Jump to content
Sign in to follow this  
Makaveli

Areng ühe aastaga

Recommended Posts

Tere kallid sõbrad! Panen üles aastase arengu pildid, esimene tehtud siis 2006. aasta juunis ja teine 2007. aasta mai lõpus. Ootan tagasisidet! :ph34r:

2006.

2007.

Edited by Makaveli

Kas neid 2004 vs 2005 a pilte ei ole võrdluseks panna, see vist oli üsna algus ja siis oli areng kõige kiirem? Aga no 2006 vs 2007 on ikka igatahes ka arengut ilusti näha. Ise hakkasin treenima eelmise aasta Oktoobris, või kuidas võttagi, siis tegin ainult kodus hantliga ja seda korralikuks trenniks nimetada ei saa, jõusaalis hakkasin käima selle aasta Jaanuaris. Eks siis paistab kuidas järgmise aasta Jaanuaris on.

nojah, minu käe ümbermõõt on praegu kahjuks väike. Ainult 27 cm. Huvitav kas see on 12 aastasele liiga väike ümbermõõt. Kui palju teil sellel ajal käe ümbermõõtu oli.

Ma millegi pärast ei usu eriti, et keegi meist 12-aastaselt selle peale mõtles ja ümbermõõte mõõtis. Sul on ka vist veidi vara sellele oma energiat kulutada..

Selles vanuses ei tule niguinii mitte midagi erilist juurde! :angry:

Miks ta siis ei tule?! Eks ta ikka tuleb! Testosteroon ei pruugi küll nii hullult möllata kui paari asta pärast, aga küll see lihas ikka kasvab, kus ta pääseb.

Igaljuhul, kui soovi on võid kindlasti alustada treeningutega.

Tagant järgi mõtlen, et kui oleks ise juba tolles vanuses käima hakanud oleks VÄGA tore olnud, ebasportlik kilu nagu ma olin.

Aga pea meeles TREENI TARGALT! Nii, et hari ennast kulturismi ja muu jõusaaliga seonduva osas. Internet on hea koht kust alustada.

mismõttes hari end kulturismi ja jõusaaliga, aga tänks muidu.

Ma arvan, et otseses mõttes, ehk siis küsi tarkade treenerite käest kuidas asjad käivad ja loe ise raamatuid ja muid asju juurde.

Ma arvan, et otseses mõttes, ehk siis küsi tarkade treenerite käest kuidas asjad käivad ja loe ise raamatuid ja muid asju juurde.

Täpselt :angry: !

Tegelikult on vist asi selles, et ta pani need uued pildid samasse kohta kus kunagi vanad olid (neid enam ei ole seal) ja täpselt samade failinimedega. Vanad pildid olid ka 1.jpg ja 2.jpg ning seetõttu tundubki, et on samad pidid. :rolleyes: