prikull 0 Report post Posted February 4, 2006 Räägitakse et kui pralletad nädalavahetustel siis kaotad päris korralikult lihast mis on ka tõsi muidugi ja endal tuleb seda väga tihti ette.Küsimus selles,et kas seda massi kaotust saab kuidagi vältida ka sest päris koduseks ka ei tahaks jääda tänu jõusaalile. Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted February 4, 2006 Võin omast kogemusest väita, et tarbides KANGET alkoholi kaotad kindlasti lihasmassi. Ja ega õllestki maksa ennast täis juua. Kui oled suur pidutseja siis seda saab ju ka ilma alkoholita teha, või siis tarbi seda hästi mõõdukalt. Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted February 4, 2006 õige, alkohol ja trenni ei käi kokku! Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted February 4, 2006 Jah ega ma kanget joon väga harva.Peamiselt ikka õlut.Aga tänud vastuse eest . Share this post Link to post Share on other sites
iluspoiss 0 Report post Posted February 4, 2006 oleneb mis moodi täpselt sa pralletad. Kui ikka 24 h järjest joomine ja peaparandamine vaheldumisi, siis loomulikult kaotad lihast. Aga paar õllet ja mõned tibid pole mingi näitaja (siberi teema) Share this post Link to post Share on other sites
keiko 0 Report post Posted February 4, 2006 kurat küll nüüd tuleb veel hakata ka joomist piirama jama küll ikka Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted February 4, 2006 (edited) Mis kuradi mehed joovad ka veel peale trenni alkot Olen pettund.Mitte mingil juhul ei tohiks trenniga koos alkoholi manustada.JA üldse mõttetu asi see alko. Edited February 4, 2006 by inside14 Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted February 4, 2006 Mai tea mõni õlle peale väsitavat nädalat küll mõttetu pole.Aga kuidas kellegile.Ja ma ei pralleta 24h ma mingi kõige hullemal juhul 2-3 aeg koju öösel. Share this post Link to post Share on other sites
keiko 0 Report post Posted February 4, 2006 Minu arust on see ju ka täiesti normaalne, et nädalavahetusel lased ennast lõdvaks ja teed sõpradega jooke. Aga ainuke asi on see, et tavaliselt ei piirdu see ainult paari õllega Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted February 4, 2006 Swarts ju segas peale trenni koksi sisse peale muna ja jäätise veel alkot... pidavat aitama imenduda... samas loogiline kui alko laiendab veresooni... Share this post Link to post Share on other sites
Kurupt 0 Report post Posted February 4, 2006 ja vaata mis veresooned arnoldil olid!!!! Ise k2isin eile peol ja jõin ühe hotshoti. ülejäänud aja mahla ja pidutseda sai kah ikka natuke. Share this post Link to post Share on other sites
pökk1 0 Report post Posted February 4, 2006 sellepärast te ei kasvagi,sest jooma peab,ma alaty enne sööki joon 250ml veini Share this post Link to post Share on other sites