Jump to content
Rain

17.a ja metaan ???

Recommended Posts

Tere. Vanust 17a. ja kaalu 66kg. 1 kuu tagasi tegin esimese kuuri kreatini ja valguga,kuid nüüd soov proovida midagi kõvemat. Tean,et metaan oleks väga kole hüpe edasi. Kuid 1 kuuri metaanipakk mul siin kõrval laual ja valk ka olemas. Öelge palun asjatundjad,kas see on nüüd tõesti suur lollus kui selle kuuri ära teen,või on asi kudagi mõeldav!? Jään Teie mõistlike soovitusi ootama. Ette tänades Rain !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tähendab, kreatiini kohta sa võid veel "kuur" öelda, kuid valk on toidulisand, mida ei tarbita "kuuridena". "kuurid" on keemikutel selleks, et suurendada organismi reaktsioone STEROIDIDELE ja seejuures mitte veel vedru välja visata.

Steroididest on väga põhjalikult kirjutatud saidil www.bodybuilding.ee. Ehk oled sellega tutvunud ? Kui oled siis ehk oled aru saanud, et peale selle et metaan on odav on ta ka üks kõige ohtlikum (lagundab _maksa_, maks asendub armkoega ja EI TAASTU KUNAGI) ning mõistusega "keemik" (kui nii tohib öelda) kasutab kallimaid ja ohutumaid preparaate. Ehk oled sealt ka lugenud, et "keemikuks" võid hakata alles siis, kui oled mingi 20 või vanem ning kui sul on eesmärk, milleni muidu ei jõua (maksarikked äkki ?).

Lisaks, kas sul on peale metaani ka kõik taastuspreparaadid olemas ?

Ja mida sa üldse saavutada soovid ? Ilusaid muskleid ? Äkki teeks hoopis trenni ? Kaua treeninud oled (pakun - pool aastat ;)

Või läheb naistega halvasti ja mõtled et pohhui see alumine ots, las ripub niisama ?

Artiklite järgi võid metaaniga röögatu lihasmassi kasvu saada. Mis sa arvad et pärast teed puhtalt edasi ja oled rahul 10 korda väiksema progressiga ?

Okei, ei ole mõtet möliseda, ise tead mis teed aga kui sul vähegi aru peas on siis viska see sitane karp ahju. Vastasel juhul ei pruugi tagasiteed enam eksisteerida.

P.S. Sa proovi kõigepealt KORRALIKULT trenni teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Bricius

Metaan on väga tugev preparaat sinu jaoks. Kui tahad millestki alustada, siis mitte metaanist - saast. Kui raha pole, siis ära parem üldse alusta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

osta aastakaart (enesesundimisel abiks), valku, vitamiine, sheiker, joogipudel, tõstevöö. Iga päev kulub muuseas ka SÖÖGI peale raha.

Kõva mees oled tegelikult, kui selle metaka peldikusse viskasid. Enamus oleks hakanud vasstu mölisema, aga sulle jõudis kohale. Jõudu !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest ssi

oioioi metakas ju karm lollus!

õieti tegid kui selle sita ära viskasid!pärast metaka kuuri sa ju kaotad julmalt massi ja usu mind, siis sul ON PAHA TUJU!

17 aastaselt on iga steroid loll tegu.

võibolla kui oled mingi 25 võ nii siis võid ehk millelegi mõelda, aga metaan on alati pask

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×