Jump to content
Steth

Aspartaam

Recommended Posts

Cum laude diplom pane surumispingi peale selja ja pingi vahele, kui surud, see annab mingi 45% max jõudu juurde tavaliselt.

Paneks südamele, et võiks vältida ninatargal toonil mingi jura ajamist, mida sa oma naha peal edukalt katsetanud ei ole.

Mina näiteks jah olen 180cm juures 90-95 kilo, rinnalt 135 kükk 135 tõmme 200, õlavars 44, rind 119, reis 62, ja nende näitude juures ma ei julge küll ninatark olla. Võibolla arglikult soovitaks üht või teist mõnele päris algajale. Ahjaa EKFL treenerikoolituse olen ka läbinud.

Vaata oldman, sa soovitad väga enesekindlalt, et ma vähendaksin koormusi, kui kaloraazhi piiran. Well, mina ei torma õnneks kohe sinu soovitust järgima, aga mõni teine kurat rassib võibolla 2 kuud ja imestab, et miks rasva% ei vähene.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kui nyyd r22kida suhkruasendajast siis ei saaks 8elda et see on myrk oldman. aegade jooksul on v2lja kujunenud et see suhkrureaktsioon kulgeb nagu p88reldes nö ymber mingi telje ning sealt saadakse energiat. suhkruasendajaga on nii et see p88rlemine lakkab ning energiat lihtsalt ei saada. otseselt ei ole keegi osanud veel sellist n2htust mingisuguse haigusetyybiga seostada, aga kardetakse et ta on kahjulik ja noh eks need uuringud k2ivad kah koguaeg.midagi uut asja kohta teada saan v6in kohe teavitada. noh tegelikult saab seda ikka pm. myrgiks kyll tembeldada

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mart Parve, kas tahad öelda, et üritada paar kilo nädalas alla võtta ja samal ajal raskused ja treeningmahu samaks jätta. I think not.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

To:Mart Parve

Mina tahaksin küll,et inimesed peale omaenese tarkuse foorumis ka loetut-kuuldut jagaksid. Ja pealegi:tugev teoreetik võib tugevale praktikule suureks abiks olla, hoolimata sellest, et esimesel ei pruugi võib-olla võistlussaavutusi vms ette näidata olla.

Nt. kui sportlane ütleb treenerile viimase iga juhendussõna peale, et mis tal endal saavutustest ette on näidata, siis nende kahe koostööst head nahka ei tule.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suhkruvabades toodetes kasutatav magusaine aspartaam teeb pimedaks, põhjustab impotentsust ja viljatust ning soodustab ajukasvajate teket, näitavad uuringud.

Aspartaamis leiduv metanool hävitab silmas oleva nägemisnärvi. Samuti toob aine kaasa tõrkeid seksuaalelus, sest nullib suguiha. Seejuures kasutatakse aspartaami suhkruasendajates, teatab rense.com.

Paari aasta tagune jaapanlaste läbi viidud uuring näitas, et aspartaam põhjustab meestel viljatust, aga kui naisel on õnnestunud siiski rasestuda, võib see katkeda ilma, et ta oma rasedusest ise teadnudki oleks.

Samuti on teadlased hakanud täheldama, et aspartaam mõjub hukatuslikult kesknärvisüsteemile.

http://forte.delfi.ee/news/teadus/suhkru-a...s.d?id=10497495

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oeh.. selle delfi artikli kohta oli nii palju kommentaare, kus vaieldi kas ta on ikka nii kahjulik või mitte.

Üks näide:

Miks peaks üks keemik (ma ei kasutaks siinkohal jutumärke) üritama sulle seda selgeks teha? Se on ikka TARBIJA ise, kes ei osta poest pruunikat ketshupit või hallikasrohekaid vorste-sinke, kahvatuid ja "kohvimaitsega" moose, saia, mis järgmiseks päevaks kõvaks läheb jne. Ehk siis seda E-vaba kraami. Kui muidugi jürilina usku oled, siis ei aita muu kui maandatud tinapoti peas kandmine kaitseks valitsuste salateenistuste kahjulike kiirte eest.

Ehk siis söögu jürilinad mida tahavad, mis see minu asi on, aga ärgu ajagu teistele lolli pläma. Muuseas magusained mõeldi välja samuti tarbija tungival nõudmisel - kes magusat jooki tahab, aga paksuks minna ei taha. Antud juhul on aga niiet puuviljamahlast saad rohkem metanooli - et seda õunale peale pole kirjutatud, et see metanooli sisaldab, ei kaota veel metanooli õuna seest ära. ps - muide suurem osa mürke on ikka puhtalt looduslikud ained!

