Jump to content
otsija

uus üritaja

Recommended Posts

Otsustasin, mitte väga ammu tervislikult elama hakata, kuna kaal on suur ja selle tõttu teeb ka tervis muret.

Toiduga "maadlen" ja kuigi esialgu jääb võitjaks toit :)siis asi ikka kukkesammu võrra edeneb.

Aga mure on trenniga.

Pole väga-väga ammu ennast korralikult liigutanud. Jalutamas mulle meeldis ja meeldib käia aga selleks jäi vähe aega ja seda oli liiga vähe.

Läksin ujuma, õigemini vesiaeroobikasse, kuna see ala meeldib mulle väga ja ma ei pidanud ennast sundima trennis käima aga igal plussil on oma miinused. Lugesin "lihtsast kaloriraamatust" et ujumine ei pruugi üldse kehakaalu vähendada, kuna jahedas vees taidlemine võib soodustada lausa rasvapolstri kasvu sooja saamiseks mitte kasutada seda energiapõletamiseks ja siis sain veel basseinis käies põlveliigese põletiku. Nii, et kui kurb ma selle üle ka ei oleks, ujuas ma ei saa enam käia.

Kuna mul on ka haige süda, siis intensiivset trenni ma ei tohi teha, nii, et aeroobika, jooksmine jne. jäävad kahjuks kohe ära.

Kas keegi oskab soovitada, millist trenni selline minusugune haige "algaja liigutaja" võiks kaalulangetamise ja tervise taastamise nimel tegema hakata.

Tänan juba ette kõiki soovitajaid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõndimisega on väike mure-selleks peab aega olema.

Olen üritanud ka kõndimist (mitte kepikõndi küll) hommikul enne tööd tulin jalgsi tööle. Seda ei ole küll nii palju, 12 km. Tuleb vast 4 km kokku. Proovisin nädala ja jätsin katki kuna tööle (olen klienditeenindaja) jõudsin higisena, sassis juustega, jalad valutasid, süda kloppis...üsna võimatu oli selles seisundis kliente teenindada. Õhtuti peale tööd (eriti sügisel ja talvel ei sa seda teha, kuna elan rajoonis kus on palju pimedaid tänavaid ja "pargitukkasid" ja ma lihtsalt kardan seal pimedas üksi kõndida. Ja mujale minna kõndima peale tööd lihtsalt enam ei jõua.

Nädalavahetustel käin küll jalutamas, hea meelega, täpselt nii kiiresti, kui süda lubab aga sellest on vähe.

Käin ka treppidest alla jala, ja üles kah (aga praegu veel 3 korruseni, sest kõrgemale on raske minna) suurendan seda vahemaad mõõdukalt ja siis kui olen eelmiste korrusevahedega harjunud.

Aga siiski tahaks endale sobiva trenni leida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mnjah.

Soovitaks velotrenazhööri ehk.Kui riistapuu koju osta,siis pluss see,et pole vaja kuhugi minna ja halva enesetunde korral saab kohe katki jätta.

Omal ajal sai ise just sellega algust tehtud.

Aga ega söömist paika panemata ikka ei saa ...

Seda väidan juba oma kogemusest.Ja mul oli paari aasta eest liigseid kilosid väääääää-äää-ga palju ..., :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

hmm ... ma nii väga tahaks öelda, et pane palun ennast põlema, aga kuna iga algus on raske, siis .... järsku jätad hala ja võtad ennast ikkagi käsile :D

kõigist sulle pakutud tegevustest kergemakujulist sporti pole olemas peale kiirendatud hingamise ... :D

... kui kõike nii negatiivselt võtad, siis jäädki oma kukesamme tegema ...

... ei tahaks alatu olla, aga sinu puhul aitaks paremini pigem psühholoog...

Jaksu

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Velotrenazeer on hea idee aga kardan et põhiliselt vallutavad selle lapsed.

Nojah.

Paistab,et otsid vaid ettekäänet ja põhjuseid,et mitte midagi teha.

Eks sa ise tea.

võin omadest kogemustest öelda, et lapsed ei tunne kuigi kaua selle riistapuu vastu huvi ning sama ka sina ise - kui tahtmist ja iseloomu ikka pole, siis jääb see ratas sul koju tolmu koguma.nii et sinu valik - võta ennast kokku ja hakka kuskilt otsast peale, sinu tervist ei paranda ega hoia korras ei keegi muu kui sa ise!ja alusta juba täna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei otsi kergemat lahendust ja ilmselt pole ka siin psüholoogi juurde asja.

