T.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
to Morozov :

Vaba rahvas vabal maal ei hakka kindlasti kunagi sinu käest luba küsima millal sõna võtta! Fakte polegi,aga neid saab alati koguda! Mind huvitas see kommentaar ja kas sellel ka sisu on - see oli kõik. Tänud selgitava vastuse eest. Miks Vähile viisat ei tehtud on tema mure siis - raha oleks talle leitud kui oleks õigel ajal küsinud.

T.

Kui sa teada tahad siis on selgeks saanud, et ainuke mees kellel maailma areenil on midagi korda saata IFBB liigas kulturismis on Ottil, teistel pole lihtsalt sellist lihasmassi, et seal konkureerida, kaasaarvatud Kalmus, Tema pikkused mehed kaaluvad seal vähemalt 130 kilo. Minu kaalu mehed on minust seal 10 sm lühemad. Teatavasti kaalub Vähi 4-5 kilo minust veel vähem sama pikkuse juures. Nii, et liidul pole mõtet fitnessi kaaluga mehi sinna oma kuludega saata. Minu teada võimaldati kõigil kaasa tulla kes seda soovisid, sellest loobus nt. Argo Ader. Võistlejatel tuleb rohkem suhelda liiduga siis on ka teda kes mis ja kus toimub ning mis võimalused on, mitte siin tagaselja teadmata fakte kiruda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Asi selge! Tänan vastuse eest. Huvitasid kommentaari tagamaad - seega olid kõigil võrdsed võimalused. Siis jääb üle oodata uut ja noort lainet meie lavadele - suurema massiga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Paar asja mis hinge närima hakkasid

VEND VÄHK MAREK KALMUSELE:

Kui mulle ongi teinekord erinevates liigades ülekohut tehtud, siis arutan seda lähikondlastega, aga mitte ei pasunda sellest avalikult ajalehes, sest kokkuvõttes jääb kannatajaks ikkagi kulturism tervikuna.

On olemas kahte tüüpi inimesi, need, kes julgevad välja öelda mis nad asjast arvavad ja need, kes istuvad üksi nurgas ja nutavad. Tundub, et Kalmus on selline poiss, kes ei lase endale ülekohut teha vaid vastab häälekalt. Paralleeli võiks tuua kooliga, on need, kes arutelu puhul pea norus istuvad ja on vait ning need, kellel on iga asja kohta oma arvamus ja kes julgevad oma arvamust välja öelda. Samuti ka kaitsta.
Sinu fännidel on ilmselt sügavalt savi, mis sellest spordialast saab ja hetkel tegelevad kooris Tokko peale näpuga näitamisega.

Ma olen Kalmuse fänn just selle pärast, et ta julgeb teistest erineda, SAMUTI ÜLES TUNNISTADA OMA VEAD. Paraku teised, nagu siinne arutelu näidanud on, ei julge. Õige ju kah kui Tokko peale näpuga näidatakse, alguses ajas tagasi, kuid kui lõpuks kõik päevavalgele tuli siis on hea ju öelda, et näed, tegin jah sedasi, kahetsen ja kunagi enam ei tee.

Minul isiklikult oli sellel nädalal elus esimest korda võimalus oma sportlike saavutustega midagi normaalselt teenida, aga ilma hoiatamata otsustas üks mees siin hakata tõde ja õigust nõudma! Üldiselt keerasid sa minul mitu lähituleviku plaani pe..sse ja ole sa tänatud selle eest! Ma ei ole selle spordialaga siiani absoluutselt mitte midagi teeninud ja nüüd, kui oleks selline võimalus avanenud, tõmmati vesi peale. Samuti tõmbasid sa suuremal või vähemal määral avalikult vee peale kõigile teistele kulturistidele. Kas ma peaksin ka nüüd hakkama ajalehes sinu peale näpuga näitama, et mul olid plaanid ja Marek Kalmus rikkus kõik ära! Mul on olnud elus piisavalt palju raskeid aegasid nagu sinulgi ning igale mõõnale järgneb tõus! Minu töökaaslased teevad nüüd ka viimased päevad minu kuuldes naljasid keelatud ainetest ja kohe nii tore on olla!
Sitt lugu pipi, õige mees, et ei hakka kisama üle tänava. Millistele kulturistidele ta siis vee peale tõmbas? minu arust ta nõuab ainult õiglust mida ta VEEL saanud pole. Tal on täielik õigus õiglus jalule seada.

Üldiselt Marek Kalmus on pidanud üle elama ka ränku aegu, kuid kui teised sõnaotseses mõttes näkku sülitavad, siis vastuhakk on ainuke õige tegu.

Vahue'le tahaks ka paar sõna öelda

Jah, kahetsusväärsel kombel sigineb siia ikkagi anaallüütikuid, kes hakkavad moraalitsema. Las asjamehed räägivad, mida teie hüplete siin. Niikuinii tuleb suust vaid paha haisu.

Kui tekst on avalikult foorumis üleval, siis on igal inimesel õigus sõna võtta ja oma arvamus välja öelda. Foorumid, kulla mees, sellel põhinevadki, et inimesed jagavad teistega oma arvamusi ja põhjendavad neid. Ma natuke anaallüüsin su postitust ka. Minu arust ei toonud sa mitte ühtegi väidet, näidet ega tõestust, ühesõnaga su postitus oli mõttetu ja niisama targutamine.

Kui veel tähte närida, siis foorumites siiski kirjutatakse ja paha haisu suust tulemisega pole siin mingit seost.

n2k out.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×