joey 0 Teavita postitusest Postitas November 30, 2005 lisaks:iga toidukord võiks sisaldada 30% valku, 60% süisv, 10% rasva. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alberd 0 Teavita postitusest Postitas November 30, 2005 selle arvuti järgi näitab ,et kui ma tahan teha lihaste reljeefsust siis pean tarbima oma 70 kg keha puhul 144 g rasvu ja valku 140 ,ei saa sellest aru,miks tuleb tarbida rasvu rohkem kui valku.Oma toitumiskavast ma küll nii palju rasvu kokku ei saa . Mine arvuta uuesti - sul on viga sees... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas November 30, 2005 lisaks:iga toidukord võiks sisaldada 30% valku, 60% süisv, 10% rasva. See rasvaprotsent on liialdatult vähe. Sellega tekitatakse lipiidide ainevahetuse tasakaalustamatus. Asendamatute rasvhapete defitsiit, rasvlahustuvate vitamiinide aegamisi tekkiv defitsiit viib pikkamisi tekkivate terviseprobleemideni nagu vereloome haigused, neuroloogilised probleemid, nahahaigused nt. dermatiit jne. Meie kliimas tekib talvel energiadefitsiit.Normaalne on, kui rasvaprotsent jääb 20-35 % vahele. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alberd 0 Teavita postitusest Postitas November 30, 2005 Kuidas need toitainete sisaldused on arvutatud - kas nii nagu nad on, või kui palju inimene omastada suudab... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
sub 0 Teavita postitusest Postitas November 30, 2005 Kuidas need toitainete sisaldused on arvutatud - kas nii nagu nad on, või kui palju inimene omastada suudab...Ikka nii nagu nad on. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lili 0 Teavita postitusest Postitas November 30, 2005 Jah...ainult, et päris üksteiseks lipiidid, valgud ja süsivesikud ei muutu...Organismis ei sünteesita lipiididest aminohappeid...näiteks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
joey 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 1, 2005 lisaks:iga toidukord võiks sisaldada 30% valku, 60% süisv, 10% rasva.See rasvaprotsent on liialdatult vähe. Sellega tekitatakse lipiidide ainevahetuse tasakaalustamatus. Asendamatute rasvhapete defitsiit, rasvlahustuvate vitamiinide aegamisi tekkiv defitsiit viib pikkamisi tekkivate terviseprobleemideni nagu vereloome haigused, neuroloogilised probleemid, nahahaigused nt. dermatiit jne. Meie kliimas tekib talvel energiadefitsiit.Normaalne on, kui rasvaprotsent jääb 20-35 % vahele. võimalik, ühes artiklis oli sedaviisi. aga võib ka nii- valke 30%, süsiv 50%, rasvu 20%. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Detsember 1, 2005 Jah...ainult, et päris üksteiseks lipiidid, valgud ja süsivesikud ei muutu...Organismis ei sünteesita lipiididest aminohappeid...näiteks Õige on. Kiirustasin, ei mõtestanud lause sisu lõpuni lahti. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Detsember 1, 2005 Veel rasvadest: http://www.neti.ee/cgi-bin/cache?query=ras...9_rasvavaja.php. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides