Jump to content
Postiljon

Plaan osta lisandeid...

Recommended Posts

Tere..

:D

tean, et seda on raudselt siit mitu mitu korda küsitud aga vastused on lihtsalt teistes teemades laiali jne...

aga siiski...

nii tahaks osta kreatiini ja ehk mõnda massilisajat...

oleks tore kui soovitaksite neid ja kuidas neid sisse süüa, sellesmõttes, et kuda teie neid sööksite... et mis asjaga te seda segaks ja jooks... et kreatiin ju vajab teisi aineid juurde, et paremini toimiks...

et näiteks puhtale kreatiinile jooksite mis jooki peale, et tauriini pidi vaja minema ja glükoosi ja asju...

ise mõtlesin, et glükoosi tablette sööks peale, aga mitu grammi oleks hea, ühele portusele peale süüa? ja kas jooks "Hustler" kõlbaks tauriini allikaks, või hakkab sealne kofeiin segama?

sammuti oli plaanis osta massilisajat progainer 3000, kui ei eksi... igatahes seal oli veel kreatiini juures...

aga oeh... pole veel ju lisandeid ostnud ja keegi pole seletanud... aidake :D

aga jah ostan, siis ostan jaanuari kuus... praega lihaserebendiga kõõlusest ja verevalumiga kodus... nimelt kukkusin hästi tobedalt küünanukiga maha :)

tra kui tore on eemal olla jõusaalist :(

aga ok seletage siis, mida soovitate ja kuda ise teeksite :) või et kuda te jube ise teete? et max tulemusi saada ainetest :)?

hea oleks, kui täpset tooted ette laoksite...

kasvõi mailile võinii....

silma jäi veel selline asi...

Whey Lemon Super

Muudetud kasutaja Postiljon poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ok saan aru...

liiga keeruline küsimus tuli kokku :D

milliseid tooteid ja millega koos tuleks süüa, et maks tulemused saaks...

ja tahaks nii, et need tooted oleks näiteks toidupoest soovitatavalt kättesaadavad :D

aga kui ei saa siis pole vahet ka erilist :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Päris humoorikas postitus! :D Oleks asjad vaid nii lihtsad, et keegi laulaks sulle foorumis ette ühe hoobiga kuidas kulturism käib :D

Aga oma kogemust võin sulle jagada küll. Paistab, et kui sa ei mõika lisanditest eriti siis vaevalt, et sul tavatoitumine paigas on. Ja ma ei räägi lihtsalt söömisest, tähtsam on mida sa sööd. Mul läks neli aastat, et aru saada, et toidulisand on totaalselt kasutud kui sul toitumine paigas ei ole. Mõni looduslaps võib küll ka vee ja leiva peal üles kasvada, aga need juhtumid on üksikud.

Igatahes, mina pean toitumist jõusaali trennile võrdväärseks pingutuseks. Kui arvata, et käisin nüüd kangi loopimas, viskan paar koppa proteiini peale ka ja ülejäänud päeva võib kukalt sügada, siis ei kasva muhvigi.

Kõigepealt, nüüd kui sul on aega jaanuarini, tuleks läbi lugeda võimalikult palju artikleid ja hakata endale teoreetilist põhja alla tegema. Kus millal mida süüa, mis lisand mille jaoks jne. Kõik see info on siin olemas ja see nõuab PINGUTUST. Kui sa tahad midagi jõusaalis saavutada, siis pead aru saama, et ka mujal peab pingutama :)

Kui sa vajaliku infi läbi töötad, tekib sul arusaam mis lisandid just sulle sobivad. Miks aga sulle kindlaid firmasid ja tooteid ei soovitata? Aga sellepärast, et igaühel on erinev maitse ja ka eesmärk. Ma soovitan, sul seega välja vaadata vajalikud tootegrupid, kas proteiin, kreatiin või mis iganes ja siis hakata lihtsalt erinevaid firmasid proovima. Vaatama mis just sulle sobib, efektiivse, maitse, hinna poolest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×