Võib olla paen selgitama natuke olukorda.

Mul on 2 last 2,5-ne ja 4-ne. Ise käin tööl.

Proovisin kodus võimelda ise aga sellest kujuneb alati selline "võimlemine" kus lapsed ronivad selga ja rohkem näeb see võimlemine "hobumängimise" moodi välja. Jalutama pääsen lastega ainult nädalavahetustel, ssi metsa või parki aga sellest on vähe.

Nendele, kes ütlevad, et siis tööpäevadel ei jõua ka trenni-jõuan küll, aega jagub. Õhtuti jooksmas käia lihtsalt kardan, pimedatel tänavatel on üsna hirmus liigelda, ja mul on sellega omad kurvad kogemused olemas, rohkem ei taha.

Niisis otsingi sellist trenni, kus saaks kodust välja aga mis oleks vastuvõetav minu, kahjuks, nõrgale tervisele.

Kas ma tahan võimatut asja?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Osta julgelt velotrena?öör, maksab ca 2000 eeki, s.o. umbes 5 kuu trenni raha eest.

Plussid:

- saad kodus trenni teha, võidad 1-1,5 tundi trenni mineku ja tuleku aja

- ei pea maksma klubi kuumaksu

- saavad ka teised kodus kasutada

Miinused:

- kogu aeg üks keskkond

- muutub pikapeale igavaks

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Velotrenazöör aitab kindlasti ja kui sa viitsid seda vändata hommikul enne sööki , siis lapsed sind ei sega , nad ehk magavad veel ja hommikune aeroobne trenn , tühja kõhuga, on minu isikliku kogemuse järgi kiireim viis kaalus alla võtta.Ainult vähe on neid kes viitsivad igal hommikul selle pärast varem tõusta.Palju ei olegi vaja 15-30 minutit on küll.Näiteks konkreetselt hommikuse rattasõidu ja mõne seeria kükkidaga paar korda nädalas , võttis naine 67 kilo pealt end 47 kilo peale kuue kuuga. Natuke jälgis ta söömist ka .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänan soovitamast, see plaan mul on aga praegu kahjuks pere eelarve ei luba seda raha välja käia. Korraga. Saan aru, et trenni peale läheb lõppkokkuvõttes rohkem aga praegu on kergem natuke raha korraga välja käia(ujumistrenni eest maksin 60 kr) kui üks suur summa korraga. Kodus on mul väike stepper ja "kerekeerutaja" olemas aga väga suurt kasu nende asjade kasutamisel(kaalule) pole kahjuks olnud.

Võib olla siiski on mõni sobiv trenn minusuguste "haigete jäneste" jaoks ka olemas?

Ja tegelikult tahaks ka paar korda nädalas kodunt mõnda teise keskkonda välja saada mida koduse velotrenazeriga ei saavuta kahjuks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vastupidi. Ma tahan trennis käia!

Tahan kodunt välja. Tahan kuskil käia ja tegeleda mingi alaga. Kuna kodus võimlemisest ei tule mul tõesti midagi erilist välja.

Kas see on tõesti nii imelik soov, minna kuhugi trenni??

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Spordiklubisid on igas Eestimaa kandis jalaga segada.

Vali omale sobiv treening välja (kasuta näiteks treeneri abi ala valikul) ja hakka treenima. Paremat valemit küll pakkuda ei ole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tegelikult tahaks ka paar korda nädalas kodunt mõnda teise keskkonda välja saada mida koduse velotrenazeriga ei saavuta kahjuks.

MINU ARUST NÄITAB SELLE VIIMASE LAUSE ALGUS, ET SUL ON PIGEM ... suhtlemisvaegus ja sa ei tea ise ka mida sa tahad ... ja sinu jutt on eriti vastuoluline ... liigesepõletik ujumisest, aga joosta saaksid? Ja lausa treppidest ülesse-alla trippida!

Peale tööd sa kõndima lihtsalt ei jõua JA siis väidad, et asi pole ajas????

Miks sa ei tee siis midagi, mis sa undad siin???

