Jump to content
Kannekas

Minu varustus kodus...

Recommended Posts

Tervist, mul on siis kodus sihuke pink My Webpage (remont on ümberringi käimas) :P Igatahes, seal on võimalik tõmmata lõuga, lennata (omamoodi), plokktõmmet (omamoodi jälleg), seljasirutust, kõhulihaseid. Kodus veel 2X5kg hantlit ja kaks 1 kg liivakott, need need mis käivad jalgade-käte ümber.

Ise olen 83 kg, 183cm, 17 aastane.

Trenn pole aktiivselt teinud viimase aasta umbes, mängin võrkpalli kakskorda nädalas esmasp. & neljap.

lõuga jõuan toore jõuga tõmmata umbes 10, kätekõverdusi (häbi on) 30 sama ka kõhulikaste kohta. Ühesõnaga olen ennast käest ära lasknud. Nagu paljud minuvanused istun päewast päewa reidis. Kuid täna reidile olen hakand just siin käima, nimelt vendv on köitnud mu pilku ja tema lehelt sain selle aadressi. respect. Vahin suuammuli neid lihamägesid...

Kogu selle mula lõpetuseks palun teia abi, et mida kuidas ja kui tihti teha, et näha hea ja vormikas välja??? Kui kellelgi on viitsimust, siis võiks mulle anda paar õpetussõna :unsure:

Ette tänades...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sa proovi lugeda kõik-võimalike teemasid siin foorumis ja sealt saab päris palju targemaks !

Muidugi tuleb alguses panna paika söömine ja teha päris palju trenni .

Igatahes EDU !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui kellelgi on viitsimust, siis võiks mulle anda paar õpetussõna 

Lõpeta see päevast-päeva reidis istumine ära. See on üks nõmedamaid harjumusi, mis olla saab. Peale selle, et rikud oma silmi ja selga, muutud sa ka rumalamaks.

Ja ära liigselt looda sellele foorumile, sellistele küsimustele ei viitsita eriti vastata. Osta või laenuta parem selle teemalisi raamatuid. Kui sa lõpetad selle reidis passimise, siis jääb ka raamatute lugemiseks aega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kogu selle mula lõpetuseks palun teia abi, et mida kuidas ja kui tihti teha, et näha hea ja vormikas välja???

Otsi endale vastav kava mille järgi treenida jõusaalis.Samuti pead õieti toituma.

Kava leiad otsingust...kirjuta lihtsalt Kava :unsure: Vaata ka Vend Vähi Kava(see on edasijõudnutele) soovitan soojalt kasutada algajate kava 3 kuud vähemalt(kuna sain aru et oled varem trenniga tegelenud ja päris 0 olukord ei ole)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

PS: Ma ei istu päevadläbinetis! (A)

Ma siin olen jah sirvinud neid asju ja vaadanud harjutusi harjutuspangast.

Kas on kindlasti vajalik teha esimesed paar kuud seda algajate treeningkava?

Ma mõtlen just seda, et ma ei taha võistlema hakata, ega midagi... Lihtsalt vormida kõhulihaseid, käsivarsi jne...

aga tänx igatahes :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ma mõtlen just seda, et ma ei taha võistlema hakata, ega midagi... Lihtsalt vormida kõhulihaseid, käsivarsi jne...

aga tänx igatahes :P

Üldfüüsilise vormi parandamine

Autor: Ott Kiivikas

» Lamades surumine kangiga 3 x 8 - 10

» Lendamine trenazööril küljele (õlalihased) 3 x 8 - 10

» Pullover ( ületõmbed) lamades pingil hantliga 3 x 8 - 10

» Allasurumised plokil 3 x 8 - 10

» Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega 3 x 8 - 10

» Jalapress 3 x 8 - 10

» Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 - 10

» Säärtele seistes trenazööril pöiale tõus 3 x 8 - 10

» Seljasirutajale keretõsted pukil 3 x 10 - 12

» Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x max

Enne seda tee ka 10-15 min soojendust.

Sa ikka tead mis tähendab 3x8 - 10 ??? Et Surud kangi 8-10 korda üles, teed muid harjutusi ja siis uuesti 8-10 korda...ja niimoodi 3 korda :)

Algajate kavaga pole mõtet väga kaua tegeleda...Kui tunned et sellest trennist jääb väheks siis liigu kohe edasi.

Vaata lähemalt siit: http://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis...me&bot=bot.lime

Ja ka edasijõudnute kavad pole ainult võistlajatele...kui tahad suvel rannas ilma särgita ringi käia siis võud just nimelt edasijõudnute kava teha :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan, et kui algajate kava soovitada siis ikka sellist algajate kava mis on mõeldud naistele. See mis copysid siia on ju algajate kava meestele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Tore on lugeda, et tänu sellele paljukirutud rate portaalile on ka fitness.eesse järjest rohkem huvilisi sattunud! Ma isiklikult juhatan siia portaali teinekord 20 inimest päevas, kes ei ole fitness.ee portaalist midagi kuulnud, kuigi siinolijatele tundub see uskumatuna, sest reklaami paistab olevat piisavalt nii ajakirjanduses kui televisioonis. Paljud meist siin ei kujuta ilmselt ettegi, milline tase on noortel jõusaalihuvilistel, sest lihtne on öelda, et mine vaata otsingust, aga alustada võiks ikka sellest, et noored mehed õpivad harjutusi sooritama õigesti!!! Mis kasu on treeningkavast, kui ei ole ettekujutust, kuidas ja mis kiirusega erinevaid harjutusi täpselt sooritama peab?

