V.K 4 Report post Posted December 30, 2005 (edited) tere tahaks teada kas see on normaalne kui olen tegelenud kangi tõsitmisega pea kaks aastat ja olen märganud, et kõht on suuremaks kasvanud kuid mitte otseselt rasvast. vahest tundub et oleks isegi õllekas ees mis ei ole reaalne .On teistel ka esinenud selliseid juhtumeid? Kõhtu teen pea iga päev Edited December 30, 2005 by V.K Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted December 30, 2005 oskab keegi targem midagi kommenteerida? Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted December 30, 2005 magu on veninud suure sõõmise tagajärjel kergelt.pakun. Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted December 30, 2005 Peab ootama kuni nahk pingule läheb. See võtab aega. Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted December 30, 2005 irw suurest söömisest on asi küll väga kaugel!!! teile jääb vale arusaam asjast Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted December 31, 2005 Samas võivad olla kõhulihased liialt suureks kasvanud. Olen näinud tüüpi kellel on tugev kõht(hästi väljapaistvad lihased), kuid see oli tal ees nagu magu. Share this post Link to post Share on other sites
Marx1 0 Report post Posted December 31, 2005 Arvan, et lihaste suurenemisega on suurenenud ka siseelundid Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted December 31, 2005 lihas on sul väljas või lihtsalt suur kõht? Share this post Link to post Share on other sites
veinikaarija 0 Report post Posted December 31, 2005 Ma arvan, et osad inimesed on tähelepannud et suurte kõhulihastega kulturistidel on ka kõht ees, aga lihastest. Arvatavasti on sul ka sama lugu.Kõhulihased lihtsalt suured. Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted December 31, 2005 mulle tundub endale ka rohkem et kõhulihased on suht suureks kasvanud mis koos väikse peki kihina annab esmapilgul mulje et õllekas olex ees Olen jälginud ka meie kulturiste võistlus välisel ajal ja olen tähelepannud, et neil kõigil on väike kõht ees millele kinnituvad lihased.. Share this post Link to post Share on other sites