Kui keegi leiab midagi põhjapanevat, võiks siia postitada.

Muudetud kasutaja Clarkie poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui keegi leiab midagi põhjapanevat, võiks siia postitada.

Aspartaami kohta mida põhjapanevat on raske öelda, kuna see on kasutuses olnud nii vähe aega. Lühiajaliselt kasutades ei tee ta inimesele midagi halba - see on tõestatud. Aga mis juhtub siis, kui tarbid teda 20-30 aastat? Keegi ei tea.

Metanooli tekib sealt tühine kogus. Tavalisel ainevahetusel tekib ka metanooli ja igast muudes toitudes on ka seda. Muidugi on siinkohal igast 'agasid', mille kohta oleks vaja teaduskirjandusest uurida.

Ja siis veel keegi ütles, et metanool hävitab silma närvi. Kas mitte nii polnud, et metanool ei ole mürgine, kuid mürgised on tema lagundamisel tekkivad ühendid (metanaal, metaanhape)?

Praktika ja teooria vastandamise koha pealt on kasulik ütlus, mida kuulsin ühelt programmeerijalt: praktik õpib oma vigadest, teooriat tundev inimene oskab vigu vältida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aga kas oleks tark tegu üldse suhkru asemel glükoosi kasutada? Siis nii söögi valmistamisel, kui ka tee sisse segamilel?

Seedesüsteemis kiiresti imenduv glükoos tõstab kiiresti ka veresuhkru sisaldust(hüperglükeemia),millele organism reageerib veresuhkru sisaldust langetava hormooni - insuliini produktsiooni tõusuga.Tekkiv hüpoglükeemia mõjub negatiivselt nii kehalisele kui vaimsele töövõimele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See jutt ei ole siin suhkruasendajast vaid äärmuslikust rasvapõletamisest energeetilisel eesmärgil. (See peaks olema vanadele kaladele muidugi tuttav skeem.)

Pseudoefedrini (Sudafed apteegis), aspirini, kofeini ja L-karnitini päevase doosi jagu korraga sisse võttes saab tekitada olukorra kus kuu ajaga 1h aeroobset otsa tehes võib ka 82kg pealt 70kg minna.

Sellel on suht karm hind tervise suhtes, mitte nüüd, et lihased ära laguneks (glutamiin kah abiks) aga kilpnäärmele ei mõjuvat päris turgutavalt... mina ei suutunud üle kuu aja sellist jama küll kannatada ja õnneks polnud vaja kah.

Tulemus tuli ja on, ainult igasugu suured tervislikud ja vaimsed riskid on sellega seotud. Mul läks õnneks ja ei juhtunud midagi hullu.

Eks see on juba individuaalne kellel millise abinõu eesmärk pühendab aga poest saadavate vahenditega naljalt võimsamat kokteili kokku ei sega - seda siis rasva põletamise jaoks energeetilistel eesmärkidel.

Ma usun, et ükski treener sellist asja tänapäeval enam heaks ei kiida.

Muudetud kasutaja Madisk poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina otseselt tarbin suhkrut küll..!!

vahest kui teed joon siis ikka 1 teelusika panen, aga ma ei joo teed igapäev nii et ma leian et see suhkrutarbimine ei tee häda midagi mulle...

Võib-olla tõesti et siin tgargemaid inimesi kes ütlevad et see on kahjulik..??

Kui on siis öelge :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui päevas tarbitav sahharoosikogus (tees,kohvis,magusas koogis) ei ületa 3-5 % päevasest toiduenergiast,ei tekita suhkur probleeme ja leiab organismis täit rakendust.

Sahharoosi ehk lauasuhkru koostisosad on glükoos ja fruktoos ja nad on inimorganismile vajalikud,aga mitte "valge surm".

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervitus:) panin präägu tähele poes ringi surfates, et enamus proteiini ning muud tooted sisaldavad suhteliselt palju aspartaami(E951). Nyyd olles läbi lugenud järgneva artikli ning veel lisaks ei saa ma aru kuidas saab se üldse võimalik olla?

“Raha paneb rattad käima” - kes meist seda vanasõna kuulnud või elus realiseerituna kogenud poleks. Kui kõne all on aga meie tervis?

