Alexander Andrusenko 52 Report post Posted December 4, 2006 (edited) No ma arvan, et mees ei tohiks siiski selline siidikäpp olla, et kardaks, et hõõruma hakkab. Ja käed harjuvad väga kiiresti ära. Ja selleks, et ei libiseks, kasutatakse magneesiumit. Ja randmetele pannakse randmesidemed. Edited December 4, 2006 by alessandro Share this post Link to post Share on other sites
Ikkreh 0 Report post Posted December 4, 2006 No ma arvan, et mees ei tohiks siiski selline siidikäpp olla, et kardaks, et hõõruma hakkab. Ja käed harjuvad väga kiiresti ära. Ja selleks, et ei libiseks, kasutatakse magneesiumit. Ja randmetele pannakse randmesidemed.Igaüx kasutab kes tahab, kes ei taha see ei taha, igalühel vaba valik! Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted December 5, 2006 (edited) No ma arvan, et mees ei tohiks siiski selline siidikäpp olla, et kardaks, et hõõruma hakkab. Ja käed harjuvad väga kiiresti ära. Ja selleks, et ei libiseks, kasutatakse magneesiumit. Ja randmetele pannakse randmesidemed.Ega mina hõõrumist karda, sest läbi kinnaste hõõrub ka kenasti käed ära. Kasutan ise selleks, et parem pidamine oleks, sest kui peopesad on higised, siis on väga raske ja riskantne näiteks kangi suruda. Ja igas jõusaalis ei vedele magneesiumit.Randmesidemestes nii palju, et mina neid ei kasuta, kuna siis jääb ranne lihtsalt nõrgaks. Edited December 5, 2006 by MuskulaarKobras Share this post Link to post Share on other sites
vipex 0 Report post Posted December 5, 2006 ise ma tahangi eelkõige kindaid sellepärast et saaksin keskenduda trenni tegemisele,mitte ei mõtle,kas suudan nüüd seda kangi hoida või ei suuda st.et kas libiseb käest ära või hakkab liialt hõõruma või veel midagi muud. Share this post Link to post Share on other sites
Creek 0 Report post Posted December 5, 2006 see on see siljasport vistJep, see ta oli. Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar90 0 Report post Posted December 5, 2006 Kõige paremad on ikka Bull`si omad, randmetugevdusega ning nahast. Neid on Lõunakeskuse Silja Spordist saada. Share this post Link to post Share on other sites
AllStars 0 Report post Posted December 5, 2006 http://www.rawpowerfitness.com/item67.htm , kui kedagi huvitab siis selliseid "kindaid" võite osta Kadrioru Spordiklubist. Müügil ka sama firma vööd ja mõned kindamudelid Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted December 5, 2006 http://www.rawpowerfitness.com/item67.htm , kui kedagi huvitab siis selliseid "kindaid" võite osta Kadrioru Spordiklubist. Müügil ka sama firma vööd ja mõned kindamudelidNeid pole mõtet igapäevases trennis kasutada, sest siis jääb haare nõrgaks. Ei teagi, kas neid üldse on mõtet kusagil kasutada. Share this post Link to post Share on other sites
AllStars 0 Report post Posted December 5, 2006 Neid pole mõtet igapäevases trennis kasutada, sest siis jääb haare nõrgaks. Ei teagi, kas neid üldse on mõtet kusagil kasutada.Siis soovitan sulle spetsiaalselt sellist toodet : http://www.rawpowerfitness.com/item66.htm .Saad randme tugevaks ja haare ei jää nõrgaks PS! Ka need on saadaval Kadrioru SK`s Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted December 5, 2006 Ma ka kasutasin kogu aeg kindaid vanasti. Siis veel kasutasin igasuguseid spetsiaalseid sidemeid jõutõmbe jaoks ja ka teiste harjutuste puhul, kus on raskem kangi vms käes hoida. Sain kasutada veidi suuremaid raskusi, sest muidu ei jõudnud lihtsalt asja käes hoida. Aga hiljem mõistsin, et "tänu" sellele on mul lihtsalt näpud nõrgaks jäänud. Ilma spets. sidemeteta ei jõudnud üldse midagi teha. Siis lõpetasin selle nalja ära. Ostsin magneesiumi, et ei libiseks, aga kangi hoian ikka ise käes. Praegu enam sellist probleemi ei ole, et näpud nõrgad oleksid. Selle pärast ma nii skeptiline kinnaste suhtes olengi. Libisemise vastu aitab magneesium, kellel on probleem randmetega, kasutage randmesidemeid. PS: see, et randmed jäävad nõrgaks sidemete pärast... Aga kui sa kindaid randmetugevdusega kasutad, kas siis ei jää nõrgaks?Ja noh..teine põhjus, miks kindad halvad on, on see, et võistlustel on nad keelatud. Kui kunagi tulevikus otsustate jõutõstmises võistelda, siis on teil väga raske ümber harjuda, kui käed juba kinnastega harjunud on. Aga noh, tehke, mida tahate, keegi ei keela. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted December 5, 2006 Neid pole mõtet igapäevases trennis kasutada, sest siis jääb haare nõrgaks. Ei teagi, kas neid üldse on mõtet kusagil kasutada.need on ideaalsed seljapäeval selja isoleerimiseks, et biitseps koormust enda peale ei tõmbaks Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted December 5, 2006 (edited) PS: see, et randmed jäävad nõrgaks sidemete pärast... Aga kui sa kindaid randmetugevdusega kasutad, kas siis ei jää nõrgaks?Ega kõik kindad randmesidemetega ole Ise kasutangi ilma sidemeteta kindaid. Edited December 5, 2006 by MuskulaarKobras Share this post Link to post Share on other sites
