Jump to content
Sign in to follow this  
scorpion

Reaalne kasv

Recommended Posts

Kas keegi on seda Gain Fast-i Universali oma söönd, et kui palju ta reaalselt massi juurde annab , ütleme et sööd seda igapäev ja kuu aega, palju kilodes umbes juurde tuleb ?

kui sa sööd seda iga päev ja siis päevad otsa diivanil mune laiaks istud, siis ma usun, et olenevalt ainevahetusest võid juurde võtta 2-10kg. rasva.

tegelt on see kah ikka oluline, kuidas sa täpselt trenni teed, ja mis toidulisasid sa praegu sööd.

Ma teen 5 päeva nädalas trenni, mul see nii väga oluline ei ole et jube ilusad lihased oleks, ma tahakas lihtsalt kaalust juurde võtta, aga samas mitte pekki, et mind lihtsalt huvitas palju reaalselt selle toidulisaga juurde tuleb, hetkel ei kasuta yhtegi toidulisa, on plaanis osta seda gain fasti, või äkki soovitad midagi paremat.

Guest Jack

Ma arvan, et kui sa teed ühe kokteili pärast trenni (3 scoopi) trennipäeval, siis sellest piisab esialgu küll.

mhmm. oleb ju treenimisest. see 5 * nädalas ei ytle ju midagi. kui natuke loogiliselt mõelda siis sellele kysimusele ei sa vastata. a sa võid kindel olla et kilodes sa seda juurdetulemist ei mõõda.

Ühegi toidulisa söömisel ei ole ma mõelnud kui palju ma sellest purgist kasu saan. Küll aga olen mõelnud kui ma järjepidevalt treenin, toitun korralikult, söön toidulisasid peaksin jõudma enesele püstitatud eesmärgini. Ärge oodake imesid olge realistid ja varuge kannatust.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.