E- ainete kohta on vastakaid arvamusi. Enamus neist lubab meie elu mugavamaks muuta. Ja mitte ainult meie – ka suurfirmade, mis saavad väikeste kulutustega pikendada toodete realiseerimisaega, parandada nende värvi, maitset jne. Millised võivad olla järelmõjud pikemaajalisel tarbimisel, koosmõjus teiste ainetega - sellised pisiasjad jäetakse teadlikult kas uurimata, avalikustamata või nende tähtsust vähendatakse.

Meie saledate kehade ihalus andis toiduainetetööstusele impulsi otsida suhkrule asendajaid ja neid siis iga hinna eest võimalikult kiiresti ja vahendeid valimata tarbimisse paisata. Üks enim tagasisidet andnud aine on ASPARTAAM, mida võib leida dieetjookide, sportlastele mõeldud toidulisanditest, küpsetiste jms seest.

Ajalugu

Aspartaam kui eraldi aine avastati 60ndate aastate keskel. Selle avastuse ja edasise hämamise kronoloogia leiate siit.

Aspartaami kasutamine kuivainetes seadustati Ühendriikides (avastajamaa) aga alles 1981. aastal. Miks? Kaheksa aastat ei soostunud Ühendriikide ravimiamet aspartaami kasutamist lubama, kuna laborikatsetes esinesid loomadel krambid ja ajukasvajad. Positiivne otsus suruti läbi (ja sedagi raskustega) kui presidendiks sai Reagan (Searle`I sõber) ning siiani aspartaami lubamisest keeldunud Ravimiameti juht ametist vabastati ning asendati dr. Arthur Hull Hayes`ga. Moodustati uus komisjon, mille otsus oli endiselt EI –aspartaamile. Dr. Hayes tühistas komisjoni otsuse ning vahetult pärast aspartraami kasutamise lubamist gaseeritud jookides lahkus ta ravimiametist ja läks tööle G.D. Searle'i suhtekorraldusfirmasse. Aspartaami võidukäik sai alata.

Pikaajaline kahju

Aspartaam põhjustab aeglast pikaajalist kahju neile õnnetutele, kellel ei teki kohest reaktsiooni ja kes ei ole seepärast sunnitud seda sisaldavate toiduainete kasutamisest loobuma. Selleks võib kuluda aasta, viis, 10 või 40 aastat, aga antud aine tarbimine tekitab organismis pöörduvaid ja pöördumatud muutusi.

10 % aspartaamist moodustab metanool (teisisõnu puupiiritus)

Septembris Pärnus toimunud metanoolitragöödia ei ole Eestis veel unustusse jõudnud langeda. Alles neil päevil pääses haiglast viimane ohver. Metanool/puupiiritus on surmav mürk.

Metanooli eraldub peensooles, kui aspartaam puutub kokku kümotrüpsiini-nimelise ensüümiga. Metanooli organismi imendumine kiireneb vaba metanooli seedimisel. Vaba metanool tekib aspartaamist, kui seda kuumutada üle 30 kraadi. See võib juhtuda siis, kui aspartaami sisaldusega tooteid ei hoiustata õieti või kuumutatakse.

Metanooli peetakse kumulatiivseks mürgiks, kuna enamus sellest jääb organismi. Ohutu metanooli tarbimiskogus on 7,8 mg päevas, aga liitris aspartaamiga magustatud joogis on umbes 56 mg metanooli.

Paari olulise ensüümi puudumise tõttu on inimesed aspartaami suhtes palju tundlikumad kui loomad. Seepärast ei peegelda loomadel tehtud katsed täpselt inimestele põhjustatud ohtu. Ei inimestel ega imetajatele ei ole tehtud uurimisi, hindamaks metüülalkoholi kroonilisest tarbimisest põhjustatud mutageenset, teratogeenset ja kantserogeenset mõju.

Aspartaami kaitsjad väidavad, et puuviljamahlades ja alkoholis sisaldub samuti metanooli, aga “unustavad” mainimata, et looduslikes toodetes esineb metanool harva üksinda. Metanooli looduslikku vastumürki etanooli esineb looduslikes toitainetes viis kuni 500.000 korda rohkem kui metanooli. Etanool pärsib metanooli seedimist ning annab kehale aega see toksiin kopsude ja neerude kaudu kehast välja viia.

Lahesõja ajal operatsioonis Kõrbetorn osalenud sõdurid tarbisid suures koguses aspartaamiga magustatud jooke, mis olid kuuma kõrbepäikese käes kuumutatud üle 30 kraadi. Paljud neist pöördusid tagasi mürgitusnähtudega, mis meenutasid formaldehüüdi mürgitust. Jookides sisalduv vaba metanool võis sellele kaasa aidata.

