Jump to content
Sign in to follow this  
1Miku

Foorumi skinn

Recommended Posts

Ma ei tea kas keegi on teilt seda enne palunud, tehke üks silmadele vähem koormavam skinn foorumile. (kasvõi mustvalge)

See skinn (välimus) torgib mu silmad peast. tean omast käest et seda skinni ei ole sugugi raske teha.

Ettetänades Mina

sedas küll , et võiks olla veidike tuhmimate värvidega, see hetke oma sööb pimedas päris palju silmasid ,aga muidu pole hetke omal ka midagi viga :D

võiks ju nagu valikuvõimalus olla jah,et valid ise millise skinniga sul siin ilmub...

see oleks hea varjant !

kuigi kuidas tulla amazoni ja enam punast polegi - see nagu klassika juba

ei minuarust sobib see skinn ka väga hästi ei näe sammuti probleemi :D

selle "SKINN" sõna all ma mõtlengi et vahetatavat foorumi "korpust"..

Sellel foorumil on võimalik admini poolt määrata kas lubatakse teisi skinne, või mitte.

foorumi välimust oleks võimalik siis muuta Minu seaded->Vali millist 'stiili' soovid kasutada.

Kui teile meeldib praegu, saate kasutada praegust. Mulle see ei meeldi, seega palun et tehtaks foorumi minu silmade jaoks paremaks, lisades 1 lihtsam skinn juurde

Mulle see ei meeldi, seega palun et tehtaks foorumi minu silmade jaoks paremaks, lisades 1 lihtsam skinn juurde

Punane on hea, seksikas ja piisavalt närviajav värv meil siin foorumis aga jah, eks ta nii kipub olema, et kõigile ei meeldi.

No loodetavasti PEAGI tuleb kasutusele uus versioon antud foorumist - sellega proovin siis rohkem möllata ja arvesse võtta kasutajate poolt soovitud muudatusi - uued popid skinnid, kasutaja sugu kuvav sildike, RSS ja jumalt veel teab mis popid jullid ma sinna juurde veel poogin.

Seniks aga varuge kannatust. Rebane töötab mitmel rindel korraga ja ei saa kõiki asju korraga remontida.

kas siis postituste arv jms. lähevad 0-i? Või jääb kõik selline samaks?:D

Kõik jääb samaks (nii nimed, tiitlid kui ka postituste arv jms) - kasutusele tuleb lihtsalt uuem versioon foorumist, kus on natukene rohkem jullikesi, millega aega veeta ;)

Aga mulle meeldivad just sellised foorumid, et mida vähem kelli ja vilesid seda parem.

Maitse asi. Ühenduse ka loomulikult :D