Thomas 0 Report post Posted November 30, 2005 Hommik (enne 8.00) : 2 Keedumuna, 2-3 röstsaia juustu ja vorstigaKoolis (11.45) : Kergem kõhutäis suppi või mõnda praadiPärast kooli (15.00-15.30): Võileivad, kohupiimatoode, puuviliPärast trenni (18.30) : Kanafilee/koiva (või mõni muu loomaliha) praadTund enne magamaminekut(22.00) : Puuvili, röstsai, Jogurt või midagi kergetSee on siis minu tavaline päevamenüü ( muidugi mitte igapäev sama ). Tahaksin kriitikat kuulda, et mida võiks rohkem süüa ning üldse, mis mul valesti on siin. Eesmärgiks oleks massi suurendamine( lihaste arvelt ). Olen 14a 182cm ja 68kg Share this post Link to post Share on other sites
kobras 0 Report post Posted November 30, 2005 sööd enne 8t ja magama kell 23....sa 14 pead kauem magama Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted November 30, 2005 enne magamaminekut röstsai,puuvili ja jogurt?? hmm süsivesikud lähevad rasvaks, kui sa juhuslikult öösel tantsima ei lähe, siis neid asju ära söö Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted December 1, 2005 (edited) enne magamaminekut röstsai,puuvili ja jogurt?? hmm süsivesikud lähevad rasvaks, kui sa juhuslikult öösel tantsima ei lähe, siis neid asju ära söö Äkki lähevad süsivesikud trennis kulutatud glükogeenivarude taastamiseks.Aga noh, mida mina ka tean... Edited December 1, 2005 by OldMan Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted December 1, 2005 hommikul võiksid rohkem süüa. kuna järgmine söömaaeg on 4h pärast ja hommikul on ainevahetus kiire, siis soovitaks kaerahelbeputru piimaga. Share this post Link to post Share on other sites
Aryan88 0 Report post Posted December 1, 2005 8h peaks paras uneaeg ju olema küll või palju siis normaalne on? 10h? 8-st piisab.õhtul süüa pikemaajaliselt imenduvaid valke- kana, kodujuust, mida öösel organismil võtta oleks. Share this post Link to post Share on other sites
lili 0 Report post Posted December 1, 2005 Normaalne. Väike süsivesik õhtul on ok. Vaata päevane kaloraaz ja toidu kogused üle...Vahel on vaja menüüd vähe kohendada...individuaalne...(ainevahetus jne.) Share this post Link to post Share on other sites
michel 0 Report post Posted December 1, 2005 Oldman, äkki seletad. Kui mu eesmärk on kaalust alla võtta , siis miks ma pean glükogeenivarud õhtul taastama?? Parem nati valku ja magama, hommikul söön korralikult süsivesikuterikast toitu. Share this post Link to post Share on other sites
michel 0 Report post Posted December 1, 2005 Sest teen trenni energia kulutamise eesmärgil, miks ma siis peaksin selle uuesti tagasi sisse sööma ja veel õhtul ??? Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted December 1, 2005 Sest teen trenni energia kulutamise eesmärgil, miks ma siis peaksin selle uuesti tagasi sisse sööma ja veel õhtul ??? Teemaalgataja soovis massi suurendamist. Share this post Link to post Share on other sites
michel 0 Report post Posted December 1, 2005 Tean. Vabandust, aga see küsimus ja näide olid mu enda kohta ja ei hakanud uut teemat tegema. Nii et allavõtmise puhul oli mul õigus? Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted December 1, 2005 Sest teen trenni energia kulutamise eesmärgil, miks ma siis peaksin selle uuesti tagasi sisse sööma ja veel õhtul ??? Mina soovitan sul suurendada toidukordade arvu päevas ja vähendada esialgu tarbitavaid kaloreid. Rakkudel on "mälu" ja see, mis sa jätad õhtul söömata, see talletatakse hommikul topelt. Sellepärast pead vähendama kaloreid toidus aeglaselt, aga pidevalt, et rakud harjuksid vähema reserviga.Aga no mida mina ka tean... . Share this post Link to post Share on other sites