Kui sellega asi veel ei piirdunud.

1993. aastal vastu võetud otsusega, mida võib lugeda kuritegelikult hoolimatuks, kiitis Ühendriikide ravimiamet heaks aspartaami kasutamise arvukates toiduainetes, mida kuumutatakse alati üle 30 kraadi.

Ja mis veel hullem, 1996. aastal kaotas ravimiamet kõik piirangud aspartaami kasutamiselt kõikides toiduainetes, sealhulgas kuumutatud ja küpsetatud toidus.

Tõde aspartaami toksilisuse kohta on hoopis erinev sellest, mida selle tootja NutraSweet Company inimestele avaldada tahab. 1994. aasta veebruaris esitas Ühendriikide terviseteenistus ravimiametile nimekirja toiduainete negatiivsete kõrvalmõjude kohta. Aspartaami arvele langes üle 75 protsendi kõigist negatiivsetest kõrvallmõjudest. Ravimiamet ise on tunnistanud, et tegelikult teavitab ravimiametit toiduainetega seotud probleemidest vaid alla ühe protsendi neist, kes tegelikult probleemide all kannatab. Seega paisub registreeritud 10.000 kaebust tegelikult miljonini. Enamusel ohvritest ei ole aimugi, et paljude nende probleemide põhjus peitub aspartaamis. Aprataam võib põhjustada tõsist reaktsiooni, sealhulgas krampe ja surma.

USA FDA ehk Food and Drug Agency registreeritud juhud:

Aspartaamiga seostavad kehalised reaktsioonid:

· Ajukasvajad (kinnitatud loomkatsetel )

· Ajutine mälukaotus

· Artriit

· Astma ja astmaatilised reaktsioonid

· Depressioon

· Eriti tugevalt väljenduv janu või näljatunne

· Foobiad

· Hingamisraskused

· Hõljumine ebatõelisus

· Hämmeldus

· Iiveldus ja oksendamine

· Impotentsus ja muud seksuaalprobleemid

· Juuste täielik või osaline väljalangemine

· Kaalutõus

· Kontsentreerumisvõime kaotus

· Krambid

· Krooniline köha

· Krooniline nõrkus

· Kumisemine kõrvus

· Kuulmise kaotus

· Kõhulahtisus

· Kõhuvalu

· Kõne muutub puterdavaks

· Larüngiit

· Lihasspasmid

· Liigesevalud

· Lööve

· Menstruaalprobleemid või muutused

· Migreen ja tõsised peavalud ( algasid kui hakati tarvitama aspartaami sisaldavaid toitaineid)

· Muud allergiat meenutavad reaktsioonid

· “Mõte ei tööta”

· 'mõte viibib justkui udus'

· Mälukaotus

· Nõgestõbi

· Nõrkus

· Nägemiskaotus

· Nägu hakkab punetama

· Paanikahood

· Peapööritus

· Peavalud / Migreen, uimasus

· Põletustunne silmades või kurgus

· Põletustunne urineerimisel

· Surm

· Südamelöökide kiirenemine

· Südame puperdamine

· Sügelemine

· Tahhükardia

· Tuntavad isiksuslikud muutused

· Tundetus või kõdistav tunne jäsemetes

· Tursed, vedelikupeetus

· Uimasus

· Unetus

· Valud neelamisel

· Valud rinnas

· Vastuvõtlikkus nakkustele

· Vererõhu tõus ( Kõrge vererõhk )

· Veresuhkru probleemid ( hüpoglükeemia või hüperglükeemia)

· Värinad

· Ängistushood

· Ärritus

Aspartaamimürgitus sarnaneb alljärgnevate haiguste sündroomidele ja võib neid võimendada:

· Alzheimeri tõbi

· Artriit

· Depressioon jt psüühilised kõrvalekalded

· Diabeet ja selle tüsistused

· Fibromüalgia

· Krooniline nõrkus

· Langetõbi

· Lümfoom

· Lyme`I tõbi

· Multiple Sclerosis (MS)

· Paanikasündroom

· Parkinsoni tõbi

· Sünnidefektid

· Söötraig

· Tundlikkus kemikaalide suhtes

· Tähelepanupuudise sündroom

Kuidas täpselt asprataam meie tervist mõjutab:

Aspartaamis sisalduv metanool pääseb välja peensooles, kui aspartaam puutub kokku kümotrüpsiini-nimelise ensüümiga (Stegink 1994, lk. 143). Vaba metanool tekib vedelates aspartaami sisaldavates toodetes üle 30 kraadi juures, sealhulgas ka inimkehas. Seejärel muutub metanool formaldehüüdiks, mis omakorda muutub sipelghappeks. Sipelghapet kasutatakse aktiivainena liimaine ja uretaankihi eemaldamiseks. Kujutage siis ette, mida see teie kudedele teeb!

