Jump to content
pumper

Mike McSweeney

Recommended Posts

Kuuldavasti on Mike Bodypumbi peaeestvedaja/peakoreograafi kohalt tagasi astunud. Veel tuleb tema poolt BP 57 ja siis aidaa peale ca 15 aastat. ;)Yks blog.

Loodan siiralt, et tulevased organisaatorid sama liini pidi edasi liiguvad ja et Mike ise oma otsusega rahul on. :)

Kas ka teised on samu uudiseid kuulnud ja mida arvate?

PS

BP 57-s astuvad üles: Tina Cousins, Infernal, Cascada, Scissor Sisters, Black Eyed Peas, Pussycat Dolls, Il Divo ja veel paar esinejat, keda hetkel ei tea.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kurb on küll, kui hakkavad olema kehevmad kavad...kuid loodame siiski, et ta on suutnud leuida/koolitada tasmel mantlipärija ;) küll aga imestan, kust te neid linke kõiki leiate, eriti mis puudutab muusikat :)

Muudetud kasutaja Smiler poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Osalt on kahju muidugi nii särava isiksuse lahkumise osas! Mine tea, võibolla on üks põhjustest tema perre sündinud laps. Sel juhul muidugi täielik respect!

Üldiselt olen siiski selle poolt, et uus inimene peale tuleb. Kindlasti toob see kaasa uusi ja põnevaid asju BP'i vallas. Olen Mike'i suur fänn, mis puudutab tema entusiasmi esinemistel. Olen temalt õppinud suhtlemist publikuga näiteks.

Naljakal kombel märkasin 56. DVD kava ilmumisel suurt erinevust kahe teise esineja ning Mike'i soorituste vahel. Mida rohkem ma seda plaati tööga seoses uurin, märkan Mike'i osas nagu väsimuse tundemärke vms, mis kohati viib ikka kohutava kvaliteedini soorituste puhul (vt nt kükkimist, kus "käärid" õige soorituse ja Mike'i tehtu vahel on ehk kõige suuremad [puusade ja põlvede osa]). Aga see on loomulikult vaid minu arvamus.

Kasutan Tami & Craigi blog'i pikemat aega kui ühte olulist infokanalt BP'i uudiste hankimiseks. Netist leiab võrratult palju infot pumpimise kohta, seepärast on naljakas, kui keegi, kes ilmselt on ka BP treener, infot kätte ei saa.

Lahedat aastavahetust kõigile! Eriti BP'i huvilistele!!! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×