freewingonboard 0 Report post Posted October 2, 2005 (edited) Tervist, ma praegu käin ühes väiksemas saalis kus kuumaks on 200.- ja kõik asjad on olemas + kõik on euro värk Aga kuna see saal on väike, siis talvel pressitakse see igasuguste treeninggruppidega täis ja ei saa löögile alati. Sellepärast sooviks novembris ja detsembris kuskile mujale ronida. Kuumaks võiks jääda sinna 300.- ringi aga mida vähem seda parem Piirkonnaks oleks siis hea kesklinna kant(orientiiriks nt. Viru keskus) kuni Meriväljani välja. Kas arvate üldse, et nii madala kuumaksuga kohta kuskil üldse leiduda võib? Edited October 2, 2005 by freewingonboard Share this post Link to post Share on other sites
Razard 0 Report post Posted October 2, 2005 Flexer. Õpilastele ja üliõpilastele 1 kuu (kuni 16.00) 375.- Share this post Link to post Share on other sites
freewingonboard 0 Report post Posted October 2, 2005 Mhmh asi selles ongi, et vahest tunnid isegi kauem kui 16:00 kestavad Share this post Link to post Share on other sites
crawe 1 Report post Posted October 11, 2005 Coral on hea Share this post Link to post Share on other sites
Mihkel016 0 Report post Posted October 21, 2005 Kristiine spordihall Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted October 30, 2005 Ma käin PLanetis ja ei ütleks et hinnad nii üle meelikult kallid oleksid Share this post Link to post Share on other sites
Marx1 0 Report post Posted October 30, 2005 Revalis ikka kõige parem hinna ja kvaliteedi suhe Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted October 30, 2005 Jah , Reval on hea. 450 eeku kuu ainult ja saal on super. Share this post Link to post Share on other sites
-noormees- 0 Report post Posted October 30, 2005 freemingo ma vist tean mis saali sa mõtled:)Aga me peaks vastu pressima;) Share this post Link to post Share on other sites
üritaja 0 Report post Posted October 30, 2005 Mina käin seidell spordilkubis ka kõik olemas ja kuumaks 450 eek. Asub kesklinnas Share this post Link to post Share on other sites