Fenüülalaniin ja asparagiinhappega, mis moodustavad 90 % aspartaamist, on aminohapped, mida tavaliselt kasutatakse protoplasma sünteesimiseks ja mis sisaldub meie poolt söödavates toitudes. Aga kui nendega ei kaasne teisi aminohappeid (neid on 20), siis on need ained neurotoksilised. Seepärast on aspartaami sisaldavate toiduainete peal hoiatus neile kahele protsendile elanikkonnast, kes on nende ainete suhtes ülitundlikud, kui need ei sisaldu toidus. Aga need ained mõjutavad ka teid, kahjustades aju ja tekitades sünnidefekte. Fenüülalaniin lõhustub DKP-ks, ajukasvajat põhjustavaks aineks.

Teisisõnu, aspartaam muutub ohtlikeks kõrvaltoodeteks, millel puudub looduslik vastumürk. Tühi kõht võimendab tekitatavat kahju. Aspartaami koostisosad jõuavad otseselt ajju, põhjustades peavalu, segadust, krampe ja tasakaaluhäireid. Laborirotid ja muud katseloomad on aspartaami manustamise tagajärjel ajukasvaja tagajärjel surnud.

Kokkuvõte

Enneaegne on alaväärtustada metanooli rolli aspartaami tekitatavates kõrvalmõjudes, kuna:

1. Aspartaamis sisalduva metanooli hulk on inimkonna ajaloos ennenägematu. Puuviljamahlas sisalduv metanoolikogus ei saa ligilähedalegi aspartaamis sisalduvale metanoolile, eriti kui seda juua liiter kuni kolm liitrit päevas. Erinevalt aspartaamist, ei imbu loodustoodetes olev metanool organismi ega muutu toksiliseks.

2. Laborikatsetes tuvastamata muutused sipelghappe ja formaldehüüdi tasemes ei välista toksiliste metaboliitide tekitatud kahju. Lühiajaline kokkupuude metanooliga ei paista laborikatsetes sageli välja.

3. Aspartaami sisaldavates toodetes on vähe või üldse mitte toitaineid, mis kaitseksid organismi kroonilise metanoolimürgituse eest, ning neid tarvitatakse sageli söögiaegade vahel. Aspartaami sisaldavaid tooteid tarvitavad inimesed on sageli dieedil ning nende toidusedel on sageli puudulikum kui kasvõi neil, kes valmistavad endale värsket puuviljamahla.

4. Teatud terviseprobleemidega või ravimeid tarvitavad inimesed võivad olla metanoolimürgitusele vastuvõtlikumad.

5. Kroonilised haigused ja aeglase mürgituse kõrvalnähud tekivad sageli aeglaselt pika aja jooksul. Paljud näiliselt äkitselt tekkivad kroonilised haigused võisid tegelikult tekkida pika aja jooksul.

6. Uuringud näitavad, et paljud inimesed on ülitundlikud keskkonnas sisalduva formaldehüüdi suhtes, kusjuures aspartaam süvendab seda efekti.

7. Sipelghape koguneb aeglaselt erinevatesse kehaosadesse. On tõestatud, et sipelghape pärsib hapniku ainevahetust (seega raseduse ajal kasutades teeb korvamatut kahju ennekõike lapsele).

8. Paljudel inimestel esinevad kroonilised terviseprobleemid, mis sarnanevad kroonilisele metanoolimürgitusele, kui nad on tarbinud pikka aega aspartaami sisaldavaid toitaineid. Siinjuures võib täheldada nägemisekahjustusi, mis on sarnased metanoolimürgitusega sarnanevate näidustustega.

Kuidas kontrollida, kas ka teie tervisehädad on seotud kunstlike magustamisainetega

Kui te tarvitate aspartaami sisaldavaid tooteid ja teil esineb füüsilisi, vaimseid või nägemisprobleeme, tehke 60-päevane aspartaamipaus. Kui selle aja jooksul osa või kõik sümptomid kadusid, siis astuge samme, et see neurotoksiin turult minema saada.

