conan 0 Report post Posted October 7, 2005 TereTrenni alustan 10 min soojendusseejärel ~60 min jõuharjutused10 min ratas.venitusedTreeningu jooksul olen harjunud jooma 0,5 l spordijooki süsivesikute sisaldusega 6-8 g 100 ml kohta.Nüüd tekib küsimus kas ka peale trenni on vaja juua ja kui tähtis see on ? Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted October 7, 2005 Peale koormust on vajalik samuti juua taastumisprotsesside kiirendamiseks ja energiavarude täiendamiseks.Selleks sobivad spordijoogid või õunamahl segatud mineraalveega vahekorras 1:2. Share this post Link to post Share on other sites
WinchesterMan 0 Report post Posted October 7, 2005 Kas sobib ka Aura Active mahlajook? Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted October 8, 2005 WinchesterMan!Jah, ikka sobib, aga Arctic Spordi joogid on vast paremad ja kasulikumad:-) Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted October 8, 2005 reklaamida oskab igaüks.aga minuarust on peale trenni spets pulbrid kah olemas,tavaliselt mahlaga miksitakse. amazon poest ei ole vaadanud ise mis sobiks. aga ise olen joonud sellist :http://www.nutriclick.com/fichaproducto/products_id/345ei teagi kas eestis seda müügil on.mina sain seda teisest riigist Share this post Link to post Share on other sites
St 0 Report post Posted October 8, 2005 WinchesterMan!Jah, ikka sobib, aga Arctic Spordi joogid on vast paremad ja kasulikumad:-) Mina tarvitan ka neid, sest ei pea vajalikuks pulbritega jännata ja tõesti mineraale ja vitamiine on neid ka! Share this post Link to post Share on other sites
WinchesterMan 0 Report post Posted October 9, 2005 Eks ma siis proovin vähem Limpat osta ja rohkem Kiivikase pildiga Arcticut osta =)Aga täna soovituse eest! Share this post Link to post Share on other sites
killu88 0 Report post Posted October 11, 2005 See ika ei loe mis pilt arcticu joogi on need sordid on kõik sama kasulikud ja seal erinevusi minu teada erilist ei ole nii et võid igasugust arcticut osta;) Share this post Link to post Share on other sites
WinchesterMan 0 Report post Posted October 12, 2005 See ika ei loe mis pilt arcticu joogi on need sordid on kõik sama kasulikud ja seal erinevusi minu teada erilist ei ole nii et võid igasugust arcticut osta;) Seda ma tean isegi. Ma lihtsalt panin väikse "killu". Share this post Link to post Share on other sites
conan 0 Report post Posted October 12, 2005 No ma joongi seda articut.Üks trennis + teine peale trenni. 1 l kokku siis.On see norm või pingutan üle? mass 65kg Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted October 13, 2005 Pingutad üle. Trenni ajal joo vett! Share this post Link to post Share on other sites
conan 0 Report post Posted October 14, 2005 Pingutad üle. Trenni ajal joo vett! Miks nii ? Treener soovitas juua trenni ajal spordijooki, aitavad lihasmassi kasvatada. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted October 15, 2005 Kui eesmärgiks natuke rasva% ka vähendada, siis trenni ajal ei ole mõtet värvilisi jooke manustada. Peale trenni sobivad väga hästi näiteks viljaliha sisaldusega mahlad (viinamari vm 100%-ne) Share this post Link to post Share on other sites
conan 0 Report post Posted October 15, 2005 Kui eesmärgiks natuke rasva% ka vähendada, siis trenni ajal ei ole mõtet värvilisi jooke manustada. Peale trenni sobivad väga hästi näiteks viljaliha sisaldusega mahlad (viinamari vm 100%-ne) Eesmärk saada massivseks. Share this post Link to post Share on other sites
Rambo vend 30 Report post Posted October 15, 2005 Miks nii ? Treener soovitas juua trenni ajal spordijooki, aitavad lihasmassi kasvatada. Spordijoogi tootjad teavad väga hästi, et põhiline klientuur on neil joogipudeliga mööda saali jalutavad kujud, kes eriti ei higista. Sellepärast ongi need joogid tehtud liiga kanged, kuid maitsvad. Korraliku pingelise trenni ajal ei suuda organism seda siirupit omastada vaid see jääb makku loksuma. Ise olen korduvalt selle käes vaevelnud, kui näiteks kuskil maratonil on mõnes joogipunktis liiga kange segu tehtud. Valmisjoogid tuleks kõik julgelt veega pooleks jagada, hea maitse kaob küll ära, aga organism võtab selle kõik ilusti vastu. See tekst on rohkem mõeldud aeroobse treeningu kohta, aga ega kangi lükates ka hea ei ole, kui mingi kompott kõhus loksub. Share this post Link to post Share on other sites
Vahue 0 Report post Posted October 24, 2005 Ise joon peale trenni ca liiter õunamahla lahjendatuna mineraalveega 1:3 ja 1:2 kandis.Ja õunamahl on kodune,st isetehtud,prii igausugustest konservantidest ja värvainetest.Ajab spordijoogi mõõdu täitsa välja.Pealegi ei ole ma oma raha peale vihane,et seda spordijookide peale raisata... Share this post Link to post Share on other sites