1Miku 0 Report post Posted February 20, 2006 Ma ei tea kas keegi on teilt seda enne palunud, tehke üks silmadele vähem koormavam skinn foorumile. (kasvõi mustvalge)See skinn (välimus) torgib mu silmad peast. tean omast käest et seda skinni ei ole sugugi raske teha.Ettetänades Mina Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted February 20, 2006 sedas küll , et võiks olla veidike tuhmimate värvidega, see hetke oma sööb pimedas päris palju silmasid ,aga muidu pole hetke omal ka midagi viga Share this post Link to post Share on other sites
phonkypapa 0 Report post Posted February 20, 2006 Ei näe probleemi. Share this post Link to post Share on other sites
sexyer 0 Report post Posted February 20, 2006 võiks ju nagu valikuvõimalus olla jah,et valid ise millise skinniga sul siin ilmub... Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted February 21, 2006 võiks ju nagu valikuvõimalus olla jah,et valid ise millise skinniga sul siin ilmub... see oleks hea varjant ! kuigi kuidas tulla amazoni ja enam punast polegi - see nagu klassika juba Share this post Link to post Share on other sites
carbo 0 Report post Posted February 21, 2006 ei minuarust sobib see skinn ka väga hästi ei näe sammuti probleemi Share this post Link to post Share on other sites
1Miku 0 Report post Posted February 21, 2006 selle "SKINN" sõna all ma mõtlengi et vahetatavat foorumi "korpust".. Sellel foorumil on võimalik admini poolt määrata kas lubatakse teisi skinne, või mitte.foorumi välimust oleks võimalik siis muuta Minu seaded->Vali millist 'stiili' soovid kasutada.Kui teile meeldib praegu, saate kasutada praegust. Mulle see ei meeldi, seega palun et tehtaks foorumi minu silmade jaoks paremaks, lisades 1 lihtsam skinn juurde Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted February 21, 2006 Mulle see ei meeldi, seega palun et tehtaks foorumi minu silmade jaoks paremaks, lisades 1 lihtsam skinn juurde Punane on hea, seksikas ja piisavalt närviajav värv meil siin foorumis aga jah, eks ta nii kipub olema, et kõigile ei meeldi.No loodetavasti PEAGI tuleb kasutusele uus versioon antud foorumist - sellega proovin siis rohkem möllata ja arvesse võtta kasutajate poolt soovitud muudatusi - uued popid skinnid, kasutaja sugu kuvav sildike, RSS ja jumalt veel teab mis popid jullid ma sinna juurde veel poogin.Seniks aga varuge kannatust. Rebane töötab mitmel rindel korraga ja ei saa kõiki asju korraga remontida. Share this post Link to post Share on other sites
justincase 0 Report post Posted February 21, 2006 kas siis postituste arv jms. lähevad 0-i? Või jääb kõik selline samaks? Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted February 21, 2006 kas siis postituste arv jms. lähevad 0-i? Või jääb kõik selline samaks?Kõik jääb samaks (nii nimed, tiitlid kui ka postituste arv jms) - kasutusele tuleb lihtsalt uuem versioon foorumist, kus on natukene rohkem jullikesi, millega aega veeta Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted February 21, 2006 Aga mulle meeldivad just sellised foorumid, et mida vähem kelli ja vilesid seda parem.Maitse asi. Ühenduse ka loomulikult Share this post Link to post Share on other sites
1Miku 0 Report post Posted February 21, 2006 kellad kelladeks, ma rääkisin värvist Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted February 21, 2006 Skinnide valik võiks tõesti olla Share this post Link to post Share on other sites
Mob 0 Report post Posted March 1, 2006 ise täitsa rahul. Share this post Link to post Share on other sites
RaUl88 0 Report post Posted March 1, 2006 mingi valiku võimalus võiks olla jh Share this post Link to post Share on other sites