Jump to content
Sign in to follow this  
beginner5555

liiges

Recommended Posts

Ple juba nädal saand trennis käija...

kuna julm Valu On vasemas käe liigeses...

fastum geeli pand 5 päeva ohtralt ikak abi ple

tahaks juba trenni tagasi :(

keegi teab mingit kiiret ja paremat lahendust peale fastum geli ja sidemete...?

üksasi veel imelikum...see et ma ple kätt kuskile ära löönud ega midagi, nagu lambist hakkas valutama :o

Ma arvan, et see on kasvust, sest mul oli ka sama jama põlvedes. See läks lihtsalt pikapeale üle ja nüüd saan jälle ilusti trenni teha. See kestis mul u 3 kuud ja ära sain sellega, et hakkasin jooksmas käima, sest seisma ei tohi jääda.

Valu on küünarnukis? Endal tekkis sinna valu sõjaväe ajal. Läbi valu sai kätekõverdusi tehtud. Kindlasti on see mingitsorti põletik, niiet suurt pabistada pole vaja. Endal läks see ajapikku üle, nii umbes kuu ajaga. Füüsilist pooleli ei jätnud.

Mul oli ka kunagi midagi sellist , lasin julmalt trenni edasi (SADOMASO) :( ....ja nüüd iga kord kui käele midagi teen või rinnalt ning õlalt surun, käib mingi mõnus tuim ragin sealt läbi ;)

Edited by Ronnie_Coleman

Viimasel ajal on tekkinud kohutav valu mõlemasse küünarnukki ja ka mujale liigestesse.

trennist on olnud suur paus üle poole aasta, nüüd olen jälle teinud poolteist kuud. Jõudu ja massi on väga kõvasti tagasi tulnud. Kas äkki liiga kiirest ja liigesed ei ole järgi tulnud?

Arst, kui õppind inimene, oskab midagi tarka soovitada. Liigesevalul võib olla erinev põhjus...

Või konsulteeri treeneriga...ehk koormus liiga suur vms.

ühel tuttaval arstil oligi versioon, et liigesed pole harjunud ja olen liiga kiiresti suure hooga jälle vanas rütmis trenni hakanud tegema.

Teine asi, mis liigese valude puhul pidi tihti olema on "natukene" nõrk tervis. Välja ravimata köha ja nohu pidid liigestesse lööma teatud juhtudel.

mina isiklikult ei soovita kindlasti mitte samade raskustega trenni edasi teha

mine käi arsti juures saad suts professionaalset nõu

ja kui ka väike paus tuleb sisse ei ole sellest ju mingit erilist probleemi saad terveks treenid edasi niikaua jookse suusata käi ujumas

vaadake üle ka oma harjutused, kui ikka mingi konkreetse harjutusega on valu tugevam kui muidu või väga ebameeldiv teha, siis lihtsalt vahetage see välja ja kõik. Pole mõtet ennast lõhkuda.