6llekas 0 Report post Posted December 1, 2005 olen 16 ja kaalun 80 kilo, pikkust on 183cm ja teen üsna aktiivselt sporti aga kurat õllekas ei taha kuidagi eest ära kaduda. Soovitage midagi. Mul selline tunne ka, et toitun valesti. Share this post Link to post Share on other sites
Insomnia 0 Report post Posted December 2, 2005 Kuidas Sa toitud? Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted December 2, 2005 toitumine on kõige alus jah, see järel trenn jms. Share this post Link to post Share on other sites
Aksel 0 Report post Posted December 2, 2005 183 cm ja 80 kg... Oleneb palju sellest 80-st on lihaseid. Kui teed sporti, siis ilmselt on Su kaal vs. pikkus normis. Ma järeldan selle toodud info põhjal, et sööd ühe korraga palju. Näiteks sööd ühe prae asemel kaks (sellega ei maksa end petta, et võtad järjest suuremaid taldrikuid ja paned sinna suuremaid kuhjasid). Taolisel juhul aitab see, kui sööd sama koguse toitu kui seni, aga jagad selle lihtsalt rohkemate toidukordade vahel ära. St. et kui hetkel sööd kaks korda päevas, siis kasulikum oleks kui sööd 3 või 4 korda päevas. Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted December 2, 2005 Trenn ja õige toitumine !ja vaata ka toidu toiteväärtusi ! Share this post Link to post Share on other sites
6llekas 0 Report post Posted December 4, 2005 aga nuuh käin ka jõusaalis vaikselt aga mis harjutused mulle kasulikud oleksid, et kõhust lahti saaks, siis saaks juba edasi mõelda... Share this post Link to post Share on other sites
leopold 0 Report post Posted December 4, 2005 (edited) Mõtlema hakka toitumisest, paar kilomeetrit jooksu (enne hommikusööki) vähemalt kolm korda nädalas+väike võimlemine, kõhulihaseaharjutused, hommikuks müsli, putru, või cornflakes ja õhtul ära 4h enne magamaminekut enam söö, muidugi küpsised, piparkoogid ja muu selline kraam -kõvasti limiteerida, jõulupraega ja muu rasvasega püüa ka tagasihoidlikult käituda.Kindlasti on abiks tööriistade all olev kaloriarvesti! Edited December 4, 2005 by leopold Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted December 4, 2005 (edited) s..gi pole sul trennist kasu kui jätkad valesti söömist,isegi kui tapad trenniga ära.parem istu kodus ja ära tee midagist ja söö öieti ,sis kah ei kasva köht edasi. teaduslikult töestatud ammu-ammu ja ka praktiliselt.kungi ma vaatasin meest piltidel kes selle triki tegi ära ,et nuh vöttis ikka megalt juurde kaalust ja teatud ajaks vöttis algse vormi tagasi. tunnen kaasa inimestele kes ei väärtusta enda keha ja toitu mis neile antud on Edited December 4, 2005 by builder Share this post Link to post Share on other sites
lili 0 Report post Posted December 4, 2005 Saalis käies ju treenid kõhulihaseid...ütled, et oled aktiivne... Tervis korras? Kui jah, siis saad toiduga rohkem kui kulutad. Kasuks toitumise korrigeerimine. Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted December 4, 2005 aga nuuh käin ka jõusaalis vaikselt aga mis harjutused mulle kasulikud oleksid, et kõhust lahti saaks, siis saaks juba edasi mõelda... Kõhust üksinda on võimatu lahti saadaSt. Rasva pole võimalik põletada piirkonniti..Rasv põleb ülekeha.. Share this post Link to post Share on other sites
6llekas 0 Report post Posted December 4, 2005 kas müsli jogurtiga või piimaga? Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 4, 2005 to 6llekas: Kui sa nüüd ainult müslit ja jogurtit sööma hakkaksid, siis jääksid ilmselt nälga. Ega minulgi võistlusväliselt seda kõhulihase kuju eriti näha ei ole ja selline õhuke polstrikiht teeb visuaalse vormi suhteliselt pehmeks. Kui ma nüüd jälle hakkan ennast kevadeks võistlusvormi ajama, siis selleks, et lihased hästi nähtavale tuleksid, teen rida uuendusi nii igapäevases toitumises, treeningprogrammis kui ka toidulisandites. Treening muutub väga intensiivseks, toidulisanditest kasutan põhiliselt Protein no 1-e ja tavatoitumisest võtan välja soolad, rasvad ja piiran ka süsivesikuid. Siin on küll sellest ka varem juttu olnud, aga pidasin vajalikuks seda teemat natukene põhjalikumalt lahti seletada. Nagu siin juba eelpool öeldi, ei ole see legend, et treenid ainult kõhulihast ja vorm tuleb, absoluutselt õige. Treenima peab ikka üldfüüsiliselt, mitte ainult üksikuid piirkondasid! Share this post Link to post Share on other sites
6llekas 0 Report post Posted December 5, 2005 aga pakkuge välja mingisugune toidukava mulle ette tänades,Mart Share this post Link to post Share on other sites
noobie 0 Report post Posted December 5, 2005 Chilli siin pisut ringi ja peaksid selliseid näidiskavasid kõriauguni leidma.. Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted December 5, 2005 toidukavasid leiab jah siit portaalist küllaga Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted December 5, 2005 toidukavasid leiab jah siit portaalist küllaga kui viitsid siis võiksid tuua mõned kavad esile ! Share this post Link to post Share on other sites