Telli endale siis kuskilt mingi kava (SÖÖMINE+TRENN), mine kaalujälgijatesse ... otsi netist, siin on tuhandeid võimalusi ... või ootada, et kellelgi sinust tõsiselt hale hakkaks ... ???

mina soovitaks ikkagi personaalset nõustajat ... kõiges .. sul on pigem depressioon juba :D

aaa... ja siin nutmine ei aita ... trükkimine eriti kaloreid ei kuluta, teinekord tee selle asemel kolm kükki ja paar käteringi

päikest ja jaksu ...

hullemaks annab alti minna :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah asi ongi selles, et spordiklubisid on väga-väga palju. Natuke raske on kõik läbi käia. Arvasin, et saan siit abi mõnelt inimeselt, kellel on (või on olnud) sarnaseid probleeme ja kes oskaks soovitada kust võiks alustada otsimist ja milline trenn võiks minusugusele sobida. '

Perearsti käest küsisin, tema soovitaski vesiaeroobika trenni, aga kahjuks, minust olenemata põhjustel, see mulle ei sobinud, kuigi meeldis väga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen üsna kindel, et põlveliigese põletikku ei saada ujumisest. Tee või tina.

Kui see treening meeldis, siis tee seda mõnuga edasi. Ujumisest (või vesiaeroobikast) turvalisemat treeningut muuseas annab otsida. Pane end pärast lihtsalt soojalt riidesse (talvel võid ju peale trenni veel ka pehmeid põlvekaitsmeid kanda, kui põlve pärast kardad).

Ja kõiki klubisid läbi käia muidugi pole mõtet (jälle vingut ja lahmid mõttetult :D ). Tallinna spordiklubidest soovitan mina näiteks Arcticut - väga mitmekülgne valik erinevatest treeningutest ja toreded treenerid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kahjuks ma ei saa tõesti ujumas(vähemalt praegu käia) kuna vees tõmbavad jalad kohutavalt krampi ja põlved lähevad seest tuliseks. Saan praegu antibiootikumi ravi ja hormoonsüste põlvedesse ja praegu on mul vette minemine keelatud :D

JA tänan soovituse eest, kindlasti vaatan Arcticu klubi pakkumised üle. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

katsile

Kaalujälgijate kodukursus on olemas ja samuti ka lihtne kalorraamat, kust ajan näpuga järge söögitegemisel ja söömisel.

Kõndida jaksan. Mitte väga tempokalt. Joosta ei jaksa. Trepist käin alla-see pole raske, ja üles, kuni 3 korruseni-liikuma ju peab,edasi lähen liftiga.

Mingeid suhtlemisprobleeme pole. Kodust tahan seetõttu välja, et olen olnud lastega 6 aastat kodus ja tööl käin vaid pool aastat. Loomulikult tahan suhelda ja väljas käia, mina ei näe siin mingit probleemi. Ja ka see, et tahan mingit trenni väljaspool kodu teha, minu arust küll probleem pole.

Ma ei saanudki õieti aru, miks minu soov leida sobivat trenni leidis üsna negatiivse vastukaja ja arvamuse, et ma tegelikukt midagi ei otsi.

Ka oma jalahaiguse üle pole ma midagi kokku luuletanud. Jalad jäid tõesti haigeks, peale basseinis käimist.Võimalik, et külmetasin nad ära. Arst pani tõesti diagnoosiks artriit ja keelas praegu basseinis käimise.

Peale tööd ma jõuaksin küll kõndima aga pimedatele tänavatele ei lähe, kuna mulle on kunagi pargis kallale tuldud. Nüüd väldin õhtuseid jalutuskäike pimedates parkides ja tänavatel.

Küsitakse: Miks sa ei tee siis midagi, mis sa undad siin???

No oma arust küll ei unda vaid palun teadjate inimeste soovitusi.

Ja oma arust teen ju küll midagi-üritan leida sobivat kohta, kuhu võiks minna ja milline trenn oleks parem.

Aga siin on kõik nii õelad kohe.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest matike

Aga sa proovi näiteks kodus kasvõi diivani peal lebotades kõhulihaseid teha,samamoodi võib ka teisi lihasgruppe teha.Muidu on kõige kalorikulukam spordiala maadlus(tean omal nahal )aga ta ei pruugi ka kõigile sobida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×