Kannekas!

Kui sul on võimalik, siis soovitan sul käia ühe kuu mõnes sellises jõusaalis, kus on ka treener palgal ja valmis sind aitama ning juhendama. Hiljem saad omandatud teadmiseid ja kogemusi kodus rakendada.

Mul on hetkel Tartus, Kõrgema Sõjakooli spordiklubis umbes 40 inimest, kellega ma koos treenin ja annan nõu ning poisse on siia majja õppima tulnud üle Eesti ja jõusaalitreeningu staazigi on paljudel mitu aastat, aga keegi ei ole neile TÄPSELT mitte kunagi öelnud, mis harjutusi ja millises järjekorras oleks soovitav teha ning samuti puudub enamusel ülevaade, mis vahe on baasharjutustel jne. Teadaolevalt on siingi portaalis palju selliseid mehi, kes on jõusaalides viibinud 1-2 aastat ja juba seletavad siin nagu vanad mehed. Oma kogemustest võin öelda, et lihas areneb igal inimesel individuaalselt ja näiteks minu puhul on 14 aasta jooksul suuri muudatusi esile kutsunud toitumine, toidulisandid, vanus, treeningsaal, elukoht, töökoht, treeningukaaslased, eesmärgid, geneetika, perekonnaseis jne. Kui ma olin treeninud 2-3 aastat, siis arvasin, et olen kõiketeadja(loe Jumal), kui ma olin treeninud juba 5 aastat ja käisin esimest korda võistlemas, siis tekkis mul kahtlus, et kas ma ikka olen kulturismis üldse mingi tegija, kui ma olin treeninud 10 aastat, sai mulle selgeks, et ma olen selle spordiala mahu omandamisel alles poisikene, kui ma tulin eelmisel aastal Eesti meistriks ja Euroopa kolmandaks, siis sai mulle selgeks, et olen noorena palju asju valesti teinud ja tohutult suur töö on veel ees!

Nii lihtne see ongi ja loodan, et sellele minu sõnavõtule siin reageerib rahvas rahumeelselt ning teinekord viitsitakse uutele tulijatele küsimustele natukene põhjalikumalt vastata ning suudetakse ka mõista, et foorumi mõte ei ole mitte hädasolijaid kohe otsingusse saata, vaid ühiselt koos tekkinud probleeme arutada ning aidata!

Toredat talve jätku kõigile kui välja lähete, siis pange soojalt riidesse! Tartus praegu 25 kraadi külma.

EDU!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
see oli jah meestele :)

Oot...vabandust aga oli vaja siis naistele w? :P Vabandust :D

Aga mida Vend Vähk ütles on tõesti õige, kõige paremini seletab sulle treener koha peal =) Külasta mingit suuremat jõusaali ja küsi abi...saad kindlasti palju kasulikku infot =)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

:P ma arvan et naiste kava pole mulle vaja...

Katsun ikka selle meeste omaga hakkama saada...

Tänud kõigile, kes on siin lahke sõnaga aidanud.

Kahjuks pole hetkel võimalik kasutada jõusaali, kus oleks treener, kuna elan parajas pommiaugus.

Aga kindlasti peale gümnaasiumi lõpetamist, kui siit varvast viskan, astun asjalike meeste juures läbi.

Tänan veelkord ja olge mõnusad :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
:rolleyes: ma arvan et naiste kava pole mulle vaja...

Katsun ikka selle meeste omaga hakkama saada...

Seda minagi...keegi siin ajas et oleks vaja naiste kava :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vabandust :)

Ma ei tea jah kust ma selle võtsin... vist sellest et kodulehel oli tasutapildiks naise pilt, siis oma lolli aruga arvasin et tegu on ka naisega :rolleyes:

Nii et jah vabandust ja tee ikka meeste kava algajatele, 2-3 kuud, sisetunde järgi, kuni tunned et on aeg edasi liikuda järgmise kava juurde.

Aga edu treeningutel!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vend V räägib tarka juttu, et kui ikka mitte halligi ei jaga , siis võiks veidi tutvuda materjalidega ja uurida , millega ikka tegelikult tegemist on!

Ja jutt lihasmägedest , mida nägid piltidel?! See on tegelt nii ropp vaev , et vahel tahaks nii mõnigi nutta!

Arvan , et alguse võiks teha iga päev tugevalt aeroobset , et keha pingutustega harjuks!Ma ei tea , kuidas selle võrkpalliga on aga 2 korda nädalas on pisut vähe! Iga päev(distsiplineeritult) Kõhulihased , kätekõverdused , kükkis käimine , jooksmine(krossijooks) lõuatõmbed , kuklatahatõmbed :rolleyes: , varvastele tõus jne! Algul on seegi pingustnõudev töö, kui seda iga päev teha!ja mis peamine - harjumine treeningrutiiniga(VÄGA palju nn jõukalõvisid :) ei suuda harjuda selle treeningrutiiniga ja jätavad pooleli)kui tunned , et see kõik juba loomulik on , võiksid tõesti minna kuhugi suuremasse kohta ja küsida asjatundjatelt nõu!Ja kaugus pole teab , mis takistus(kui sa muidugi keskusest 100 km kaugusel ei ela)

Tuletagem meelde , et Arnold väntas noorena iga päev vokiga trenni ja tagasi (ja päris pika maa! hmm... kilomeetreid täpselt ei mäleta) Aga se näitab seda , et kui inimene ikka tahab , siis saab oma tahtmise!

Jõudu sulle treeninguteks!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×