Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Maximus!

Säär!

Recommended Posts

Guest Maximus!

Milline peaks olema korduste arv säärele, kui ma tahan teda massilt suuremaks saada? Ette tänades, Maximus!

Korduste arv on sama nagu muudel lihasrühmadel 6-10, aga et massi juurde tuleks ei piisa ainult õigest korduste arvust. Palju on kinni geneetikas mõnel mehel ei kasva mitte kunagi sinna midagi, tuleb leida enesel sobiv kordade arv. Samuti võib proovida kui treenida tihedamini või vastupidiselt harvem ja vaadata kuidas sääred reageerivad erinevatele meetoditele.

ma jändasin kah säärega mingi aja hiljuti. tegin säärt iga kord, kui tundsin, et ta on ära taastunud, mis oli siis ca 2 korda nädalas. tegin säärt esimese lihasena sõltumata sellest, mis päev mul parasjagu muidu oli.

mis juhtus, oli esiteks see, et säär läks kiiresti kole tugevaks. tõstsin kettaid iga korraga aina juurde. samas ümbermõõtu tuli mingi 6 nädalaga juurde miski 2 cm, mis võrreldes jõu juurdekasvuga oli köömes. teine asi, mis juhtus, oli see, et säär hakkas kole kiiresti taastuma, nii et juba järgmisel päeval ei olnud üldse tunda, et teda treenitud oli. ja siis lõppes jõu juurdekasv kah ära.

mis järeldusi sellest teha? võib-olla seda, et periooditi maksab säärt tihedalt treenida ja siis jälle harvemini?

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.