Jump to content
skynet

yks küsimus

Recommended Posts

Mul oleks yks selline küsimus et kavatsen kaa hakkata kreateiin monohüdraati tarbima aga ma pole päris täpselt aru saanud palju seda võtma peab.Ma siit foorumitest lugesin niipalju välja et esimesel 5-7 päeval on laadimine ehk siis tuleb võtta 4*5gr ja järgmised 2-3 nädalat 2*5 gr (osad kirjutavad veel et need 2-3 nädalat võtavad trennipäeval 10gr ja puhkepäeval 5gr) ja siis on umbes 1 kuu kreateiini vaba aeg.Mul on aga selline küsimus et palju üks teelusikas siis on kas 5gr? ja kui suur kuhi seal peal peab olema.Nagu ma asjast aru saan pole kreateiin nii süüdimatu asi nagu valk mille ülemanustamine ei tee midagi hullu.Aga kreateiini pikaajaline üledoositamine on kahjulik.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina olen ka mõtelnud ja juurelnud kui palju see 5g ikka on. Teelusikad on ka nii erinevad :) Lusikatootjad oleks justkui kokku leppinud, et sportlasi kiusata ja eksiteele viia.

Mõned neist tunduvad nii väikesed ja teised nii suured. A mõnikord satub kätte ka selline normaalne :P Siis oleks hea, kui sul oleks ligi ka purk kreatiini ja mingit paberit või veel parem ports väikseid kilekotte. Paberist teed siis sellised väiksed tuutud või ümbrikukesed ja tõstad igasse ühe normaalse suurusega teelusikatäie (pisikese kuhjakesega) kreatiini. Kühveldad niikaua, kui kreatiin ära jagatud või paber/kilekotid otsas. No satub kõigisse 4g või 6g 5 asemel ei juhtu tegelikult mitte midagi halba.

Edaspidi on nüüd hea õigetes doosides kreatiini tarbida. Palju lihtsam kui iga kord lusikatega mööda hiiglaslikke purke ringi sorkida (a la 5g siit, 12,5g sealt 30g kolmandat).

Erikaval on veel doseeritud kogustega poolavalikult ringi tuterdada ja eriti politsei nägemisulatuses. Sellisel juhul ei ole vaja testosterooni, adrenaliini ja teiste sarnaste ainete lisamanustamise pärast vaja muretseda. Jääb loota, et poisid laboris proove segi ei aja. :o

Tegelikult, kuidas te suuremad tarbijad teete? Kas mõõdate mõne kraami ette ära, et keset päeva vähem susserdamist oleks?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kusjuures ma kujutan seda ette kuda mõni vend riietusruumis võtab selle mini-click kilekoti välja ja sealt endale valget pulbrit sisse ajab...

:):o:P

Tuleb kas väga täpne kaal leida või...

...mu treener sõi kunagi miskeid kreatiini tablette sisse, miski eesti oma oli ja väga hea maitsega. Ei tea kas tsitraat või monohüdraat. sel juhul jääb see "lõbus" pulbriga jändamine kah ära.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mingit laadimist pole mõtet teha, see meetod on aegunud ja kasu oleks sellest laadimisest ainult vesise massi kasvuks esimesel nädalal, jõudu sul sellearvelt kiiremini ei tule pea s....agi. Uuem meetod on 5g enne trenni koksi sisse ja kohe peale trenni 5g koos glükoosiga, loomulikult siis vesi ka.) Või valgukoksi sisse mille peale trenni endale sisse valad. Nii kasutatakse seda kuni kolm kuud järjest, isegi pikemalt. Lõpptulemus on igaljuhul parem kui selle laadimisega jamada.

Selleks et kreatiin kahjulikult organismile mõjuks peab seda ikka ülsuurtes doosides sisse endale ajama. Sellistel kogustel pole aga vähimatki mõtet. See kas sa kogemata saad 10g asemel päevas 15-20g. kahjulik kindlasti ei ole.

5g?????? Väiksem teelusikas väikse kuhjaga. On olemas spets kopsikud, vähemalt olid TaiKane kreatiiniga kaasas. See oli minuteada 5g, võin ka exida siin. Seda küsi Otti käest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mind hakkas vaevama üks artikkel internetis. ma ei tea kui tõsi see on, sest pole midagi kuulnud selle kohta varem. seal kirjutas:

"Dr. Lin: 8/6/2002>

The 10 g creatine has overloaded and knocked down your liver and kidney functions for sexual dysfunction.

This high dose intake of creatine keeps the liver detoxification too busy to support other deoxification processes that help convert amino acids and cholestrol into the neurotransmitters acetylcholine and dopamines and the hormones DHEA and testosterone for erection and sexual performance.

The over-dose creatine can kill your sex in 1-2 weeks!

Please limit the creatine intake to 500 mg (0.5 g) a day to get all the benefits of creatine for sex. Also, limit each amino acid to 500 mg."

( http://www.actionlove.com/cases/case10324.htm )

et siis 0.5 grammi päevas, see vabsee vähe ju. mida selle kohta arvata??

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sellist jura pole kaua aega kohanud. Lisaks soovitab "doktor" ju erinevaid aminohappeid, mida üldse peaks 20 olema, ka ainult pool grammi päevas süüa. Et siis kogu päeva jooksul tohiks süüa 10g valku ja pool g kreatiini. ?

K: Kui mõistlik see tundub?

V: [ei suuda selle koha peale piisavalt absurdset näidet tuua]

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
ise ostsin apteegist väikse totsiku kus on mõõdud peal ,kõigest 30 senti maksis...irww B)

Kui sa tead, kui palju näiteks 10 ml kreatiinipulbrit ka kaalub, siis ütle meilegi :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×