Madis232 0 Report post Posted January 31, 2006 kuidas teada saada kas mul on lühikesed või pikad lihaskiud? Share this post Link to post Share on other sites
Kurupt 0 Report post Posted January 31, 2006 mine arstile ja kysi spetsiaalset m66dulinti Share this post Link to post Share on other sites
mait00 0 Report post Posted January 31, 2006 Kui ei viitsi minna siis võid ise ka mõõdulindiga mõõta Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted January 31, 2006 kuidas teada saada kas mul on lühikesed või pikad lihaskiud? Ma arvan, et sul on mõlemaid.Osatakse alles küsimusi välja mõelda... Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted January 31, 2006 minu viga.. esitan kysimuse siis uuestikuidas teada saada kas mulle on looduse poolt antud nn. pikad lihased või lühikesed lihasedküsimus tekkis lugedes : http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...w=1&textID=2437Kehaosade ja lihaste pikkused Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted January 31, 2006 minu viga.. esitan kysimuse siis uuestikuidas teada saada kas mulle on looduse poolt antud nn. pikad lihased või lühikesed lihasedküsimus tekkis lugedes : http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...w=1&textID=2437Kehaosade ja lihaste pikkused Seda sa näed ju ise. Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted January 31, 2006 ................................Äärmiselt määrav on see, kuidas, kui kaugele ja millise nurga all lihase kõõlus luukangile kinnitub. Oletame, et Reinul ja Jaanil on ühesugune käe pikkus ja ühesugune lihase pikkus, kuid Reinu biitsepsi kõõlus kinnitub küünarnukist küünarluule palju kaugemal kui Jaanil. See annab Reinule biomehhaanilise eelise: tehes nt. biitsepstõstet, on Rein võimeline tõstma märksa suuremaid raskusi kui Jaan. See on elementaarne füüsikaline seadus. .......................................See peaks sulle andma ju küll vastuse, kui seda ei ole näha vabas, puhke olekus siis pingutades on seda kindlasti näha kas su biitsepsid on pikemat või luhemat varianti.... Jälgi mängu! Share this post Link to post Share on other sites