Jump to content
daemon

Ott vs. Kalmus

Recommended Posts

alaliite on mitmeid ja see et proff ei tähenda kohe steroide. põhimõtteliselt nagu mina aru saan tähendab see, et saad võistelda eliitvõistlustel kus muidu ei saa. proffidel ja amatööridel on erinevad võistlused. põhimõtteliselt tähendab see natuke raha kah vist. ja mingi liit kus proff ollakse peaks maksma midagi ja. et ma väga loodan et kalmus saab selle kätte. mees tõsiselt väärib seda. novaata. kalmus mitu korda käpuli käinud ja ikka ajab ennast püsti. tahe meeletu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

igatahes olen kalmuse poolt. p6hjus ju v2ga lihtne. vormel muutus igavaks kui schumm seda konkreetselt omas. ott kah nagu nii8elda monopoli saand siin:D VASTASEID TAHAKS TALLE, VASTASEID!:blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tore on see, et Marek vahepeal lihtsalt käed rüpes pole istunud, loodame et kevadel saab näha kes - keda? Kui aga Marek otsustab minna WFF nn. profiks, siis paraku tõenäoliselt IFBB - s sellele positiivselt ei vaadata, sellise tasemega sportlane peab päris täpselt teadma millise liigaga ennast siduda, mitmes liigas samaaegselt heal tasemel teha ei saa. WFF teadupärast dopingukontrolli ei tehta, seega ka profiks pääsemine sellevõrra lihtsam. IFBB on ka järgmisel nädalavahetusel MM ja 5 finalistile igas kaalukategoorias tehakse dopingukontroll. Edu igaljuhul Marek.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

IFBB proffidele ei tehta tõesti kontrolle.

IFBB amatööridele aga täie rauaga WADA kriteeriumide järgi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×