Jump to content
Sign in to follow this  
timster

valgusheik jõusaali ja aeroobse vahel

Recommended Posts

olen suht põhjalikult siin foorumeid lugenud, aga oma küsimusele pole vastust leidnud. vabandan ette, kui kuskil foorumisopis seda teemat siiski puudutatud on:)

nimelt kui teen peale jõusaali paarkümmend minutit ujumist ja käin saunast ka läbi, siis kas proteiinisheik oleks mõtekas ära võtta jõusaali ja ujumise vahel või peale ujumist? või ei ole seal üldse mingit väga määravat vahet?

Edited by timster

Mina reeglina leiliga peale jõutrenni ei lammuta. See pole ohtlik otseselt, aga lisakoormus südamele. Saunas saab istuda ka ilma leili viskamata, hea soojas oma sheiki juua.

jah, olen ka neid kurjasid keeli kuulnud. aga istun lihtsalt veidi aurusaunas ja soojendan end jõusaali ja ujumise vahel - see vast väga hull pole südamele?

kuna vastuseid mu küsimusele praktiliselt pole, saan aru, et pole vahet kas juua sheik enne või peale ujumist?

1. shake võta ikka kohe peale jõutreeningut.

2. leili viskamine pole midagi nii hull peale trenni, ainult et iga üks tehku seda vastavalt oma võimetele. Peale trenni peab saunas olema mõnus ja lõdvestav. Kui veel kalmusega samas spordiklubis treenisin, ronis viimane ikka peale trenni lavale ja lammutas mehe eest ;) .

Fred vastas kunagi ühele küsijale, kes tahtis ka kaalust alla võtta, et tehku kõigepealt pärast jõutrenni aeroobne ära ja siis kihutagu endale ?eik sisse. Aga nimelt sellepärast nii, et see tüüp tahtis ka rasva maha saada.

Minu meelest on just vastupidi selle sauna asjaga, mis Te siin räägite, saun pidi just lihaseid lõdvestama ja hästi mõjuma ;)

Üks küsimus siia vahele. Mina tahan samuti rasvast lahti saada.

Ma teen aeroobse ära enne jõutreeningut ja peale jõutrenni võtan shake..KAs peaks tõstma aeroobse peale jõutreeningut ?

mina ise võtan shake alati enne aeroobset.

1. shake võtab ära tühja kõhu tunde mis tekib paratamatult treeningu lõpus

2. lihased saavad koheselt toitaineid

3. glükoos annab energiat et aeroobset teha

4. peale aeroobset on jälle kõht tühi ja nii mahub rohkem toitu sisse, mis on hea