Jump to content
savi_

Jõusaalid Tartus

Recommended Posts

Idee poolest on see teema küll kunagi läbi käinud siit ,aga minu mure sai alguse nüüd suve lõpul , kus avastasin ,et kalliks saanud Elpatre suletaks .

Idee poolest sooviks ,et keegi midagi soovitaks ... praegu kaalun MV ja Avancia vahet .. võimalik ,et ka TÜ Jõusaal ( oma hinna poolest just ) .

Midagi , mis ei oleks väga ülerahvastatud ja samas rahakotile jõukohane (500.- kuu ) ning treeninguvahendid ei oleks väga keskendunud - kas vaid jalgade treenimisele või ülakeha nagu betooni tänaval sai ühes tuntud saalis avastatud ,et varustus natuke ühekülgseks jääb .

B) loodan teie abile , sest 24.okt peab hiljemalt midagi valima

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Soovitan soojalt TÜ spordiklubi ujula tänaval. See on peaaegu nagu 2in1 - st et peale jõusaali saad sealsamas maneezis kohe ka aeroobsega tegeleda.

Kuigi masinapark pole seal eurotasemel, on siiski esindatud vajalikud seadmed nii üla-kui alakeha treenimiseks. Samuti on hantlite valik korralik.

Ning minu meelest ongi kõige suuremaks plussiks see, et see koht on avar ning isegi õhtusel tipptunnil jääb seal piisavalt nö "hingamisruumi". (Hommikutest rääkimata, kus võib juhtuda, et saad täiesti üksi rahus treenida) B)

12-korra pääse üliõpilasele 140.- krooni.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Mina soovitan sul kõik need klubid oma silmaga üle vaadata ja siis ka kokkuvõte teha, sest nii on kõige kindlam! Kõikidel nendel saalidel on oma plussid ja miinused. Kui on aega ja viitsimist, siis võiksid nende saalide kohta natuke rohkem uurida!

EDU!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

aga 6 oktoober on MV-spordiklubis lahtiste uste päev. Võta trenni riided kaasa ja tule kae saal üle. Väga hea saal, hinnad head ning ka trenni on hea teha avaras ruumis B)

Vaata täpsemalt Uudised --->Klubid

Muudetud kasutaja scorpion666 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise käin MV-s ja rahul, trenazööride ja hantlite valik on suur. Rahvastatus on ka paraku suur tipptundidel, päevasel ajal kindlasti vähem aga kell 18-19 kui ma lähen on suht palju. Siiski seni on kõik harjutused saanud ära teha, on lihtsalt teinekord olnud vaja harjutuste järjekorda muuta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×