Savage 0 Report post Posted October 4, 2005 Ei osanud kuhugi mujale seda teemat panna aga ... . Olen 17a ~70 kg.Treenin põhiliselt ülakeha ja seda teinud juba oma 2.5 aastat vahelduva eduga, vahepeal haigused tabanud jne. Treenin kodus, hantlitega(8 kg). Et teen igapäev, biitsepsi kuskil 80 korda + 20-30 kätekõverdust + tritsepsi 40-50. Küsimus ongi selles, et kas ma üle ei pinguta, mida ma võiksin juurde lisada või vähendada? Share this post Link to post Share on other sites
vormel 0 Report post Posted October 4, 2005 selga oleks vaja hädasti treenida.kui kätekõverdusi teed, areneb rind ja õlg.kui samal ajal selga ei treeni, jäävad õlad ette ja hakkavad jamad tulema.tõmba lõuga peopesad välja poole.ja oleks hea, kui saaks jalgu ka treenida, muidu on jalad nagu tikud.edu Share this post Link to post Share on other sites
Savage 0 Report post Posted October 4, 2005 selga oleks vaja hädasti treenida.kui kätekõverdusi teed, areneb rind ja õlg.kui samal ajal selga ei treeni, jäävad õlad ette ja hakkavad jamad tulema.tõmba lõuga peopesad välja poole.ja oleks hea, kui saaks jalgu ka treenida, muidu on jalad nagu tikud.edu tänud, lõuatõmbamis koht mul täitsa olemas, mnjaa need jalad tõesti pekkis pole aga kole pilt on kokkuvõttes Share this post Link to post Share on other sites
tomster 2 Report post Posted October 4, 2005 mees, kui sa nii palju kordusi teed, siis läheb ju kõik vastupidavusse, mitte massi. Nii et sa pead paika panema, kumba saavutada tahad. Soovitan sul harjutusi teha ikka seeriate kaupa, (kordused saad ise paika panna, kui oled välja mõelnud, kas tahad kasvatada massi või tahad reljeefsust). Minu meelest on probleemiks ka su ainus hantel, mis kaalub vaid 8 kg. Kui tõepoolest areneda soovid, siis peaksid leidma võimaluse treenida suuremate raskustega. Share this post Link to post Share on other sites
timo98 0 Report post Posted October 10, 2005 soovitatav un minna jõusaali kus un igas raskuses hantleid ja muid raskusi...ma kahjuks ei saa j6ukas k2ia kuna ple ligidal yhtgi ning pean lepima koduga...kus un sellised raskused...hantel(1)-20kg (2)-16kg......kang 110kg....ma ikke soovitan jõukat kui un võimalust.... Share this post Link to post Share on other sites
Acid 0 Report post Posted October 10, 2005 (edited) soovitatav un minna jõusaali kus un igas raskuses hantleid ja muid raskusi...ma kahjuks ei saa j6ukas k2ia kuna ple ligidal yhtgi ning pean lepima koduga...kus un sellised raskused...hantel(1)-20kg (2)-16kg......kang 110kg....ma ikke soovitan jõukat kui un võimalust....No hard feelings, aga ma soovitaks sul enne jõusaali minekut eesti keele tunnis tähelepanelikult tööd teha. Edited October 10, 2005 by Acid Share this post Link to post Share on other sites
bacardi 0 Report post Posted October 10, 2005 Ma arvan et sa ise peaksid ka minema eesti keele tundi, kuna eesti keeles kirjutatakse ikka eesti keeles mitte pool inglise ja pool eesti keeles, niiet mõtle enne kui midagi ütled. Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted October 10, 2005 (edited) Idee poolest võib väga vabalt kasutada inglise väljendeid ja kõnet ka eesti keeles nii ,et see on korrektne ,aga rämedad eksimused põhireeglite vastu on aiai stiilis "lepima" . Samas jäi mulje nagu oleks tegu mingi veidra murdega... Seto värk äkki ... ma ka ei tea Edited October 10, 2005 by Goth_ Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted November 10, 2005 tee jalgu ka. Kui treenid ülakeha suureks ning seega oled väga massiivne, siis üks asi on see, et oled tänu jalgadele proportsioonist väljas ja rannas suvel ei julge pükse ära võtta kui tõsisemalt rääkides, siis saavad liigesed väga suure koormuse ning võivad tekkida vigastused, kuna keha on väga suur, eriti veel siis kui jooksmas käid! Share this post Link to post Share on other sites