Heix89 0 Report post Posted December 6, 2006 (edited) Kõige paremad on ikka Bull`si omad, randmetugevdusega ning nahast. Neid on Lõunakeskuse Silja Spordist saada. Bulls'i omad käravad küll, ise kasutan ka neid. Aga nagu mõni mees siin juba mainis, siis pigem ilma randmetugevduseta. Ega ma ei tea, v-o oled juba praegu nii kõva mees, et laksad jõhkraid raskusi...kui aga pole, siis mõtle, mis pärast liigestega on, kui juba väikeste raskustega tugevdusi kasutad! Jõutrenni eesmärk ei ole ju ainult lihaskonna tugevdamine... Edited December 6, 2006 by Heix89 Share this post Link to post Share on other sites
zeus 0 Report post Posted December 6, 2006 Bulls'i omad käravad küll, ise kasutan ka neid. Aga nagu mõni mees siin juba mainis, siis pigem ilma randmetugevduseta. Ega ma ei tea, v-o oled juba praegu nii kõva mees, et laksad jõhkraid raskusi...kui aga pole, siis mõtle, mis pärast liigestega on, kui juba väikeste raskustega tugevdusi kasutad! Jõutrenni eesmärk ei ole ju ainult lihaskonna tugevdamine... Ka mina kasutan Bullsi kindaid.Need on ikka oma ala parimad. tugevdusi ei pea väikeste raskustega kasutama. Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted December 6, 2006 plaanisin ka kunagi osta endale. selliseid, mis randmetel väga painduda ei lase, rinnalt surumisel näiteks. parema randme vigastus tekib vahest koti tagumsiest. üldiselt kasutan "tõmbavatel" harjutustel sidemeid, sest trennis higistan tavaliselt päris palju ja väga ebamugav on, kui kang ära libiseb. magneesium on ka iseensest hea mõte, aga natuke tüütu on seda magn-kuubikut trennis kaasas kanda, sidemed annab lihtsalt tasku pista. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted December 6, 2006 parema randme vigastus tekib vahest koti tagumsiest.Kasuta koti peksmisel korralikke käesidemeid ja kindaid mitte kangi tõstes Share this post Link to post Share on other sites
westmark 0 Report post Posted December 11, 2006 Sportlandis on kõige etemad ikka vist,kui sealt ei leia sobivaid siis pead otsima kes otsib,see leiab Share this post Link to post Share on other sites
johann 0 Report post Posted March 6, 2007 Nägin täna trennis selliseid kindaid, mis olid randme tugedega, katsid ära peopesa, aga sõrmed olid katmata (nagu "poolkindad").Loodan, et keegi peale minu kujutab seda ette:)Oskab keegi öelda, kust võiks selliseid kindaid soetada? Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted March 6, 2007 http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=42 ? Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted March 7, 2007 Sarnaseid kindaid kannavad pea iga jõusaali jorsid. kel muidugi nii mugavam on. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted March 7, 2007 Milleks neid jõukakindaid vaja on? Share this post Link to post Share on other sites
trennineiu 0 Report post Posted March 7, 2007 No mina näiteks kasutan neid spinnis, sest seal käed higistavad küllaltki palju ja käed kipuvad sarvedelt ära libisema. Kinnastega ikka palju mugavam. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted March 7, 2007 Kui ma tegin kinnasteta trenni, siis peopesadesse tulid nn "nahapaksendid".Ostsin kindad, siis kadusid tasapisi 2ra. Share this post Link to post Share on other sites
P-A-U-L 6 Report post Posted March 7, 2007 Ilma kindata hakkab suuremate raskustega kätt lõhkuma. Share this post Link to post Share on other sites
Kimber 5 Report post Posted March 7, 2007 Naisterahvaste puhul on muidugi kindad õigustatud aga mehed... Mehel peaks ikka olema korralikult tugev ja kindel käsi, mitte mingi siidikäsi. Kuigi tänapäeval kipub mehe nimetus hoopis midagi muud tähendama. Ostke kinnaste raha eest parem mõni hea toidulisand. Jõudu! Share this post Link to post Share on other sites