Guest Maximus! Report post Posted July 29, 2002 Milline peaks olema korduste arv säärele, kui ma tahan teda massilt suuremaks saada? Ette tänades, Maximus! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 29, 2002 Korduste arv on sama nagu muudel lihasrühmadel 6-10, aga et massi juurde tuleks ei piisa ainult õigest korduste arvust. Palju on kinni geneetikas mõnel mehel ei kasva mitte kunagi sinna midagi, tuleb leida enesel sobiv kordade arv. Samuti võib proovida kui treenida tihedamini või vastupidiselt harvem ja vaadata kuidas sääred reageerivad erinevatele meetoditele. Share this post Link to post Share on other sites
mart 0 Report post Posted July 30, 2002 ma jändasin kah säärega mingi aja hiljuti. tegin säärt iga kord, kui tundsin, et ta on ära taastunud, mis oli siis ca 2 korda nädalas. tegin säärt esimese lihasena sõltumata sellest, mis päev mul parasjagu muidu oli.mis juhtus, oli esiteks see, et säär läks kiiresti kole tugevaks. tõstsin kettaid iga korraga aina juurde. samas ümbermõõtu tuli mingi 6 nädalaga juurde miski 2 cm, mis võrreldes jõu juurdekasvuga oli köömes. teine asi, mis juhtus, oli see, et säär hakkas kole kiiresti taastuma, nii et juba järgmisel päeval ei olnud üldse tunda, et teda treenitud oli. ja siis lõppes jõu juurdekasv kah ära.mis järeldusi sellest teha? võib-olla seda, et periooditi maksab säärt tihedalt treenida ja siis jälle harvemini? Share this post Link to post Share on other sites