Jump to content
inside14

Jõukava

Recommended Posts

Tere Kalmus!!

Vend Vähk soovitas sinu käest küsida.Kui lihastreeningul tehakse neljal päeval trenni ja erinevaid lihas gruppe(O.Kiivika kava 1.edasijõudnute kava jaotatuna neliaks)Kuidas siis teha jõukava kas ainult baasharjutusi?Kas kolmkorda nädalas ja kas iga päev on üks kava,erinevalt lihas treeningust.Igaks juhuks:vanus 16,pikkus 180cm,kaal 65kg,surunrinnalt 85kg,olen aasta trenni teinud(jõutrenni).Nüüd olen lihaskava kolm nädalat teinud ja tahaksin uuelaastal uuesti jõukava tegema hakata.(loodan,et saad aidata)

Tänan ette ära!! B)

Muudetud kasutaja inside14 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kava ja lihaste jaotus jääb samaks. Samaks jäävad ka harjutused, selle vahega, et kordusi seerias teed vähem ja üritad suurendada raskusi seerias.

Korduste arv on vähenev kuuest kolmeni. Iga seeria püüad tõsta raskust .Mina olen jõu tsüklil just nii teinud ja seni tulemuslikult. Edasi tuleb juba lihasmassi kasvatav periood kus kordused tõusevad seerias kuni 10-neni. Väikeste lihasgruppide puhul isegi 8-12 kordust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Iga seeria püüad tõsta raskust .Mina olen jõu tsüklil just nii teinud ja seni tulemuslikult.

Nagu surumises kasutatav püramiid aga lihtsalt lähed suurele raskusele aga kergemale enam tagasi ei tule. VÕI KUIDAS EI SAANUD SELLEST KOHAST ERITI ARU.(algul näiteks rinnalt 60kg 6x siis 65kg 4x ja 70kg 2-3x) B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×