NB! Tervisliku seisundi paranemiseks kulub vähemalt 60 päeva ilma NutraSweet`i toodetava aspartaamita. Kontrollige hoolega kõiki silte (sealhulgas vitamiinide ja ravimite omi). Otsige sildilt sõna aspartaam ja vältige seda. (Mõistlik on vältida ka atsesulfaam-k-d ehk sunetti).

allikas: http://woman.delfi.ee/tervis/naised/article.php?id=2576523

Loe lisaks aspartaamist Internetist aadressilt:

http://www.holisticmed.com/aspartame/

lisaks võite veel lugeda aspartaami kohta neti otsingut kasutades.

Mida asjast arvata?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Liialt pikk jutt et jaksaks ühe tõmbega läbi lugeda.

Mis pidevalt silma jäi oli rõhutamine, et asi sisaldab METANOOLI (ehk siis puupiiritust) ning pool tekstist käiski ainult selle teema ümber.

Mnjah. Ka konjakis leidub metanooli. Ja kes joob ei irise, et leidub.

Et piisavalt hull kogus kuskilt üldse metanooli kätte saada, pead ennas sõna otseses mõttes ämbritäie konjakit korraga ära jooma või siis euroalusetäie pulbrit sisse ajama, et metanool oma tööd tegema pääseks.

Ohutu metanooli tarbimiskogus on 7,8 mg päevas, aga liitris aspartaamiga magustatud joogis on umbes 56 mg metanooli.

Millegipärast pole välja toodud, KUI palju aspartami selle liitrise joogi magustamiseks kulus.

Aga jah. Mis siin ikka seletada. Tänapäeva loodus on nagunii nii metsa keeratud, et inimesed ei suuda isegi surnud peast maa sees korralikult ära mädaneda, kuna on e-ainetest pakatavaid limpse ja träna sisse lakkund.

Point? Pigem toitu tervislikult ja tee trenni (ja ära laku fantat, cockat ja kurat-teab-mis-veel-jooke) ning päevas üks törts konjakit (või siis trenniinimestel valgukokteili) ei tohiks teps mitte paha teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui etanool metanooli toime ära nullib sis simpel juu....peale trenni ja koks õks õlle veel kõige otsa. See pidi muus trenn mõttes ka ju niikuinii kasuks tulema. Ühesõnaga: sobib:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Anelka, näita mulle palun korralikke uuringuid, mis tõestaks, et aspartaam on mürgine. Ma millegipärast ei usu, et sa suudad.

Uuringutega on nii, et kõik sõltub sellest, kes tellib, kes rahastab. Kui tulemus just must-valge ei ole, siis 50:60 annab tõlgendada igati. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loogiliselt võttes ei tohiks need aspartaami kaks aminohapet ja mikrokogus metanooli midagi halba teha. Mujalt saab neid kõiki palju rohkem.

Oleneb tundlikkusest.

Aga tundlikum olla on positiivne n2htus. Mis me teie, tymikatega, ikka teha saame :o ? Yks asi on kindel, te olete superhead tarbijad :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aspartaam on turvaline - ütleb metaanalüüs

Üks ülevaade Dr. Mercola raamatust Sweet Deception

Ja veel pisut "Dr. Mercolast SIIN"

ja SIIN KA

...teadusel ja "teadusel" on väga suur vahe. Ja vahel on seda vahet väga raske teha ning lihtne on sattuda eksiteele, isegi kui eelnevalt olemas kogemus nii teaduse kui "teadusega". Aidakem üksteisel näha ja mõista kohti, kus on lihtne eksida...

P.S. Tegelikult kui mõni mode vajalikuks peab, siis ta võib kaks viimast postitust tõsta täiesti uueks teemaks "aspartaam" vms.

Muudetud kasutaja jrx poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aspartaam on turvaline - ütleb metaanalüüs

Üks ülevaade Dr. Mercola raamatust Sweet Deception

Ja veel pisut "Dr. Mercolast SIIN"

ja SIIN KA

...teadusel ja "teadusel" on väga suur vahe. Ja vahel on seda vahet väga raske teha ning lihtne on sattuda eksiteele, isegi kui eelnevalt olemas kogemus nii teaduse kui "teadusega". Aidakem üksteisel näha ja mõista kohti, kus on lihtne eksida...

P.S. Tegelikult kui mõni mode vajalikuks peab, siis ta võib kaks viimast postitust tõsta täiesti uueks teemaks "aspartaam" vms.

Jap, arvan ka, et sellele oleks eraldi teemat vaja. Väga kasulik ja huvitav teema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×