rait000 0 Report post Posted June 7, 2007 http://img510.imageshack.us/my.php?image=p11801162ie.jpg see on vanahttp://img57.imageshack.us/img57/8843/medg...42441405fy8.jpg ja see tehtud umbes aasta hiljempäris hea. Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted June 8, 2007 http://forums.fitness.ee/uploads/116733633...11_20_12921.jpgminu võrdlus. võiks öelda, et arengut on ikka olnud tasapisi. Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted June 8, 2007 (edited) Tere kallid sõbrad! Panen üles aastase arengu pildid, esimene tehtud siis 2006. aasta juunis ja teine 2007. aasta mai lõpus. Ootan tagasisidet! 2006.2007. Edited June 8, 2007 by Makaveli Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted June 10, 2007 Kas neid 2004 vs 2005 a pilte ei ole võrdluseks panna, see vist oli üsna algus ja siis oli areng kõige kiirem? Aga no 2006 vs 2007 on ikka igatahes ka arengut ilusti näha. Ise hakkasin treenima eelmise aasta Oktoobris, või kuidas võttagi, siis tegin ainult kodus hantliga ja seda korralikuks trenniks nimetada ei saa, jõusaalis hakkasin käima selle aasta Jaanuaris. Eks siis paistab kuidas järgmise aasta Jaanuaris on. Share this post Link to post Share on other sites
tann15 0 Report post Posted June 26, 2007 areng on jah silmaga märgatav jätka samas vaimus Share this post Link to post Share on other sites
mullaonu 0 Report post Posted June 26, 2007 Suht raske hinnata kuba valgused erinevad. Ja valgus loeb väga palju selliste asjade puhul Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted June 26, 2007 2006. aastal oli rasvaprotsent kindlasti suurem kui ta praegu on. Share this post Link to post Share on other sites
Biitseps 1 Report post Posted June 30, 2007 Tere kallid sõbrad! Panen üles aastase arengu pildid, esimene tehtud siis 2006. aasta juunis ja teine 2007. aasta mai lõpus. Ootan tagasisidet! 2006.2007.Mõni pilt sul eest ka tehtud? Share this post Link to post Share on other sites
margus1994 0 Report post Posted July 22, 2007 nojah, minu käe ümbermõõt on praegu kahjuks väike. Ainult 27 cm. Huvitav kas see on 12 aastasele liiga väike ümbermõõt. Kui palju teil sellel ajal käe ümbermõõtu oli. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted July 22, 2007 Ma millegi pärast ei usu eriti, et keegi meist 12-aastaselt selle peale mõtles ja ümbermõõte mõõtis. Sul on ka vist veidi vara sellele oma energiat kulutada.. Share this post Link to post Share on other sites
margus1994 0 Report post Posted July 22, 2007 millepärast mul vara on Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted July 22, 2007 millepärast mul vara onSelles vanuses ei tule niguinii mitte midagi erilist juurde! Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted July 22, 2007 Liiga noor oled, et oma biitsepsi ümbermõõdu pärast muret tunda. Share this post Link to post Share on other sites
Creek 0 Report post Posted July 22, 2007 Selles vanuses ei tule niguinii mitte midagi erilist juurde! Miks ta siis ei tule?! Eks ta ikka tuleb! Testosteroon ei pruugi küll nii hullult möllata kui paari asta pärast, aga küll see lihas ikka kasvab, kus ta pääseb.Igaljuhul, kui soovi on võid kindlasti alustada treeningutega. Tagant järgi mõtlen, et kui oleks ise juba tolles vanuses käima hakanud oleks VÄGA tore olnud, ebasportlik kilu nagu ma olin.Aga pea meeles TREENI TARGALT! Nii, et hari ennast kulturismi ja muu jõusaaliga seonduva osas. Internet on hea koht kust alustada. Share this post Link to post Share on other sites
margus1994 0 Report post Posted July 23, 2007 mismõttes hari end kulturismi ja jõusaaliga, aga tänks muidu. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted July 23, 2007 mismõttes hari end kulturismi ja jõusaaliga, aga tänks muidu.Ma arvan, et otseses mõttes, ehk siis küsi tarkade treenerite käest kuidas asjad käivad ja loe ise raamatuid ja muid asju juurde. Share this post Link to post Share on other sites
Creek 0 Report post Posted July 23, 2007 Ma arvan, et otseses mõttes, ehk siis küsi tarkade treenerite käest kuidas asjad käivad ja loe ise raamatuid ja muid asju juurde.Täpselt ! Share this post Link to post Share on other sites
margus1994 0 Report post Posted July 23, 2007 okei, juu ma siis uurin. aga kust peale selle lehekülje uurida saaks. Share this post Link to post Share on other sites
Biitseps 1 Report post Posted August 13, 2007 okei, juu ma siis uurin. aga kust peale selle lehekülje uurida saaks. Siit lehelt peaksid sa saama väga põhjalikku ja harivat informatsiooni. Share this post Link to post Share on other sites
P-A-U-L 6 Report post Posted August 13, 2007 makaveli-vaata oma esimest postitust ja teist--- arvud ja pildid ei klapi kuidagi! Panid samad pildid üles! Share this post Link to post Share on other sites
Biitseps 1 Report post Posted August 14, 2007 Huvitav jah, 2005 aasta septembri pilt on sama , mis 2006 aasta juunis tehtud Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted August 14, 2007 Tegelikult on vist asi selles, et ta pani need uued pildid samasse kohta kus kunagi vanad olid (neid enam ei ole seal) ja täpselt samade failinimedega. Vanad pildid olid ka 1.jpg ja 2.jpg ning seetõttu tundubki, et on samad pidid. Share this post Link to post Share on other sites